ΣΕΠΕΕ: Το Φεβρουάριο του 2021 η επόμενη CPM

ΣΕΠΕΕ: Το Φεβρουάριο του 2021 η επόμενη CPM

Η επόμενη  έκθεση μόδας της Μόσχας, η CPM, θα πραγματοποιηθεί στις 22-25 Φεβρουαρίου 2021 στους εκθεσιακούς χώρους του EXPOCENTRE, στη ρωσική πρωτεύουσα, όπως ενημερώνει ο ΣΕΠΕΕ.

Δύο φορές το χρόνο, τους μήνες Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο, ο κόσμος της μόδας ταξιδεύει στη Μόσχα, για να παρακολουθήσει την έκθεση CPM – Collections Premiere Moscow.

Αυτή η κορυφαία εμπορική έκθεση για την Ανατολική Ευρώπη, η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο EXPOCENTRE, αποτελεί το σημείο συνάντησης για πολλά διεθνή brands. Παράλληλα, πραγματοποιούνται και οι εκθέσεις CPM Premium, CPM Accessories & Shoes, CPM Body & Beach καθώς και η CPM Handmade.

Εκτός όμως από την σύναψη συμφωνιών και παραγγελιών, η CPM επικεντρώνεται επιπλέον και στη δικτύωση, τη συνεχή εκπαίδευση και την υποστήριξη των ταλέντων. Επιδείξεις μόδας, σεμινάρια στο πλαίσιο του Ρωσικού Φόρουμ Λιανικής Μόδας (Russian Fashion Retail Forum) και η δεξαμενή ταλέντων για νεαρούς και νεαρές, ανερχόμενους Ρώσους – η CPM είναι η πλατφόρμα υποστήριξης της βιομηχανίας μόδας, εντός και γύρω από τη Ρωσία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