Σε απόγνωση χιλιάδες οδηγοί φορτηγών χωρίς κάρτες ταχογράφων

Σε απόγνωση χιλιάδες οδηγοί φορτηγών χωρίς κάρτες ταχογράφων
Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες ιδιοκτήτες και οδηγοί φορτηγών, καθώς εδώ και πολλούς μήνες δεν μπορούν να ανανεώσουν ή να βγάλουν νέες κάρτες για τους ψηφιακούς ταχογράφους, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να εκτελέσουν δρομολόγια διεθνών μεταφορών. Τι αναφέρει για το πρόβλημα στο GRTimes.gr, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σε αναμονή εδώ και περίπου έναν χρόνο βρίσκονται πάρα πολλοί οδηγοί φορτηγών, πάνω από 2.000, σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους, προκειμένου να ανανεώσουν ή να εκδώσουν νέα κάρτα για ψηφιακούς ταχογράφους. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν μπορούν να κάνουν δρομολόγια διεθνών μεταφορών, με αποτέλεσμα ή να μένουν άνεργοι ή να απασχολούνται στο εσωτερικό σε λιγότερο επικερδείς δουλειές ή… να ριψοκινδυνεύουν να κάνουν τα δρομολόγια στο εξωτερικό, με κίνδυνο όμως να τους επιβληθούν εξοντωτικά πρόστιμα σε περίπτωση ελέγχου.

Όπως αναφέρει στο GRTimes.gr, o γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού Χρυσοβαλάντης Παπαδόπουλος, το πρόβλημα οφείλεται στο ότι καθυστέρησε να γίνει διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου της έκδοσης των καρτών, με τους ιδιοκτήτες και οδηγούς που έχουν ληγμένες κάρτες να δουλεύουν αναγκαστικά – όσοι μπορούν – μόνο στο εσωτερικό της χώρας. Λόγω του προβλήματος λέει, υπήρξε νομοθετική ρύθμιση και μπορούν να κινούν τα φορτηγά με εκτυπωμένα έγγραφα και όχι με κάρτες, αλλά μόνο στο εσωτερικό.

Όσον αφορά στο εξωτερικό, σε περίπτωση που γίνει έλεγχος από κάποια αστυνομική αρχή και ο οδηγός δεν διαθέτει κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο που αντιστοιχεί σε 2.000 ευρώ για κάθε μέρα που το όχημα κινήθηκε χωρίς αυτήν. «Το χειρότερο, αν πέσει κάποιος επάνω στο φορτηγό μου και σκοτωθεί, ενώ δεν έχω ταχογράφο, θα πάω κατευθείαν φυλακή, δεν θα μπορώ να δικαιολογήσω τίποτα».

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι είχε επικοινωνήσει ως μέλος της διοίκησης του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού με το υπουργείο Μεταφορών και όπως είχε ενημερωθεί τότε, «στα κράτη μέλη της Ε.Ε είχε γίνει γνωστοποίηση του Ελληνικού προβλήματος, ώστε οι αρχές να μην επιβάλλουν πρόστιμα. Ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, ούτε οι Βούλγαροι, ούτε οι Ούγγροι δέχτηκαν την κυκλοφορία των φορτηγών χωρίς την κάρτα, ενώ φυσικά τα Σκόπια και η Σερβία που δεν είναι στην Ε.Ε, επίσης δεν δέχτηκαν. «Οι διελεύσεις που κάνουμε στην Ευρώπη είναι από αυτές τις χώρες και ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουμε με βαριά πρόστιμα» τονίζει.

Ο ίδιος με την κάρτα του να λήγει τον Οκτώβριο, είχε ήδη κάνει αίτηση για νέα κάρτα από τον Σεπτέμβριο, δηλαδή έναν μήνα πριν όπως προβλέπεται και μετά την πάροδο του μήνα, όταν και επικοινώνησε με τους αρμόδιους για να μάθει τι θα γίνει, η απάντηση που πήρε όπως λέει, ήταν να κάνει υπομονή. «Όταν τηλεφώνησα, μου είπαν πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Δεν είναι θέμα υπομονής. Έχουμε χρέη τους είπα, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορούσαν να μου πουν τίποτα άλλο, γιατί δεν γνώριζαν…» επισημαίνει.

