Σε οριακή κατάσταση και τα νοσοκομεία της Πέλλας

Σε οριακή κατάσταση και τα νοσοκομεία της Πέλλας

Ασφυκτική η κατάσταση και στα νοσοκομεία της Πέλλας, με τις λίστες αναμονής των ασθενών με Covid-19 να μακραίνουν, για να εισαχθούν σε ΜΕΘ. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του νομού, κ. Χαράλαμπος Αποστολίδης, περιγράφει στο GRTimes.gr τις συνθήκες που επικρατούν στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι γιατροί είναι εξαντλημένοι, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, δουλεύοντας αδιάκοπα και έχοντας καταργήσει την προσωπική τους ζωή.

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη 

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολίδη, τα πιο πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι τα δύο νοσοκομεία του Νομού Πέλλας, το Νοσοκομείο Έδεσσας και το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, είναι σχεδόν πλήρη.

«Τα επαρχιακά νοσοκομεία εφημερεύουν καθημερινά και οι διαθέσιμες κλίνες είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στο νοσοκομείο της Έδεσσας υπάρχουν 93 κλίνες στις κλινικές Covid-19, ενώ στο Νοσοκομείο στα Γιαννιτσά, υπάρχουν λίγο λιγότερες από 100. Ελάχιστες όμως είναι διαθέσιμες. Είμαστε οριακά και αρκετές φορές γίνονται διακομιδές σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Θεσσαλονίκη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, έχει αυτή τη στιγμή 8 κλίνες. Ακόμη, αναπτύχθηκαν άλλες 8 κλίνες ΜΑΦ, για ασθενείς με Covid-19 οι οποίοι χρειάζονται μηχανική υποστήριξη. Ωστόσο, τα κρεβάτια είναι όλα κατειλημμένα και έτσι οι θεράποντες ιατροί αναγκάζονται να βάζουν τους ασθενείς σε λίστες αναμονής, μέχρι να βρεθεί κρεβάτι ΜΕΘ.

«Όταν είναι διασωληνωμένος ένας ασθενής, μπαίνει σε αναπνευστήρα, διότι η αναπνευστική λειτουργία του δε μπορεί να τον υποστηρίξει. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται εντατική νοσηλεία. Χρειάζεται εντατικολόγους και ειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Αυξήθηκαν τα κρεβάτια ΜΕΘ, χωρίς ωστόσο να αυξηθεί το υγειονομικό προσωπικό. Όχι μόνο δεν υπάρχει αυτό το προσωπικό, αλλά η διαθεσιμότητα σε ΜΕΘ είναι τόσο μικρή, που το νοσοκομείο αναζητά κλίνες ΜΕΘ σε άλλα νοσοκομεία. Σκεφτείτε ότι πριν μερικές ημέρες, η μόνη διαθέσιμη ΜΕΘ στη Β. Ελλάδα ήταν στην Αλεξανδρούπολη. Η διακομιδή του ασθενούς και ειδικά σε μεγάλη απόσταση θέτει σε δοκιμασία τον ασθενή. Έτσι, ο ασθενής μένει διασωληνωμένος και μπαίνει στη λίστα αναμονής, μέχρι να αδειάσει κάποια κλίνη ΜΕΘ και να φιλοξενηθεί, όταν έρθει η σειρά του», αναφέρει ο κ. Αποστολίδης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του GRTimes.gr, σύμφωνα με το οποίο πολλές φορές οι ασθενείς που είναι στα όρια της διασωλήνωσης δεν εισάγονται σε ΜΕΘ, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται θάνατοι ασθενών από Covid-19  έξω από αυτές.

Τραγικές οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολίδη, οι ελλείψεις στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι τραγικές. Αυτή τη στιγμή, εργάζονται μόλις 5 παθολόγοι στα Γιαννιτσά και 4 στην Έδεσσα, οι οποίοι εξυπηρετούν τις κλινικές Covid-19 αλλά και τα έκτακτα περιστατικά.

«Οι ελλείψεις είναι τραγικές. Για να καλυφθούν τα κενά, η 3η ΥΠΕ μετακινεί γιατρούς από τα κέντρα υγείας ως λύση ανάγκης. Απαιτείται η πρόσληψη 6 παθολόγων στα Γιαννιτσά και 6 στην Έδεσσα, διότι όταν έχεις να διαχειριστείς ΜΕΘ, κλινικές, έκτακτα περιστατικά και εφημερεύεις κάθε μέρα το προσωπικό των 5 γιατρών στα Γιαννιτσά και των 4 στην Έδεσσα δεν επαρκεί. Οι συνάδελφοι είναι εξαντλημένοι», αναφέρει ο κ. Αποστολίδης.

