“Μασούτης”: Άνοιξε το νέο κατάστημα στη Σαντορίνη

“Μασούτης”: Άνοιξε το νέο κατάστημα στη Σαντορίνη

Άνοιξε χθες, 16.06.2022, το νέο κατάστημα “Mασούτης” στη Σαντορίνη. Η “Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.” ξεκίνησε την επέκτασή της στις Κυκλάδες με ένα νέο κατάστημα στον Πύργο Δήμου Θήρας, στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο «Περίσσας-Φηρών».

Το κατάστημα (πρώην supermarket Βιδάλης). προέρχεται από τη συμφωνία με την εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε. Να σημειωθεί ότι η “Μασούτης”, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη “ΣΥΝ.ΚΑ”, ανανεώνει και τα 37 καταστήματα σε Νότιο Αιγαίο και Κέρκυρα, που πέρασαν στο δίκτυό της.

Στο κατάστημα, το οποίο αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, λειτουργεί τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων,  τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία. Εξυπηρετούν τρία ταμεία και διαθέτει δύο άνετα parking. Οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά μια μοναδική εμπειρία αγορών που χαρακτηρίζεται από ποιότηταποικιλίαοικονομία κι εξυπηρέτηση, μεγάλες προσφορές, μοναδικά προνόμια κι εκπτώσεις από την προσωπική mas card.  Ειδικά για την περίοδο 16-25.06.2022 οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν κάνοντας τις αγορές τους με τη mas card  και από 50€ και πάνω να κερδίσουν δωροεπιταγή 5€,  που βρίσκεται στο φυλλάδιο που κυκλοφορεί αποκλειστικά στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Με το νέο κατάστημα στη Σαντορίνη, η Μασούτης συνεχίζει την ανάπτυξή της και μεγαλώνει το δίκτυο της, αριθμώντας στο σύνολο 335 καταστήματα. Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, βρίσκεται κοντά στον Έλληνα καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και στηρίζει την ελληνική οικονομία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top