Ο γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού, αναφέρει ότι οι επαγγελματίες του κλάδου θέλουν βοήθεια γιατί έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα. «Σε καιρό κορωνοϊού, την περίοδο του lockdown, εμείς ήμασταν στους δρόμους και όλα δούλευαν «ρολόι». Μόλις τελείωσε το μεγάλο lockdown μας παραμέλησαν… τελείως» καταλήγει.

ΟΦΑΕ: Είμαστε στο «σκοτάδι»

«Το πρόβλημα προέκυψε ήδη από την προηγούμενη κυβέρνηση και μετά από σχεδόν δύο έτη προσπαθειών σχετικά με το ποιος θα αναλάβει την έκδοση αυτών των ηλεκτρονικών καρτών, δυστυχώς δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Εκκρεμούν αιτήσεις πάνω από έναν χρόνο» δηλώνει στο GRTimes.gr, o πρόεδρος της ΟΦΑΕ, της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, Απόστολος Κενανίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Κενανίδη, ο διαγωνισμός που είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε, με την Ομοσπονδία να στέλνει ακόμη και εξώδικο προς την τότε ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, ζητώντας λύση και κάνοντας λόγο για αποζημιώσεις, καθώς οι συνάδελφοι του δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό χωρίς την κάρτα. «Μετά τις εκλογές, η νέα ηγεσία μας υποσχέθηκε ότι χωρίς χρονοτριβή θα απευθυνόταν σε κάποιον οίκο του εξωτερικού, για να πάρουμε αμέσως τις κάρτες και μέχρι τις 22 Ιουλίου προμηθευόμασταν κάρτες από την Πολωνία, που ήταν η μόνη χώρα της Ε.Ε που δέχτηκε να μας εξυπηρετήσει. Από τις 22 Ιουλίου μέχρι σήμερα δεν εκδίδεται καμία κάρτα και τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε στο σκοτάδι» αναφέρει ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ.

Ο ίδιος επισημαίνει πως όποιος οδηγός πάρει το ρίσκο και πάει στο εξωτερικό χωρίς κάρτα, όχι μόνο κινδυνεύει με το βαρύτατο πρόστιμο, αλλά σε περίπτωση ελέγχου, το όχημα του θα ακινητοποιηθεί και πρέπει να πάει άλλος οδηγός που να διαθέτει κάρτα, για να το πάρει.

Το ακριβότερο παράβολο της Ευρώπης έχει η Ελλάδα

Τόσο ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ, όσο και ο γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού, δήλωσαν στο GRTimes.gr πως οι οδηγοί που θέλουν να βγάλουν μια τέτοια κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, στην Ελλάδα θα πρέπει να πληρώσουν παράβολο 150 ευρώ, τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ευρώπη, το μεγαλύτερο αντίστοιχο ποσό δεν ξεπερνά τα 40 ευρώ.

«Πουθενά δεν υπάρχει τέτοια κάρτα που να στοιχίζει πάνω από 40 ευρώ. Το αντίτιμο ξεκινά από 20-22 ευρώ και φτάνει τα 40. Στη χώρα μας δυστυχώς, το υπουργείο Μεταφορών θέλει να εξασφαλίζει από κάθε κάρτα- από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω – το ποσό των 100 ευρώ. Καταλαβαίνετε πόσο παράδοξο είναι αυτό, σε μια τέτοια περίοδο κρίσης, η πολιτεία να ζητάει τόσο υψηλά ποσά» σημείωσε ο κ. Κενανίδης.

Σύμφωνα και με τον κ. Παπαδόπουλο, το κόστος της κάρτας είναι εξαιρετικά μεγάλο στη χώρα μας, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

Τι δηλώνει στο GRTimes.gr το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Το GRTimes.gr έθεσε υπόψη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τα όσα αναφέρουν οι αυτοκινητιστές, με το υπουργείο να επισημαίνει στην απάντηση του, πως το πρόβλημα οδεύει προς λύση και η οποία τοποθετείται χρονικά εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου, περίπου στις αρχές Νοεμβρίου.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του υπουργείου, η διενέργεια του διαγωνισμού προμήθειας για τους ταχογράφους, είχε καθυστερήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι ήταν μια διεθνής υποχρέωση. Για αυτόν τον λόγο, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης και με άδεια που εγκρίθηκε από την Ε.Ε, η χώρα μας προμηθεύονταν κάποιους ταχογράφους από την Πολωνία.

