“Μασούτης”: Μπήκαν οι υπογραφές στο μεγάλο deal με τη “ΣΥΝΚΑ Κρήτης”

“Μασούτης”: Μπήκαν οι υπογραφές στο μεγάλο deal με τη “ΣΥΝΚΑ Κρήτης”

Μετά την έγκριση από την  Επιτροπή Ανταγωνισμού της συμφωνίας μεταξύ  της “Μασούτης ΑΕ” και της  “ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε.”,  μπήκαν και οι υπογραφές σε αυτό το σημαντικό deal, που ανοίγει το δρόμο στη στρατηγικού χαρακτήρα επέκταση της βορειοελλαδικής αλυσίδας σε Κρήτη, νησιά του Αιγαίου και Κέρκυρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της “Μασούτης”, μετά την έγκριση της επιτροπής ανταγωνισμού, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες υπογραφών της συμφωνίας ανάμεσα στις εταιρείες Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε. Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταβίβαση καταστημάτων της Κέρκυρας στην Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. από τις εταιρείες  “Γαλαξίας Α.Ε.” και “Μαρκάτο Α.Ε.” και, προγραμματισμό μεταβίβασης υποκαταστημάτων που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου. Για την Κρήτη συμφωνήθηκε η συμμετοχή της “Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.” στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπου και τα καταστήματα θα διατηρήσουν την υφιστάμενη ταυτότητά τους.

Ο κ. Γιάννης Μασούτης από τη “Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.” και ο κ. Δημήτρης Αλεξάκης από την  “ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε.”, επιβεβαίωσαν ότι με τη επικύρωση της συμφωνίας διασφαλίζονται οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας και δημιουργούνται προοπτικές δημιουργίας νέων θέσεων στο άμεσο μέλλον.

Με μεγάλη αισιοδοξία και ικανοποίηση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.” , Γιάννης Μασούτης, αναφέρει: «Χαιρόμαστε πολύ που η οικογένεια Μασούτης μεγαλώνει. Θα μεταδώσουμε με αγάπη και σεβασμό τις αξίες της εταιρείας μας στα νέα μέλη της οικογένειας. Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και οι τιμές μας, τώρα θα είναι δίπλα σε περισσότερους καταναλωτές που μας περιμένουν και θέλουν να μας γνωρίσουν.Η ενίσχυση των τοπικών παραγωγών και προϊόντων θα είναι -όπως πάντα – βασικός άξονας της παρουσίας μας στα νέα σημεία, αφού η ανάπτυξη της εταιρείας μας γίνεται πάντα με όρους ανταπόδοσης στην ελληνική κοινωνία. Ευχαριστώ τον κύριο Δημήτρη Αλεξάκη και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική επικοινωνία και συνεργασία. Είμαστε εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικότητας που μάχεται και τολμά για το καλό της χώρας, για κάθε θέση εργασίας, για κάθε άνθρωπο».

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top