Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκε η απολογία της για Μαλένα και Ίριδα – Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας (VIDEO)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκε η απολογία της για Μαλένα και Ίριδα – Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Ρούλας Πισπιρίγκου στον εισαγγελέα, συγκεκριμένα σε δύο εισαγγελείς. Ο συνήγορος της με την ολοκλήρωση της απολογίας της δήλωσε ότι ήταν μία «κατανυκτική διαδικασία».

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Αλέξη Κούγια που έκανε λόγο για μία «κατανυκτική διαδικασία, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε ερωτήσεις από δύο εισαγγελικούς λειτουργούς και ερωτήσεις επί της ουσίας».

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι καθ’ όλη την διάρκεια που ήταν ενώπιον των εισαγγελικών λειτουργών η Ρ. Πισπιρίγκου έκλαιγε και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διαδικασία που έγινε μέσα στο εισαγγελικό γραφείο.

Επιπλέον, ο συνήγορος της Ρ. Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, τόνισε ότι θα θεωρήσει νίκη την περίπτωση που θα υπάρξει διχογνωμία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα ως προς την προφυλάκιση της κατηγορούμενης για την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας.

Τι ρώτησε η ανακρίτρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε χθες στην ανακρίτρια, με την απολογία της να διακόπτεται μετά τις καταγγελίες περί μεροληψίας της ανακρίτριας.

Μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες απολογία η διαδικασία διεκόπη με το συνήγορό της, Αλέξη Κούγια να προαναγγέλλει νέα αίτηση εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για λόγους μεροληψίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η ανακρίτρια ρώτησε εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πρόβλημα υγείας, εάν είχε πάει σε ψυχολόγο, εάν είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και ποια είναι η σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Ρωτώντας για τα προβλήματα υγείας, η ανακρίτρια γνωρίζει πως στη δικογραφία υπάρχουν στοιχεία από τα νοσοκομεία της Πάτρας πως οι παρουσίες της Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν συχνές, συνήθως με επίκληση διαφόρων προβλημάτων υγείας, ειδικά κατά τις κρίσιμες περιόδους των θανάτων των παιδιών της.

«Συζήτηση για πρωινάδικα»

Υπάρχει και το ζήτημα περί του «Συνδρόμου Μινχάουζεν» που τα αστάθμητα στοιχεία του ψυχισμού της μπορεί να οδηγήσουν σε αυτήν την τριπλή ανθρωποκτονία.

Με τη σειρά του, ο κ. Κούγιας είπε πως στη χθεσινή απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των μικρότερων παιδιών της, η ανακρίτρια την ρώτησε «τι όνειρα έβλεπε» μεταβάλλοντας την ανάκριση «σε συζήτηση για πρωινάδικα».

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της είπε «όταν το καλοκαίρι διάβασα και τις τρεις δικογραφίες είδα ότι δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί ότι η γυναίκα αυτή σκότωσε τα παιδιά της. Είναι μια υπόθεση που είναι μια δικαστική πλάνη τεράστια».

Πηγή: megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απερρίφθη η αίτηση εξαίρεσης κατά της ανακρίτριας

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Η Ανακρίτρια την ρωτούσε αν βλέπει όνειρα, λες και ήταν σε πρωινάδικο (VIDEO)

Εξαίρεση της ανακρίτριας ζήτησε και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διεκόπη η απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας (VIDEO)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα διακοπή για τις 31 Ιανουαρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top