Και συνεχίζει ο εκπρόσωπος του υπουργείου: «Εμείς προχωρήσαμε στην επιτάχυνση του διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε και κατοχυρώθηκε σε Ελληνική εταιρεία. Προκειμένου όμως να ολοκληρωθεί η έκδοση των ελληνικών καρτών ταχογράφων, έπρεπε να δοθεί μια έγκριση – τα λεγόμενα «κλειδιά» στην ορολογία των μεταφορών – από έναν διεθνή οργανισμό που εδρεύει στην Ιταλία και ο οποίος λόγω Covid 19, δεν λειτουργούσε. Πριν από μια εβδομάδα, δόθηκε η σχετική έγκριση από τον εν λόγω οργανισμό και αρχές του επόμενου μήνα,  αναμένεται να αρχίσει η μαζική έκδοση καρτών στη χώρα μας».

Σχετικά με το θέμα του κόστους του παραβόλου, πληροφορίες που έφτασαν στο GRTimes.gr, αναφέρουν πως το θέμα δεν αφορά μόνο το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αλλά πως εξετάζεται σε συνεργασία και με το υπουργείο Οικονομικών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22:1003/12

Δ. Δέλτα: Δωρεά τροφίμων στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Δήμοι

22:0803/12

Lockdown – Θεσσαλονίκη: Συνεχείς οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. – Δείτε βίντεο Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

22:0003/12

Κορωνοϊός-Ιταλία: Οι αρχές σκληραίνουν τα μέτρα ενόψει των γιορτών Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:5003/12

Δήμος Νεάπολης – Συκεών: «Παγωμένα» δημοτικά τέλη και το 2021 Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

21:4003/12

Κορωνοϊός-Ουγγαρία: Αριθμός ρεκόρ με 182 θανάτους μέσα σε μία ημέρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:3003/12

Γεννηματά: Χρειάζεται φρένο στη συντηρητική οπισθοδρόμηση Πολιτική

21:2003/12

Κορωνοϊός- ΗΠΑ: Περίπου 200.000 μολύνσεις σε ένα 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1303/12

Θεσ/νίκη: 21η νύχτα με απαγόρευση κυκλοφορίας (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:1003/12

ΠΚΜ: Πρωτοβουλία για στήριξη και ενίσχυση του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Περιφέρειες

21:0003/12

ΕΟΔΥ: 25 κρούσματα κορωνοϊού σε 974 rapid test Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:5503/12

Βρετανία: Τέσσερις νεκροί από την έκρηξη σε μονάδα ανακύκλωσης νερού Διεθνή

20:4003/12

H ΠΚΜ στη διεθνή διαδικτυακή τουριστική έκθεση “WTM Virtual” Περιφέρειες

20:3003/12

Τρ. Πειραιώς: Νέα μονάδα Data Management Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

20:2503/12

Αυξάνεται η διάρκεια φοίτησης στη Σχολή Αστυφυλάκων Βουλή ,Παιδεία

20:2303/12

Κορωνοϊός: «Όχι» στο άνοιγμα των σχολείων από τους λοιμωξιολόγους Κορωνοϊός ,Παιδεία ,Σημαντικά

20:2003/12

Μαραντόνα: Άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα ρημαγμένο σπίτι Αθλητισμός

20:1903/12

Γ. Κούτρας: Η δημόσια υγεία στη Θεσσαλονίκη δεν είναι θωρακισμένη (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

20:1003/12

Χρυσάφης: Πρόσβαση των ΑμεΑ παντού χωρίς περιορισμούς Δήμοι

20:0003/12

Δεύτερος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα: Covid-19 & Καρκίνος Μαστού Υγεία

19:5003/12

Φον ντερ Λάιεν για νέα δομή: ΕΕ και Ελλάδα εργάζονται χέρι – χέρι ΕΕ ,Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4003/12

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4: Εκταμίευση 276 εκ. ευρώ σε δικαιούχους Οικονομία

19:3003/12

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2030 Αθλητισμός

19:2003/12

Κίνηση αισιοδοξίας από την Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

19:0003/12

Η Ρώμη απαγορεύει τις άμαξες με τα άλογα από τους δρόμους της Διεθνή

18:5503/12

Κορωνοϊός: Πρώτη ξανά η Θεσσαλονίκη – Στο «κόκκινο» Λάρισα – Πιερία Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:5003/12

Δικτύωση και συνεργασία φορέων και εργοδοτών για την ένταξη στην απασχόληση γυναικών θυ... Κοινωνία