Οι αναισθησιολόγοι δεν έχουν ωράριο-Αδιάκοπη η εργασία των παθολόγων

Ο πρόεδρος, τονίζει ότι οι γιατροί και ιδιαίτερα οι αναισθησιολόγοι, έχουν καταργήσει εντελώς την προσωπική τους ζωή:

«Οι αναισθησιολόγοι δεν έχουν ωράριο. Καλούνται, μετά την εφημερία τους, συνεχώς εκτάκτως για να διασωληνώσουν κάποιον ασθενή και την ίδια στιγμή μπαίνει έκτακτο χειρουργείο. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι η τακτική λειτουργία των χειρουργείων έχει μειωθεί στο 80%. Όμως τα έκτακτα γίνονται κανονικά. Ο αναισθησιολόγος λοιπόν, όταν καλείται να διασωληνώσει επειγόντως ασθενή με Covid-19, πολλές φορές καλείται να καλύψει και ένα έκτακτο χειρουργείο. Καταλαβαίνετε ότι οι συνθήκες εργασίες είναι ασφυκτικές. Οι παθολόγοι επίσης δεν κάθονται λεπτό. Έχουν καταργηθεί όλα τους τα ρεπό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ασθενείς και χειρουργεία που μπαίνουν σε αναμονή τώρα, θα μας χτυπήσουν μετά την πόρτα…»

Ένα ακόμη πρόβλημα το οποίο αναδεικνύει ο κ. Αποστολίδης, αφορά στην μετά κορωνοϊού εποχή. Όπως εξηγεί, υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι έχουν ανάγκη για καθημερινή νοσηλεία και παρακολούθηση και τα ραντεβού τους αναβάλλονται εξαιτίας κορωνοϊού. Ακόμη, τακτικά χειρουργεία, έχουν αναβληθεί, με αποτέλεσμα μετά το πέρας της πανδημίας, οι γιατροί να πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με μία νέα πρόκληση: τους ασθενείς στις λίστες αναμονής.

«Η κυβέρνηση περικόπτει από τον προϋπολογισμό του 2021, περίπου 600 εκατομμύρια ευρώ από την υγεία. Είναι κοροϊδία να λέμε ότι οι δαπάνες του κορωνοϊού είναι έκτακτες δαπάνες και δεν πειράζει που δεν συγκαταλέγονται στον προϋπολογισμό, διότι το ΕΣΥ, δε χρειάζεται ενίσχυση μονάχα λόγω Covid-19. Μετά την πανδημία, θα υπάρξουν πολλές πληγές που θα χρειάζονται επούλωση. Υπάρχουν μεγάλες λίστες τακτικών χειρουργείων. Οι ασθενείς αυτοί, αλλά και χρόνιοι πάσχοντες άλλων ασθενειών, βρίσκονται σε αναμονή και θα μας χτυπήσουν την πόρτα όταν σβήσει ο κορωνοϊός. Πως θα ανταπεξέλθουμε σε αυτό τον όγκο ασθενών, όταν οργανικές θέσεις είναι κενές;», διερωτάται ο κ. Αποστολίδης.

«Γιατροί υπάρχουν-Έργο της κυβέρνησης η φυγή ορισμένων»

Ο ίδιος, τονίζει ότι «είναι ψέμα ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι για πρόσληψη γιατροί», αναφέροντας ότι: «Όπως κατήγγειλε σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδος, κ. Ρέτζιου, στη Δράμα υπάρχουν 7 κενές οργανικές θέσεις. Έγινε προκήρυξη και έκαναν τα χαρτιά τους 5 παθολόγοι. Κι όμως! Επιλέχθηκε μόνο ένας αντί να γίνει πρόσληψη και των 5, ώστε να καλυφθούν οι 5 στις 7 θέσεις, σε μία χρονική στιγμή που το νοσοκομείο Δράμας πιέζεται ασφυκτικά από την πανδημία! Ο αγώνας των Νοσοκομειακών Ιατρών, όμως,  είχε αποτελέσματα. Αναμένουμε την πρόσληψη 300 επικουρικών γιατρών. Φυσικά και έχουν φύγει αρκετοί γιατροί στο εξωτερικό, ωστόσο αυτό είναι δικό τους έργο. Προφανώς και ένας γιατρός ο οποίος εργάζεται εντατικά σε συνθήκες δύσκολες στα νοσοκομεία και πληρώνεται λιγότερο, θα αναζητήσει καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η φυγή των γιατρών είναι ευθύνη τους, διότι εκείνοι απαξιώνουν το ΕΣΥ!».

