«Live Without Bullying»: Βραβεύσεις για τη στήριξη στον αγώνα κατά του εκφοβισμού

«Live Without Bullying»: Βραβεύσεις για τη στήριξη στον αγώνα κατά του εκφοβισμού
Ελλάδα, Κοινωνία   | 21/02/2020 | 19:30

Η πρώτη τελετή βράβευσης στο πλαίσιο του προγράμματος LiveWithoutBullying.com, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων αλλά και επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση είχε διττό χαρακτήρα. Αφενός με τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημέρα υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του ΚΜΟΠ και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την ανάπτυξη δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού, βραβεύθηκαν οι προσωπικότητες, οι φορείς και οι επιχειρήσεις που έχουν στηρίξει τις δράσεις αυτές. Αφετέρου τη δημοσιοποίηση του μεγαλύτερου φιλικού αγώνα, με τίτλο «Κάνουμε Ντρίμπλα στον Εκφοβισμό #5», που θα δοθεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 (Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και των Βετεράνων της Barcelona, με τη συμμετοχή του Μιχάλη Χατζηγιάννη ως εθελοντή της δράσης και με την παρουσία 12.000 μαθητών.

Την εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν το ΚΜΟΠ, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, και στην οποία εστάλη ηχηρό μήνυμα κατά του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού, τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ελευθέριος Αυγενάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

Η Δρ. Αντωνία Τορρένς, Πρόεδρος του ΚΜΟΠ και Υπεύθυνη του Προγράμματος “Live Without Bullying”, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, την εξαιρετική σημασία που έχει η σύμπραξη μεταξύ όλων των θεσμικών φορέων, οργανισμών, μεμονωμένων ατόμων αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας των πολιτών γενικότερα για την εφαρμογή κατάλληλων μέτρων και τη χάραξη πολιτικών με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση του ενδοσχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού.

Κατά σειρά ομιλίας, στον χαιρετισμό της η κ. Ζαχαράκη διαβεβαίωσε για τη συμμετοχή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην «εθνική ομάδα καταπολέμησης αυτού του νοσηρού φαινομένου», ενώ παρουσίασε και τις δράσεις του Υπουργείου για την «αποβολή» του εκφοβισμού από τα σχολεία, ανάμεσα στις οποίες η εισαγωγή της θεματικής «σεβασμός στον άλλο», η επανασύσταση της Επιτροπής για τη σχολική βία, αλλά και η σχετική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

Όχι μόνο ως πολιτικός αλλά και ως πατέρας μίλησε ο κ. Θεοχάρης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να «παλέψουμε όλοι για την εκρίζωση του φαινομένου αυτού». «Θα είμαστε εκεί να στηρίζουμε αυτή και κάθε τέτοια προσπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ εστίασε και στην έννοια της φιλοξενίας, που γεννήθηκε στη χώρα μας, και έχει στην καρδιά της τον σεβασμό στον άλλο.

Από την πλευρά του, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε τη στήριξή του στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και υπογράμμισε ότι στην προσπάθεια κατά του εκφοβισμού δεν περισσεύει κανείς. Το αρμόδιο Υπουργείο μπορεί, όπως είπε, να συμβάλει και μέσω του καινοτόμου προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», που παρουσιάστηκε πρόσφατα και μπαίνει άμεσα σε τροχιά υλοποίησης, με στόχο την προαγωγή αξιών που συνδέονται με τον αθλητισμό, με επίκεντρο την ευγενή άμιλλα.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι το Επιμελητήριο, κοινωνικά ευαισθητοποιημένο και δραστήριο, συντάσσεται με τον αγώνα κατά του bullying και τον κοινό στόχο για μία κοινωνία καλύτερη και ευημερούσα, εστιάζοντας στο πώς μπορεί να υψωθούν τείχη προστασίας από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Παράλληλα, απηύθυνε πρόσκληση για μαζική συμμετοχή σε ανάλογες δράσεις για τον περιορισμό του bullying, δίνοντας «ασίστ στη μάχη κατά του εκφοβισμού». Από το Ε.Ε.Α. τιμήθηκε επίσης το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Europalso κ. Γιώργος Ζηκόπουλος.