18:4003/12

Βλάσης για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: Αποχαιρετούμε έναν μεγάλο φίλο της Ελλάδας Πολιτική

18:3803/12

Τσίπρας σε ΝΔ: Είστε κυβέρνηση Λουδοβίκου και Μαρίας Αντουανέτας (VIDEO) Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:3103/12

Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν 300 νέοι τάφοι για θύματα κορωνοϊού (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

18:3003/12

Καστοριά: Έκανε τα ψώνια του με κλεμμένη κάρτα Ελλάδα

18:2003/12

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία με το «χέρι του Θεού»! Αθλητισμός

18:1403/12

Β. Κικίλιας: Να στηρίξουν όλοι την εθνική προσπάθεια Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

18:1003/12

Μπάιντεν: Eπιστρέφουμε στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν Διεθνή

18:0603/12

Γεωργιάδης: Διατίμηση και στις συνοδές υπηρεσίες και στις τιμές των τεστ κορωνοϊού Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0303/12

Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ διασωληνωμένων – 1.882 νέα κρούσματα Κορωνοϊός

18:0003/12

Covid-19: Πάνω από 22.000 τα νέα κρούσματα στη Γερμανία ΕΕ ,Κορωνοϊός

17:5003/12

Συμμετοχή Δένδια στην 27η υπουργική σύνοδο του ΟΑΣΕ Πολιτική

17:4003/12

Μηταράκης: Συμπορευόμαστε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά και την τοπική κοινωνία Διεθνή ,Πολιτική

17:3003/12

Επίσκεψη Τσίπρα στο ΠΙΚΠΑ Βούλας -Τον υποδέχθηκε η Δ. Μιχαηλίδου Κόμματα ,Πολιτική

17:2003/12

Κορωνοϊός: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:1603/12

Κορωνοϊός: Κλείνει η Παιδοψυχιατρική Κλινική του Παπανικολάου Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

17:1003/12

Χατζηδάκης: Τέλος στη «φάμπρικα» με τα ιδιωτικά εκκλησάκια σε περιοχές εκτός σχεδίου Πολιτική

17:0003/12

Φωτεινοί σηματοδότες με αντίστροφη μέτρηση στα Τρίκαλα Δήμοι

16:5003/12

Βαρβιτσιώτης για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: «Ένας αληθινός φίλος της Ελλάδας» Πολιτική

16:4003/12

Εντυπωσιάζουν τα χιλιάδες ψαρόνια στο Ναύπλιο Κοινωνία ,Περιβάλλον

16:3403/12

Τροχαίο με τραυματίες αστυνομικούς στη Βούλα Κοινωνία

16:3003/12

Κλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό: Θέμα ημέρων η ταυτοποίηση Ελλάδα ,Κοινωνία

16:2003/12

Ισπανία-Covid-19: Όριο 10 ατόμων για τα πάρτι Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:1003/12

Νότης Σφακιανάκης: Όλα όσα είπε στην απολογία του Ελλάδα

16:0703/12

SOS εκπέμπουν οι ξενοδόχοι ορεινών περιοχών Ελλάδα ,Οικονομία ,Τουρισμός

16:0003/12

Επίδομα ΟΑΕΔ: Στήριξη ανέργων στον τουρισμό Κοινωνία ,Τουρισμός

15:5903/12

ΕΣΘ προς Δήμο Θεσσαλονίκης: Στολίστε την πόλη για τα Χριστούγεννα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

15:5803/12

Έκτακτο: Διακοπή ρεύματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:5003/12

ΥΠΑΑΤ: Στην τελική ευθεία το ν/σ για τις αθέμιτες πρακτικές Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Βουλή

15:4703/12

Aegean: Πάνω από 100 δρομολόγια εξωτερικού από 7 περιφερειακά hubs Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Τουρισμός

15:4003/12

Εβραίος εντατικολόγος: Πώς πρόσφερα φροντίδα σε νεοναζί Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:3103/12

ΠΕΧ:Ερμηνευτικό λεξικό του Χαλκιδικιώτικου ιδιώματος Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

15:3003/12

Την παραίτηση του προέδρου του ΕΣΡ ζητά και το ΜέΡΑ 25 Πολιτική

15:2003/12

Όλα τα προγράμματα της Αναπτυξιακής Τράπεζας στη νέα ιστοσελίδα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

15:2003/12

Σχοινάς: Σεπτέμβριο του 2021 το νέο κέντρο υποδοχής στη Λέσβο Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

