ΠΣΕ για Μίχαλο: Καθοριστική η συμβολή του στην επιχειρηματική δραστηριότητα

ΠΣΕ για Μίχαλο: Καθοριστική η συμβολή του στην επιχειρηματική δραστηριότητα

Καθοριστική χαρακτηρίζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων τη συμβολή του Κωνσταντίνου Μίχαλου στην προώθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας.

Όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του ΠΣΕ, «η αναπάντεχη απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου, εμβληματικού προέδρου του ΕΒΕΑ, που συγκλόνισε όλους, οδήγησε σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξέφρασαν ομόφωνα τη βαθειά τους θλίψη για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου και αναγνώρισαν τη μεγάλη και καθοριστική συμβολή του στην προώθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας.

Ιδιαιτέρως δε, αναγνώρισαν τη σημαντική συνδρομή του στην προσπάθεια των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και τη συμβολή του στην προσπάθεια που καταβάλουν οι μικρομεσαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και συνέδραμε καθοριστικά στην προώθηση του έργου του συνδέσμου. Η βοήθειά του ήταν πάντα ανεκτίμητη. Το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων αποφάσισε την εκπροσώπηση στην εξόδιο ακολουθία από την πρόεδρο και τις αντιπροέδρους του, την αποστολή Στεφάνου και δωρεάς.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ανάρτηση Χριστίνας Σακελλαρίδη στο LinkedIn

Η πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Χριστίνα Σακελλαρίδη, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Συντετριμμένη από την ξαφνική και άδικη απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου, δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω τα αισθήματά μου. Αγαπημένε μεγάλε φίλε μου Κωνσταντίνε, αφήνεις μια βαριά κληρονομιά στον επιμελητηριακό και τον επιχειρηματικό χώρο.

Έδωσες κύρος στο ΕΒΕΑ και το εμπλούτισες με νέες δραστηριότητες, υπήρξες πρωτοπόρος στις δραστηριότητες στήριξης των ΜμΕ και των εξαγωγικών ΜμΕ. Η πόρτα σου και η καρδιά σου ήταν πάντα ανοιχτές σε όλους και πρόσφερες σε δύσκολους καιρούς γεναιόδωρα τη βοήθειά σου.

Για μένα η μακροχρόνια φιλία σου ήταν πολύτιμη, όλα αυτά τα χρόνια των επαγγελματικών και προσωπικών αγώνων.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω την πολύτιμη στήριξή σου προς τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων που ήσουν και μέλος του.

Υπήρξες ένας εξαιρετικά καλός άνθρωπος. Οι σκέψεις μου είναι στην αξιαγάπητη Αθηνά και στα παιδιά σου. Συμμερίζομαι τη βαθειά τους θλίψη και εύχομαι ο Θεός να είναι μαζί τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Ένωση Ελληνικών Τραπεζών: Δωρεά στο παιδικό χωριό SOS στη μνήμη του Κ. Μίχαλου

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Την Δευτέρα η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο

Γιάννης Κουφίδης για Μίχαλο: Μεγάλο πλήγμα- Καλό ταξίδι Πρόεδρε μου

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Τσίπρας για Μίχαλο: Είμαι συγκλονισμένος – Πριν λίγες ώρες ήμασταν μαζί

Συλλυπητήρια πρωθυπουργού για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Νεκρός από ανακοπή ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top