Τη φωνή και τις δυνάμεις του στη μάχη αυτή ενώνει και ο Δήμος Πειραιά, όπως τόνισε ο κ. Μώραλης. Επισήμανε παράλληλα την ανάγκη δημιουργίας και στήριξης δομών στις οποίες θα μπορούν να απευθυνθούν γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά, κατεύθυνση προς την οποία κινείται και ο Δήμος Πειραιά.

Για το «δηλητήριο του εκφοβισμού που έχει εισχωρήσει σε όλα τα επίπεδα της ζωή μας» και χρειάζεται να παλέψουμε για να το περιορίσουμε μίλησε η κ. Πατουλίδου, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο αθλητισμός.

Οι βραβεύσεις

Τιμητική πλακέτα για τη στήριξή τους στο πρόγραμμα και τις δράσεις του, απονεμήθηκε (κατά σειρά απονομής) από την Πρόεδρο του ΚΜΟΠ, Δρ. Αντωνία Τορρένς: στην Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Σοφία Ζαχαράκη, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, την Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, τον Πρόεδρο των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη, τους πρωταθλητές του EURO 2004 «LEGENDS 2004», τους οποίους εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας, κ.κ. Γιώργο Κόσυβα και Αλέξανδρο Κόπτση αντίστοιχα, τον Πρόεδρο της ΔΕΘ ΗΕLEXPO κ. Αναστάσιο Τζήκα, την Ελληνική Αστυνομία – εκ μέρους του αρχηγού κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη την πλακέτα παρέλαβε ο Ταξίαρχος κ. Σταγάκης, στην εταιρία MY market (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η κ. Δήμητρα Δασκαλάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων, Γενική Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας), τη Wyndham Grand Athens members of Zeus International Pantheon Hotels (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Διευθυντής της Wyndham Grand Athens κ. Σταύρος Σταυρόπουλος), τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Καθηγητών – Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών – EUROPALSO (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Ζηκόπουλος), την SKAG (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Πόπη Σκαγιά) και την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Αριστείδης Ευθυμίου) καθώς και την INTERAMERICAN (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων & Υπευθυνότητας).

Με έπαινο τιμήθηκαν, ακόμη, 60 προσωπικότητες, φορείς και εταιρίες: ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Νίκος Υποφάντης, η Συντονίστρια Διευθύντρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα Electra Hotels & Resorts, τα DIVANI COLLECTION HOTELS, η ZORPIDIS TRAVEL (Μιχάλης Ζορπίδης), η AGAN, η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ, η ETHELON, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, η INTERLIFE, η CROSSOVER, η PEUGEOT ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ, η ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Ζαχαροπλαστική, η STABOMANIA, το Glyfada Riviera Hotel, η Music SP, οι Ανδρέας και Ευάγγελος Νικάκης, ο Μάικ Φουντεδάκης, η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading και Αμαζόνων, ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Μαθάς, ο φωτογράφος Πέτρος Βήττας, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η BRAVΑ, η ΜΕΒΓΑΛ, η TERRA FAMILIA, τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΚΑΛΗ, ο Κώστας Τσακίρης (ROSE GARDEN), ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ο Δήμος Νεάπολης Συκεών, ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, τα THE LUXURY HOTELS, το PORTO PALACE, το MAKEDONIA PALACE, η SoftWeb, η ANTHRAX, η ΔΕΠΑ, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η Coco-mat Hotel Athens, ο Ant1, οι 2girls1map (Ελπίδα Λάμπρου/Λήδα Κοντζεδάκη, YouTubers), η blogger Φωτεινή Βλαχάκη, τα GOODY’S, η Minos EMI, η Vivartia, τα ΙΕΚ Ακμή, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών, η ΑΚΤΟ, η εκπαιδευτική ψυχολόγος Χριστίνα Ρασιδάκη, οι Σχολές Μωραΐτη, τα Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση», το 3ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας, το 1ο Γυμνάσιο Καισαριανής, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, ο σκηνοθέτης Βασίλης Ασλανίδης και η Υποδιοικήτρια 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Μαρίζα Οικονόμου.

