Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις σε Καμάρα και Αγ. Σοφίας (VIDEO)

Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις σε Καμάρα και Αγ. Σοφίας (VIDEO)

Την κατηγορηματική τους αντίθεση στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, εκφράζουν εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, γιατροί καλλιτέχνες και φοιτητές που συμμετέχουν στις σημερινές συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης 

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ άλλων οι συγκεντρώσεις στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Εγνατίας αλλά και στην Καμάρα.

Στην πρώτη συγκέντρωση συμμετέχουν το Συντονιστικό Νοσοκομείων, ΚΕΕΡΦΑ, ΣΕΕΚ, Συντονισμός Εργατικής Αντίστασης, ΟΚΔΕ, ΛΑΕ, Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.α.

Για “νόμο σφαγείο Χατζηδάκη, που θέλει να διαλύσει το οκτάωρο, τις ΣΣΕ και το δικαίωμα στην απεργία και στο συνδικαλισμό, έκανε λόγο ο Γιάννης Κούτρας, αντιπρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης που ανέφερε ότι η σημερινή συγκέντρωση στο πλαίσιο της επετείου της εργατικής Πρωτομαγιάς, έρχεται και ως μία πρώτη δυναμική απάντηση στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Στη δεύτερη συγκέντρωση που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Καμάρα συμμετέχουν μεταξύ άλλων φοιτητές, αντιεξουσιαστές, καλλιτέχνες, το ΜέΡΑ 25, το ΚΚΕ (μ-λ) και άλλοι πολιτικοί φορείς και πρωτοβάθμια σωματεία. Μετά τις συγκεντρώσεις και από τα δύο σημεία αναμένεται να ξεκινήσουν πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