«Η μόνη λύση, η επίταξη του ιδιωτικού τομέα- Στη Θεσσαλονίκη δεν έγινε επίταξη, αλλά ενοικίαση»

Ο κ. Αποστολίδης βλέπει σαν μοναδική λύση την επίταξη του ιδιωτικού τομέα και τη δημιουργία ενός σχεδίου, του οποίου πρωταρχικό μέλημα θα είναι η αποσυμφόρηση των δημόσιων νοσοκομείων:

«Πρέπει να γίνει συνολική επίταξη του ιδιωτικού τομέα. Υποδομές αλλά και προσωπικό. Φυσικά, όχι όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί δεν έγινε επίταξη, έγινε ενοικίαση. Η μετακίνηση εργαζομένων από το ΑΧΕΠΑ προκάλεσε περισσότερα προβλήματα απ’ ότι έλυσε, διότι δε γίνεται να αφαιρείς προσωπικό από μία επιβαρυμένη δομή υγείας. Πρέπει να επιταχθεί εξ ολοκλήρου ο ιδιωτικός τομέας, να εκπαιδευτεί το προσωπικό και να πορευτούμε με νέο σχεδιασμό, με νέα δύναμη. Δυστυχώς όσο το καθυστερούμε η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Ακόμη, απαιτούνται μαζικές προσλήψεις γιατρών. Τι να τις κάνεις τις ΜΕΘ στο Σωτηρία αν δεν έχεις εντατικολόγους; Δεν είναι λογική να ανακυκλώνεις το ήδη υπάρχον προσωπικό!»

Ο ρόλος της πρωτοβάθμιας υγείας στην εξάλειψη της παραπληροφόρησης

«Η ενημέρωση, θα έπρεπε να είναι έργο της πρωτοβάθμιας υγείας. Η παραπληροφόρηση βρίσκει έδαφος λόγω έλλειψης δομών πρωτοβάθμιας υγείας. Αρκετές φορές μας καλεί η 3η ΥΠΕ να βγαίνουμε για εξωτερικές δράσεις ενημέρωσης των πολιτών. Πείτε μου, πως θα το κάνουμε αυτό όταν είμαστε 2 μόνο γιατροί στα κέντρα υγείας; Να βγούμε για ενημέρωση αφήνοντας αστελέχωτες τις δομές; Θα έπρεπε να είναι 5 οι γιατροί, ώστε να υπάρχει περιθώριο για δράσεις ενημέρωσης. Όμως, την απόλυτη ευθύνη της παραπληροφόρησης την έχει η κυβέρνηση. Μέχρι και σήμερα, δεν έχουν φροντίσει για την ορθή και οργανωμένη ενημέρωση των πολιτών για την πανδημία», τονίζει κλείνοντας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5322/01

Μπάιντεν: Σχέδιο 2 τρις δολαρίων – Πρόβλεψη για πάνω από 600 χιλ. νεκρούς Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5022/01

Γερμανία – Κορωνοϊός: Ξεπέρασε το όριο των 50.000 θυμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4522/01

Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού για τα άτομα 80-84 ετών Ελλάδα ,Κορωνοϊός

23:4022/01

Ολοκληρωμένη πρόσβαση για ΑμεΑ σε παραλίες του Δήμου Αριστοτέλη Δήμοι

23:3022/01

Σ. Λιβανός: Στόχος η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας ελ. προϊόντων και εξαγωγών Αγροτικά ,Πολιτική

23:2622/01

Μπογιές και φέιγ βολάν στη δικαστικό Αντωνία Βαρελά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

23:2522/01

«Ιδιαίτερα σπάνιες οι σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις στο εμβόλιο της Moderna» Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2022/01

Οδηγίες της ΓΓΠΠ ενόψει της επιδείνωσης του καιρού Κοινωνία

23:1022/01

Σουηδία: 4.214 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 84 θανάτους Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:0522/01