Μοιραζόμαστε το μήνυμα: #livewithoutbullying

Μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις στα social media του  LiveWithoutBullying.com στο Facebook καθώς και στο Instagram

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16:2328/03

Τσίπρας: Να ενταχθούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο επίδομα των 800 ευρώ Ελλάδα ,Πολιτική

16:1028/03

Βαρβιτσιώτης: Στον Έβρο η Ελλάδα κέρδισε μία μεγάλη μάχη Ελλάδα ,Πολιτική

16:0028/03

Φυλακές Δομοκού: Bρέθηκαν μαχαίρια και αυτοσχέδια όπλα Ελλάδα

15:5228/03

Τηλεδιάσκεψη Γεννηματά με τους προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:4228/03

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση εμπαίζει τους επιστήμονες Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:3028/03

Σκουρλέτης: Λάθος η συνταγή της κυβέρνησης Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:2128/03

Αναστολή συμβάσεων εργασίας από 250.000 επιχειρήσεις Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

15:1328/03

Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο πλοίο «Θεολόγος» Ελλάδα ,Κορωνοϊός

15:0428/03

Kιλκίς: Έλεγχος στη λαϊκή αγορά από το δήμαρχο Δήμοι ,Κορωνοϊός

15:0028/03

Εγκλωβισμένοι στο Λονδίνο: Είμαστε Έλληνες και ζητάμε τη βοήθεια του κράτους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:5628/03

Ο Φορέας Δέλτα Αξιού αποχαιρετά τον καθ. Θ. Κουϊμτζή Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:4928/03

Οι Δήμοι, αλληλέγγυοι, θα ξεπεράσουν την κρίση Δήμοι ,Κορωνοϊός

14:4028/03

Πάμε Στοίχημα στις …εκλογές των ΗΠΑ- τι δείχνουν τα στατιστικά Αθλητισμός

14:3128/03

Στοίχημα: Η επιτακτική νίκη της Σολιγκόρσκ και δύο gg Αθλητισμός

14:1928/03

Κικίλιας: Σημαντική ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:1328/03

Γεραπετρίτης: Σκέψη για σφράγισμα των αεροδρομίων Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:0928/03

Κύπρος- κατεχόμενα: Πρώτος θάνατος από τον κορωνοϊό Διεθνή ,Κορωνοϊός

14:0428/03

Κορωνοϊός- Ισπανία: Μέσα σε μία ημέρα 832 θάνατοι ΕΕ ,Κορωνοϊός

13:5528/03

Δένδιας: Δεν εφησυχάζουμε στον Έβρο, επαγρυπνούμε Πολιτική

13:4428/03

Γεωργιάδης: Θα παραταθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

13:2828/03

Αλλάζει αύριο η ώρα σε θερινή Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

13:2428/03

Ξάνθη: Σε καραντίνα 90 φοιτητές που γύρισαν από Τουρκία Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

13:1528/03

Μείωση τζίρου, επενδύσεων προβλήματα στις εξαγωγές Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

13:0628/03

Κορωνοϊός: Θετικός γιατρός του Νοσοκομείου Λάρισας Ελλάδα ,Κορωνοϊός

13:0128/03

Κόντε: Μη χάσει η Ευρώπη το λόγο ύπαρξής της ΕΕ ,Κορωνοϊός

12:5528/03

Κορωνοϊός – Ιράν: Στους 2.517 οι νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

12:4428/03

ΕΛ.ΑΣ: 1.142 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:3628/03

Κορωνοϊός: Αύξηση κρουσμάτων σε Μαλαισία και Φιλιππίνες Διεθνή ,Κορωνοϊός

12:2828/03

ΚΥΑ για χώρο αποθήκευσης Φ/Α στην Καβάλα Ενέργεια ,Πολιτική

12:2228/03

Κορωνοϊός- Γερμανία: Σε μία ημέρα 6.294 κρούσματα Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

12:1128/03

Χαλκιδική: Επιτήδεια ψώνιζε με ξένη πιστωτική κάρτα Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

12:0328/03

Κίνα: Άρση του lockdown στη Ουχάν Διεθνή ,Κορωνοϊός

11:5828/03

Η Google στη μάχη κατά του COVID 19 με 800 εκ. δολάρια Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