15:1703/12

Μεγάλη έκρηξη κοντά στο Μπρίστολ – Αναφορές για τραυματίες Διεθνή

15:1003/12

Κριτική για την κριτική Άποψη ,Άρθρα

15:0103/12

Καραμανλής και Σαμαράς για Ζισκάρ ντ’ Εστέν Πολιτική

15:0003/12

Τσιφλίκης: Η ζωή στην καραντίνα για άτομα με σύνδρομο Down (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:5203/12

Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Χρήστος Τσιόλιας Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:5003/12

Μουσικά «Ταξίδια» από τα ΚΔΑΠμεΑ Νεάπολης και Συκεών Δήμοι

14:4203/12

Γιαννάκος από Θεσ/νίκη: Δεν είχαν συνηθίσει να μπαινοβγαίνουν οι νεκροφόρες Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

14:4003/12

Θεοδωρικάκος: Φέτος θα περάσουμε Χριστούγεννα ελπίδας με ενότητα Χωρίς κατηγορία

14:3803/12

Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα το μήνυμα του πρωθυπουργού Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

14:3203/12

Εμπύρετος και με δύσπνοια στη ΜΕΘ ο Πλακιωτάκης Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:3003/12

ΟΑΕΔ: Ηλεκτρονικά οι δηλώσεις παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων Κοινωνία ,Οικονομία

14:2203/12

Θεσσαλονίκη: Προβληματίζουν οι ουρές έξω από τράπεζες (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

14:2003/12

Αλληλέγγυος στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό ο δ. Πυλαίας-Χορτιάτη Δήμοι ,Κοινωνία

14:1703/12

Χουρίδου: Ποιους ιούς μεταφέρει το.. βαλιτσάκι ομορφιάς (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:1003/12

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μαγιορκίνης είχε παραδεχθεί «διπλή καταγραφή κρουσμάτων» (VIDEO) Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:0003/12

Ντόρα Μπακογιάννη: «Δούλεμα» και απ’ τα παιδιά μου για τα… σοκολατάκια! (VI... Ελλάδα ,Παραπολιτικά ,Πολιτική

13:5203/12

Δ. Ιωαννιτών: Ψήφισμα για τον θάνατο της γηραιότερης επιζήσασας του Άουσβιτς Ελλάδα ,Πολιτική

13:4503/12

ΓΑΔΘ: Μειώθηκαν κλοπές και διαρρήξεις στον Εύοσμο Θεσσαλονίκη

13:3203/12

Κουκοδήμος: Διακομιδές ανά την Ελλάδα για ασθενείς από Κατερίνη (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θέματα GR Times

13:3003/12

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχεται κακοκαιρία εξπρές Ελλάδα

13:3003/12

ΠτΔ για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: Αποχαιρετούμε έναν διαχρονικό σύμμαχο της Ελλάδας Πολιτική

13:3003/12

Κορωνοϊός: Πότε το μοριακό τεστ πιθανώς να βγει ψευδώς αρνητικό Επιστήμη ,Κορωνοϊός

13:1803/12

ΥΜΑΘ: Ξεκινάει η έρευνα για τις συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

13:1503/12

Χαλκιδική: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

13:0903/12

Στ. Πέτσας: Επιβεβλημένη η παράταση των υφιστάμενων μέτρων Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

13:0003/12

Είναι το … κάρμα Αθλητισμός

12:4503/12

Κορωνοϊός: Δις εξαμαρτείν… για ιδιοκτήτρια καφέ – ουζερί Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:4503/12

Η Μαρία Αντωνίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία Ελλάδα ,Πολιτική

12:4003/12

Παράταση των περιοριστικών μέτρων έως τις 14 Δεκεμβρίου Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:3703/12

Πιερία: Το 30% των αστυνομικών θετικό σε τυχαίο έλεγχο Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

12:3003/12

Δείτε live την ενημέρωση από τον Στ. Πέτσα Κορωνοϊός ,Πολιτική

12:3003/12

Ληστεία σε διαγνωστικό κέντρο στα Σπάτα Ελλάδα

12:2103/12

Νέος CIO στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς ο Χάρης Μαργαρίτης Ελλάδα ,Οικονομία

12:1503/12

Κορωνοϊός-Λάρισα: Σε καραντίνα 52 τρόφιμοι των φυλακών Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:0003/12