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

23:0022/01

Ρωσία: Πάνω από 21.500 νέα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5522/01

Αθώωση γυναίκας που κατηγορήθηκε για ασελγείς πράξεις σε βάρος του γιου της Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:5022/01

Κτίριο υποδοχής επισκεπτών αποκτά το ανάκτορο της Αρχαίας Πέλλας Περιφέρειες

22:4522/01

Συνάντηση Γεωργιάδη – Πάιατ: Τι συζήτησαν Πολιτική

22:4022/01

Δ. Θέρμης: Το “Βοήθεια στο Σπίτι” στο πλευρό όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά αδυνατ... Δήμοι

22:3722/01

Αρνητικά και τα 190 rapid test σε επαγγελματίες στον Δήμο Ευόσμου-Κορδελιού Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

22:3522/01

Στα 107,5 δισ ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο Οικονομία

22:2522/01

ΣΥΡΙΖΑ: Αν η ΝΔ είχε ακούσει τις προτάσεις μας ο Τουρισμός θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση Κόμματα ,Πολιτική

22:2022/01

ΠΚΜ: Οδηγίες για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού Κοινωνία ,Περιφέρειες

22:1522/01

Β. Κοντοζαμάνης: Άμεσα η προκήρυξη 500 νέων θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Υγεία

22:1022/01

Ινδία: 14.545 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0522/01

AstraZeneca: Αρχικά «μικρότερες ποσότητες» του εμβολίου της στην Ευρώπη Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0322/01

Ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Επικαιρότητα

22:0022/01

Κομισιόν: Πράσινο φως σε Ουγγαρία για την προμήθεια του Sputnik-V Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:5522/01

Ιταλία-Κορωνοϊός: 13.633 κρούσματα, 472 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:5422/01

Σαρηγιάννης: Ανησυχούμε για τη μετάλλαξη -Φόβοι για επιτάχυνση 3ου κύματος Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:5022/01

Σκυλακάκης: Οι διαθέσιμοι πόροι πρέπει να πηγαίνουν σε αυτούς που πλήττονται Κορωνοϊός ,Πολιτική

21:4522/01

Νέο μήνυμα Ναβάλνι από τη φυλακή: Είμαι καλά – Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω Διεθνή

21:4022/01

Σπάνια πολεμικά κειμήλια στο «Ελ. Βενιζέλος» Κοινωνία

21:3522/01

«Εξοικονομώ – Αυτονομώ»: Επανεκκίνηση από τη Δευτέρα με τεχνικές προσαρμογές Ελλάδα

21:3022/01

Σοκ στην Ιταλία: Δεκάχρονη πέθανε από ασφυξία για διαδικτυακή πρόκληση! Διεθνή

21:2122/01

Καλλιθέα: Κατέληξε η ηλικιωμένη που μαχαιρώθηκε από τον εγγονό της Κοινωνία ,Σημαντικά

21:2022/01

Πορτογαλία: Ασφυκτική η πίεση στα νοσοκομεία Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1022/01

Προς αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων η Ιαπωνία Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:0022/01

Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής: Παράταση κυνηγετικής περιόδου του αγριόχοιρου Περιφέρειες

20:5822/01

Διευκρινίσεις Μαγιορκίνη για τις υφασμάτινες και τις χειρουργικές μάσκες Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

20:5022/01

Τη Δευτέρα στην Αθήνα η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Διεθνή ,Ελλάδα

20:4022/01

Lockdown: Τι ισχύει για φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών Κορωνοϊός ,Παιδεία

20:3022/01

Αυγενάκης: Κάνουμε τον αθλητισμό μας πιο καθαρό για να φιλοξενεί ακόμη περισσότερα παιδιά Αθλητισμός ,Πολιτική

20:2622/01

Δημοσκόπηση OPEN: Προβάδισμα ΝΔ – Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τον εμβολιασμό Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

20:2022/01

Σχοινάς: Όχι στο ποδόσφαιρο που προορίζεται για πλούσιους και ισχυρούς Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:1022/01

Φωταγώγηση Λευκού Πύργου για την Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολ... Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

20:0722/01

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη Ελλάδα ,Πολιτισμός ,Σημαντικά

20:0022/01

Lockdown: Πόσα άτομα επιτρέπονται στα ταξί – Τι ισχύει για ψάρεμα και κυνήγι Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:5022/01