11:4628/03

Πέτσας: Επαναπατρισμοί Ελλήνων μόνο με προβλήματα υγείας. Κορωνοϊός ,Πολιτική

11:4128/03

Παράταση στις προθεσμίες για δηλώσεις φόρων και τελών Κορωνοϊός ,Οικονομία

11:3428/03

Οι νέοι διοικητές στα Κέντρα Yποδοχής Μετανάστευσης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

11:2628/03

ΔΣΑ: Όχι στα 600 ευρώ και διεκδίκηση 11 μέτρων στήριξης Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:1728/03

Από το ΑΠΘ 3D βαλβίδες για τις ανάγκες του ΕΟΔΥ Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:0028/03

Τσίπρας: Ήρωες οι γιατροί και νοσηλευτές Κορωνοϊός ,Πολιτική

10:5828/03

Σε αναμονή 50 τόνοι σοκολάτας λόγω κορωνοϊού Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

10:5128/03

Εύοσμος: Θύμα ληστείας, με χρήση βίας, 51χρονη Θεσσαλονίκη

10:4228/03

Ερμιονίδα: Αλλοδαποί ξάφριζαν σπίτια με τη χρήση βίας Ελλάδα ,Κοινωνία

10:2928/03

Σταϊκούρας: Και άλλοι ΚΑΔ στα μέτρα και αναστολή φόρων Κορωνοϊός ,Οικονομία

10:1028/03

Τρ. Πειραιώς: Αναβάλλεται ο Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

10:0228/03

Κορωνοϊός: Νέες καταγγελίες για ανύπαρκτους ελέγχους καραντίνας Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

10:0128/03

Έβρος: Οι Τούρκοι καθαρίζουν τον καταυλισμό των μεταναστών Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

09:4328/03

Aegean και ΕΛΠΕ μεταφέρουν υγιεινομικό υλικό Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

09:3728/03

ΣΕΠΒΕ: Τρεις προτάσεις για τον Κλάδο Πληροφορικής Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

09:2528/03

Επάρκεια κρέατος στην ελληνική αγορά αλλά και προβλήματα Αγροτική Οικονομία ,Κορωνοϊός

09:1228/03

Η ΖeniΘ στηρίζει νοσοκομεία και καταναλωτές Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

09:0128/03

Η Γερμανία συνεχίζει με τις απελάσεις παρά τον Covid 19 Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:5028/03

Koρωνοϊός: Ιατρικές συνταγές στο κινητό από το gov.gr Κορωνοϊός ,Υγεία

08:3328/03

Βρούτσης: Μέτρα στήριξης των επιστημονικών κλάδων Κοινωνία ,Οικονομία ,Πολιτική

08:2928/03

Κορωνοϊός: Στην Καστοριά το 29ο θύμα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

08:2228/03

MοU Δήμου Θεσσαλονίκης και ΔΕΘ για την ανάπλαση Δήμοι ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

08:2028/03

ΚΑΘ: Να απελευθερωθεί το ωράριο λειτουργίας της Λαχαναγοράς Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

08:1828/03

Κορωνοϊός- ΗΠΑ: Πάνω από 100.000 τα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:1528/03

Κορωνοϊός: Ο «χάρτης» των θανάτων στην Ελλάδα Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

08:1128/03

Κορωνοϊός: Δεν καταλαβαίνουν τα οπλοπωλεία στις ΗΠΑ Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:0628/03

Κορωνοϊός: Μέτρα από την Κίνα για στήριξη της οικονομίας Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:0028/03

Ο καιρός σήμερα, Σάββατο Κοινωνία

23:5927/03

Λίστα αναμονής για την έκτακτη αιμοδοσία σε Νεάπολη-Συκιές Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

23:5327/03

Ο Ερντογάν καλεί όλους τους πολίτες να μπουν σε «εθελοντική καραντίνα» Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5027/03

Κορωνοϊός: Πάνω από 26.500 οι νεκροί – 570.000 τα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4827/03

Τσιόδρας: Αυτά είναι τα φάρμακα για τα σοβαρά περιστατικά κορωνοϊού Κορωνοϊός

23:4527/03

ΟΤΕ: Δωρεά 2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων Κορωνοϊός ,Οικονομία

23:4027/03

Κολχικίνη: Η ελληνική απάντηση στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού Κορωνοϊός ,Υγεία

23:3627/03

Κορωνοϊός: Πληροφορίες για κρούσμα στην Κεφαλλονιά Κοινωνία ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