ΣτΕ: Υποχρεωτικά τα εμβόλια για τους μαθητές Παιδεία ,Σημαντικά ,Υγεία

11:4503/12

Ανοίγουν από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου τα εποχικά καταστήματα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

11:3003/12

Γεραπετρίτης: Πόσοι θα εμβολιάζονται κάθε μήνα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:1503/12

Lockdown: Μετά τις γιορτές ανοίγουν σχολεία και εστίαση Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:1203/12

ΕΟΔΥ: Πού διενεργούνται σήμερα drive through test Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Υγεία

11:0703/12

Κορωνοϊός: Πέθανε γνωστός παθολόγος του Βόλου Κορωνοϊός

11:0003/12

ΑΠΘ: Πρόσκληση στο πρόγραμμα eeRIS για κατανάλωση οικιακής ηλεκτρικής ενέργειας Θεσσαλονίκη

10:4603/12

Κορωνοϊός: Τρίτος αστυνομικός νεκρός σε 72 ώρες Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

10:4503/12

Τι δείχνουν οι αριθμοί για τους μαθητές με αναπηρία Κοινωνία ,Παιδεία

10:3603/12

Ζισκάρ ντ’ Εστέν: Ο φιλέλληνας ηγέτης και η σχέση του με τον Καραμανλή Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

10:3003/12

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σε βρεφοκομείο – Δέκα κρούσματα κορωνοϊού Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:1903/12

Ωραιόκαστρο: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητών κοντά στα διόδια Θεσσαλονίκη

10:1703/12

Σύψας: Πρέπει να ανοίγει μόνο ό,τι είναι απολύτως απαραίτητο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:1603/12

Μουστάκας: Γιατί δεν δέχεται παραγγελίες σήμερα Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:1503/12

Ποιο lockdown; Ζητούνται κομμώτριες κατ’ οίκον (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

10:1203/12

Οπαδικό επεισόδιο με δύο τραυματίες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκη

10:0003/12

Μήνυμα Ν. Δένδια για τον θάνατο του Ζισκάρ Ντ’ Εστέν Πολιτική

09:4803/12

Κ. Μητσοτάκης: Από σήμερα η Ακρόπολη λάμπει πιο προσβάσιμη από ποτέ Κοινωνία ,Πολιτική ,Πολιτισμός

09:4503/12

Στην Αίγυπτο ο Παναγιωτόπουλος- Επιχείρηση ΜΕΔΟΥΣΑ 10 Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

09:3403/12

Μητσοτάκης για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο φίλο της Ελλάδα ,Πολιτική

09:3003/12

Επιχείρηση «Πανάκεια» στη Βρετανία: Πώς θα διανεμηθεί το εμβόλιο Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:1603/12

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δραματικός καταλύτης αλλαγών η πανδημία Θέματα GR Times ,Οικονομία ,Πολιτική

09:1003/12

Ακρόπολη: Live τα εγκαίνια ανελκυστήρα για ΑμεΑ παρουσία Μητσοτάκη Κοινωνία ,Πολιτική

09:0003/12

Τουρκική αντιπολίτευση: Έλληνας διοικητής και Γερμανία είχαν δίκιο Διεθνή ,Πολιτική

08:4503/12

Έπαιξαν μουσική για τους ασθενείς και το προσωπικό του Παπανικολάου Θεσσαλονίκη

08:3903/12

Καπραβέλος: Με τρόμο ακούμε για άνοιγμα της αγοράς Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

08:3003/12

Απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση Κοινωνία

08:2903/12

Στα εγκαίνια του ανελκυστήρα για ΑμεΑ στην Ακρόπολη ο Κ. Μητσοτάκης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

08:1503/12

Αργολίδα: Φωτιά σε μονοκατοικία – Δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους Κοινωνία

08:1103/12

Εξαδάκτυλος: Είμαστε στο σημείο, όπου πλέον θα υπάρξει έκρηξη Ελλάδα ,Κορωνοϊός

08:0003/12

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ – Coursera: Παράταση μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

07:4503/12

Λ.Μπακούρας: Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ και οι κατακτήσεις του 2020 Ενέργεια ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:3003/12

Δ. Θεσσαλονίκης: Ξεκίνησαν οι κλήσεις στη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:1503/12

Δράμα: Δίχως φωτισμένα καραβάκια θα εορτάσει την Πολιούχο Αγία Βαρβάρα Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

07:0503/12

Διακοπή ρεύματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

07:0003/12

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