Ιταλία: 700 φέρετρα παραμένουν άταφα στο Παλέρμο Διεθνή

19:4222/01

Τζόνσον: Το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού «ίσως είναι πιο θανατηφόρο» Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:4022/01

Google: Απειλεί να κλείσει τη μηχανή αναζήτηση στην Αυστραλία Διεθνή ,Τεχνολογία

19:3622/01

Embryolab: Επιλέγουμε πρόληψη και προστασία από τον ιό για τη γονιμότητά μας Β.Ελλάδα ,Επιστήμη

19:3422/01

Αίρεται το σκληρό lockdown για Αργολίδα, Ανθήλη, Παλαικάστρου και Κάλυμνο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:3022/01

Συρία: Τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν από «ισραηλινή επίθεση» στη Χάμα Διεθνή

19:2022/01

ΗΠΑ: Οι ταξιδιώτες εξωτερικού θα μπαίνουν σε καραντίνα Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:1022/01

Μ. Τσαβούσογλου: Δεν κάνουμε πίσω στο Αιγαίο για τα 12 ναυτικά μίλια Διεθνή

19:0022/01

Επίδομα θέρμανσης: Σε δύο φάσεις οι πληρωμές Ενέργεια ,Κοινωνία

18:5222/01

Μεγάλη καμπάνια του ΕΕΘ για το παραδοσιακό λιανεμπόριο (video) Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

18:5022/01

Εφαρμογή αξιολογεί πόσο φιλικές προς το περιβάλλον είναι οι αγορές Περιβάλλον

18:4922/01

Οι ανακοινώσεις Κεραμέως για το άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4122/01

ΣΕΤΕΟ: Η Εγνατία Οδός συντηρείται – αχρείαστη η παραχώρηση Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

18:4022/01

Δ. Ωραιοκάστρου: Σίτιση αδέσποτων ζώων με ξηρά τροφή Δήμοι ,Κοινωνία

18:3822/01

Επαναλειτουργούν από 1η Φεβρουαρίου τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Τι ισχύει για τα μέτρα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3022/01

Θεσ/νίκη: Δικογραφία σε στελέχη για απόρριψη αποβλήτων Θεσσαλονίκη

18:2022/01

Ευρ. Κοινοβούλιο: Να αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα η αποσύνδεση εργαζομένων Διεθνή

18:1522/01

Ανοίγουν τα σχολεία την 1η Φεβρουαρίου Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

18:1022/01

Κορωνοϊός: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:0022/01

Δείτε LIVE την ενημέρωση για τον κορωνοϊό Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:5522/01

Χάρτης κρουσμάτων: Πρώτη η Αττική, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:5322/01

Απάντηση Χρ. Ταραντίλη στον ΣΥΡΙΖΑ για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πολιτική

17:5022/01

«Θεσμικό αντιδημοκρατικό κατήφορο» καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Βούτσης Πολιτική

17:4322/01

Το ΠΑΜΑΚ για τις αλλαγές στα πανεπιστήμια Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

17:4122/01

Στοίχημα προγνωστικά: Με τα γκολ στη Γερμανία και Λεβάντε στο 1.73 Αθλητισμός

17:4022/01

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εταιρίες από Ελλάδα και Κύπρο στο BAU Online 2021 Επιχειρήσεις

17:3722/01

Κορωνοϊός: 585 νέα κρούσματα, 288 διασωληνωμένοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3122/01

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ομολογία – σοκ από τον προπονητή της Αθλητισμός ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:3022/01

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι εμβολιασμοί στη δομή του Αγίου Παντελεήμονα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Επιστήμη

17:2922/01

«Η συμβολή του ΑΠΘ στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού» Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:2022/01

Καραμανλής: Μέσα στο επόμενο εξάμηνο η δημοπράτηση του πρώτου τμήματος του «Fly over» Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

17:1422/01

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Μόνο οι 2.000 απ’ τους εμβολιασθέντες είναι θωρακισμένοι μέχρι σ... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

17:1022/01

Καλαφάτης: Στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα η πανδημία δεν βρίσκεται σε έξαρση Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:0022/01

Βρετανία: Έως και 7.200 ευρώ για τα πρόστιμα για παράνομα πάρτι Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:5722/01

Κικίλιας: Ανησυχία για τις μεταλλάξεις κορωνοϊού – Δημιουργία δικτύου επιτήρησης Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:5022/01

Φον ντερ Λάιεν: Να αποφεύγονται τα μη απαραίτητα ταξίδια Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:4522/01

