Προμαχώνας: Δύο νέοι σταθμοί ελέγχου για την αποσυμφόρηση της κατάστασης

Προμαχώνας: Δύο νέοι σταθμοί ελέγχου για την αποσυμφόρηση της κατάστασης

Δύο νέοι σταθμοί ελέγχου στην πύλη εισόδου του Προμαχώνα τέθηκαν σε λειτουργία προς αποσυμφόρηση της δύσκολης κατάστασης που είχε διαμορφωθεί πριν από λίγες ημέρες με ουρές χιλιομέτρων και αναμονής, τόσο για τους οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτων όσο και για τους τουρίστες.

Στο πλαίσιο αυτό από τους τέσσερις που ήταν μέχρι σήμερα οι σταθμοί, έγιναν έξι «ενώ την επόμενη εβδομάδα θα προστεθεί ακόμη ένας σταθμός ελέγχου» σημείωσε η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Πρόσθεσε δε, ότι «η εξέλιξη αυτή θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση του τελωνειακού σταθμού του Προμαχώνα, στην ταχύτερη και ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων και των ταξιδιωτών».

Επιπλέον σημειώνεται ότι, από 1η Ιουλίου 2021 θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση οι παρακάτω χερσαίες πύλες εισόδου : Προμαχώνας, Εύζωνοι, Νίκη, Δοϊράνη, Καστανιές, Κήποι, Ορμένιο, Νυμφαία, Κρυσταλλοπηγή και Κακαβιά, ενώ από 2 Ιουλίου 2021 θα λειτουργεί σε 24ωρη και αυτή της Εξοχής. Τέλος, το Μαυρομάτι έως τις 7/7 θα λειτουργεί με την υπάρχουσα κατάσταση (ωράριο 08:00 έως 16:00) και όριο εισόδου 250 άτομα.

«Τηρούμε στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες για την προστασία όλων μας και είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε έως ότου ολοκληρωθεί η επιχείρηση «Ελευθερία» καταλήγει η κ. Αντωνίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