“Χρυσές” δουλειές τα φαρμακεία με τα rapid tests (ΦΩΤΟ)

“Χρυσές” δουλειές τα φαρμακεία με τα rapid tests (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Πολύ αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για rapid test στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα μερικές φορές να δημιουργούνται έξω από αυτά ουρές από πολίτες. Τι δηλώνει στο GRTimes ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Ουρές παρατηρούνται έξω από αρκετά φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, από πολίτες που θέλουν να κάνουν rapid test και κυρίως εργαζόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί, φοιτητές και σπουδαστές, αλλά και από άτομα που θέλουν να ταξιδέψουν.

Φαρμακεία

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του GRTimes, σε κάποια φαρμακεία η διαδικασία λήψης δείγματος γίνεται στο πεζοδρόμιο, με τους πολίτες να περιμένουν λίγα λεπτά, ώστε στη συνέχεια να πάρουν το αποτέλεσμα από την πλατφόρμα στην οποία ανεβάζουν τα στοιχεία οι φαρμακοποιοί.

Φαρμακεία

Πολλά φαρμακεία, έχουν μειώσει την τιμή του rapid test το οποίο γίνεται με ανώτατο όριο τα 10 ευρώ, ενώ κάποια από αυτά ανοίγουν αρκετά νωρίτερα από την ώρα που άνοιγαν συνήθως, για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Φαρμακεία

Όπως αναφέρει στο GRTimes ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Διονύσης Ευγενίδης, υπάρχει ενδιαφέρον από τους πολίτες, κάποιες μέρες της εβδομάδας περισσότερο, όπως τη Δευτέρα και την Πέμπτη και κάποιες λιγότερο.

Φαρμακεία

Σύμφωνα με τον ίδιο, η διαδικασία γίνεται κανονικά, τα αποτελέσματα ανεβαίνουν στην πλατφόρμα και από εκεί τα παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι. ” Καμία φορά κολλάει η πλατφόρμα για λίγη ή περισσότερη ώρα, αλλά συμβαίνουν αυτά. Γενικά η διαδικασία γίνεται κανονικά για τους πολίτες και με τον ΑΜΚΑ και με τον αριθμό PLF για όσους είναι κάτοικοι του εξωτερικού” σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top