Υπότροφοι ΙΚΥ: Ζητούν παράταση της προθεσμίας υποβολής των παραδοτέων εργασιών Παιδεία

16:4022/01

Με τον Κυριάκο Πιερρακάκη συναντήθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:3022/01

Γαλλία: Απαραίτητο το αρνητικό τεστ για ταξιδιώτες Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:2022/01

Το ανοσοποιητικό τους σαν τα μάτια τους οι Θεσσαλονικείς – Αύξηση 35% στα συμπληρώματα ... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

16:1022/01

Αθωώθηκε μητέρα για ασέλγεια στο γιό της Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

16:0122/01

Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ουρές έξω από καταστήματα (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:0022/01

Συνάντηση Τσαβούσογλου – Στόλτενμπεργκ στις Βρυξέλλες Διεθνή

15:5022/01

«Πράσινες Αποστολές» από τον δ. Ωραιοκάστρου Δήμοι

15:4122/01

Εγγονός μαχαίρωσε τη γιαγιά του στην Καλλιθέα Κοινωνία ,Σημαντικά

15:4022/01

Γαλλία: Ποιες μάσκες πρέπει να αποφεύγονται και γιατί Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:3722/01

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η απονομή των εκκρεμών συντάξεων Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

15:3022/01

Πελόζι: Δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία για τη δίκη Τραμπ Διεθνή

15:2022/01

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση επιδιώκει δημιουργία πελατείας για τα ιδιωτικά κολλέγια Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:1622/01

Δ. Θεσσαλονίκης: Παρέδωσε στο “Ιπποκράτειο” αμαξίδιο που προήλθε από τη δράση συλλογής ... Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

15:1022/01

Η Κομισιόν θα ζητήσει εξηγήσεις από την Pfizer για τις νέες καθυστερήσεις Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:0022/01

Μπλίνκεν: Σημαντική η σχέση ασφαλείας ΗΠΑ-Ελλάδας Διεθνή

14:5522/01

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση αντιεξουσιαστών σε εταιρεία ταχυμεταφορών (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:5022/01

Παρέμβαση Καράογλου για ένταξη δικηγόρων στην Επιστρεπτέα 5 Πολιτική

14:4022/01

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα επιδότησης εργασίας σε πέντε Περιφέρειες Κοινωνία ,Οικονομία ,Περιφέρειες

14:3122/01

Έκρυβε χασίς μέσα σε πυροσβεστήρες! (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

14:3022/01

Ακόμη δύο βιομηχανίες εντάσσονται στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ενέργεια

14:2622/01

Στην “έξοδο” πάνω από 400 συμβασιούχοι καθαριστές του e-ΕΦΚΑ Ειδήσεις ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

14:2022/01

Χορήγηση επιδομάτων ασθενείας μέσω e-ΕΦΚΑ Κοινωνία ,Οικονομία

14:1022/01

ΥΠΑ: Παράταση Notam μέχρι 8 Φλεβάρη Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:0022/01

Με εκπροσώπους εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΝΔ Επιχειρήσεις ,Πολιτική

13:5222/01

Γιαννακίδου: Ήρθε η ώρα για τομές στον αθλητισμό (ΗΧΗΤΙΚΟ) Αθλητισμός ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:4522/01

Κορωνοϊός: «Κοκτέιλ» αντισωμάτων μειώνει το ιικό φορτίο σε ασθενείς Κορωνοϊός ,Υγεία

13:3022/01

Με 12 σερί νίκες, δεν το λες και ντέρμπι… Αθλητισμός

13:1522/01

Ζεφύρι: Νεκρή 27χρονη από φωτιά – Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιος της Κοινωνία

13:1422/01

Κορωνοϊός: Ανοίγουν τα σχολεία την 1η Φεβρουαρίου Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

13:1122/01

«Σπάμε τη σιωπή»: Διαμαρτυρία φοιτητών του ΑΠΘ κατά της βίας των γυναικών (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:0022/01

Στην ανακρίτρια Χανίων ο Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του Ελλάδα

12:5622/01

Καπουσούζης: «Αρρωστημένα μυαλά» αμαυρώνουν την εικόνα (ΗΧΗΤΙΚΟ) Αθλητισμός ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:4622/01

ΕΒΕΘ: Ημερίδα για το Λιανικό Εμπόριο και το «e-λιανικό» Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

