Σ. Κατρανίδης: Τιμητική η κατάταξη του ΠΑΜΑΚ στα πέντε πρώτα ΑΕΙ της χώρας

Σ. Κατρανίδης:  Τιμητική η κατάταξη του ΠΑΜΑΚ στα πέντε πρώτα ΑΕΙ της χώρας

Τιμητική χαρακτηρίζει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης, την κατάταξη του Ιδρύματος μεταξύ των πέντε πρώτων ΑΕΙ της χώρας, με βάση την αξιολόγηση της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ), σε επιστολή που απέστειλε προς το προσωπικό του Πανεπιστημίου.

O κ. Κατρανίδης, επισημαίνει, ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΘΑΑΕ, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας κατατάσσεται 5ο ανάμεσα στα 23 ελληνικά Πανεπιστήμια, βάσει της συνολικής βαθμολογίας που συγκέντρωσε στην αξιολόγηση των Ιδρυμάτων με δείκτες ποιότητας. Προσθέτει, ότι η ποιοτική αυτή επίδοση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πέραν της τιμητικής κατάταξης, συνεπάγεται και αύξηση του ποσού του Τακτικού Προϋπολογισμού κατά 183.349 ευρώ (11,18%), από 1.639.703 ευρώ πέρυσι, στο ποσό των 1.823.052 ευρώ φέτος.

Ταυτόχρονα, ευχαριστεί θερμά την ομάδα των μελών ΔΕΠ και διοικητικών στελεχών «που εργάστηκαν κοπιωδώς, κάτω από ασφυκτικές προθεσμίες, για τη συγκέντρωση, σύνταξη και στατιστική μελέτη των στοιχείων που ζητήθηκαν» και καταλήγει: «πιστεύουμε πως το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με τις προσπάθειες όλων, θα συνεχίσει να πετυχαίνει υψηλούς στόχους, ανεβάζοντας κατ’ έτος τον πήχη των επιδόσεών του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Συμβούλιο της Ευρώπης ανέστειλε τη συμμετοχή της Ρωσίας 

Kαραγιάννης: Εκτελούνται αντιπλημμυρικά έργα άνω του 1,5 δισ €

Ο Μεντβέντεφ «εκθρόνισε» τον Τζόκοβιτς στην κατάταξη του παγκοσμίου τένις

Την Τρίτη 1η Μαρτίου η κηδεία του Δημήτρη Τσοβόλα στο Α΄Νεκροταφείο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top