Σαρακοστή: Περιορισμένη σήμερα η κίνηση στο Καπάνι (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σαρακοστή: Περιορισμένη σήμερα η κίνηση στο Καπάνι (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Με την κίνηση να μη θυμίζει σε τίποτα τις περασμένες χρονιές, άνοιξε και σήμερα η Κεντρική Αγορά της Θεσσαλονίκης, με σχετικά λίγο κόσμο να ψωνίζει για το Σαρακοστιανό τραπέζι.

Μειωμένη σε σχέση με χθες και ελάχιστη σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές ήταν η κίνηση στο Καπάνι, το οποίο παρέμεινε σήμερα ανοιχτό προκειμένου να εξυπηρετήσει μόνο τους κατοίκους του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς τα μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας είναι σε ισχύ, χωρίς να επιτρέπεται η μετακίνηση από δήμο σε δήμο.

Στη συγκεκριμένη αγορά, λειτούργησαν κυρίως οι επιχειρήσεις τροφίμων και ειδικότερα τα ιχθυοπωλεία, τα οποία κάθε Σαρακοστή έχουν την τιμητική τους, με την πλειοψηφία του κόσμου να στρέφεται στα νηστήσιμα θαλασσινά εδέσματα.

Οι τιμές κυμαίνονται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, χωρίς να έχουν αυξηθεί σε σχέση με πέρυσι, με τους καταναλωτές να βρίσκουν γαρίδες, χταπόδια, σουπιές κ.α ολόφρεσκα προϊόντα σε μεγάλη επάρκεια.

Θυμίζουμε πως το Καπάνι θα παραμείνει και αύριο ανοιχτό από τις 7πμ έως τις 4μμ, ενώ ανοιχτές θα είναι και οι λαϊκές αγορές.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