12:4522/01

Σταϊκούρας: Εργαζόμαστε με σχέδιο για να ξεπεράσουμε την κρίση Βουλή ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

12:4122/01

OTΘ: Και blog για την τουριστική Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

12:3922/01

Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:3422/01

ΥΠΑ: Ως τις 8/2 οι αεροπορικές οδηγίες- Η περίπτωση του Ισραήλ Ελλάδα ,Τουρισμός

12:3022/01

Αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες: Οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ Επιχειρήσεις

12:1522/01

Βόλος: Μητέρα χάρισε για δεύτερη φορά ζωή στο γιο της Κοινωνία ,Υγεία

12:1422/01

Καλαμαριά: Συνεχίζονται τα drive through tests από τον ΕΟΔΥ (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:0022/01

Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης Κοινωνία

11:5522/01

Βαρβιτσιώτης: Δεν περιμένουμε κοσμογονία στις διερευνητικές επαφές (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Πολιτική

11:5522/01

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ Κοινωνία

11:4522/01

Ανεβαίνει ο Ερμής Αθλητισμός

11:3022/01

ΕΙΟ: Παραιτήθηκε ο Αντιπρόεδρος Βορείου Ελλάδος Αθλητισμός ,Κοινωνία

11:2822/01

Ogilvy – AQ Strategy: Στρατηγική συνεργασία στην αγορά του τουρισμού Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

11:1822/01

Μ. Συρεγγέλα: Εκατοντάδες οι κλήσεις γυναικών που έχουν υποστεί βία στο 15900 Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

11:1622/01

ΣΥΡΙΖΑ για Ευρ. Συμβούλιο: Ο κ. Μητσοτάκης έμεινε με ένα πιστοποιητικό επιπολαιότητας Κόμματα ,Πολιτική

11:1522/01

Δύο ακόμη υπερσύγχρονα ταχύπλοα περιπολικά σκάφη παρέλαβε το Λιμενικό Σώμα Ελλάδα ,Ναυτιλία

11:0022/01

Ρωσία: Συνέλαβαν στενούς συνεργάτες του Ναβάλνι στη Μόσχα Διεθνή

10:5322/01

Έκτακτη σύσκεψη στο υπ. Υγείας για τις μεταλλάξεις κορωνοϊού Κορωνοϊός

10:4522/01

Μόσιαλος: Με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία μπορούν να ανοίξουν σύντομα Γυμνάσια και Λ... Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:3022/01

ΔΟΕ: Συγχαρητήρια Μπαχ σε Καπράλο Αθλητισμός

10:1522/01

Στοιχηματικό Κουπόνι Παρασκευής Αθλητισμός

10:1322/01

Η Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης στο ευρωπαϊκό έργο EMBRACIN Δήμοι ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

10:0022/01

Παπαγεωργόπουλος για Μπουτάρη: Δεν ζήτησε συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

09:4522/01

Γιατί η απόρριψη των επεξεργασμένων τροφών είναι το «κλειδί» για καλή ζωή; Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

09:3022/01

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στην Εθνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

09:1522/01

Σχοινάς μετά τη συνάντηση με Τσαβούσογλου: Ώρα για θετικά βήματα Διεθνή

09:1122/01

Ισχυρός σεισμός τώρα κοντά στην Κρήτη Κοινωνία

09:0022/01

Δωρεάν rapid test για επαγγελματίες του Ευόσμου και του Κορδελιού Δήμοι ,Επιχειρήσεις

08:4522/01

Σύψας: Δεν αποκλείεται τρίτο κύμα κορωνοϊού Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3022/01

«Με συμβούλεψε να σωπάσω και να το ξεχάσω» – Τρεις οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις π... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

08:1522/01

Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Υπερδιπλάσια αύξηση αγορών ελέω κορωνοϊού Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

08:0822/01

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της συμπλοκής με τους πυροβολισμούς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0022/01

Προπονητές: Ο αθλητισμός πληγώθηκε αλλά θα ξαναβρεί το δρόμο του Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Επιστήμη

07:4522/01

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Το πρότυπο «σπίτι» για τα «Βέλη» ETR 470 (φωτο+videos) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:3022/01

Εξαδάκτυλος: Δεν είμαστε κοντά στο άνοιγμα Γυμνασίων-Λυκείων και εστίασης Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:1522/01

Στο πράσινο η Ελλάδα στον χάρτη με τον δείκτη θετικότητας Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