ΣΕΤΕ – ΞΕΕ: Συλλυπητήρια μηνύματα για Μπόρις Μουζενίδη

ΣΕΤΕ – ΞΕΕ: Συλλυπητήρια μηνύματα για Μπόρις Μουζενίδη

Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου

Η είδηση του θανάτου του αγαπητού σε όλους Μπόρις Μουζενίδη έχει σκορπίσει την τεράστια θλίψη στον κλάδο του τουρισμού. ΣΕΤΕ και ΞΕΕ δηλώνουν το δικό τους συλλυπητήριο μήνυμα.

Τη θλίψη τους για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη, ιδρυτή του Ομίλου Μουζενίδη, εκφράζουν ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ).

Η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.

«Aυτοδημιούργητος, ξεδίπλωσε την επιχειρηματική δράση του σε σειρά δραστηριοτήτων στον χώρο του τουρισμού, αναπτύσσοντας ένα περιφερειακό δίκτυο σε πολλές χώρες με κέντρο αναφοράς την Ελλάδα. Η πορεία του συνδέθηκε άρρηκτα με την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας και ιδιαίτερα με την καλλιέργεια των τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΤΕ προσθέτοντας «Ο Μπόρις Μουζενίδης θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για την πολυσήμαντη προσφορά του».

Διορατικότητα και τόλμη

Από την πλευρά του το διοικητικό συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος εκφράζει τη μεγάλη θλίψη του με το άκουσμα του θανάτου Μπόρις Μουζενίδη.

«Με μεγάλη θλίψη  πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη. Ενός αυτοδημιούργητου επιχειρηματία με διορατικότητα και  τόλμη, στον οποίο ο ελληνικός τουρισμός οφείλει πολλά και κυρίως το άνοιγμα της ρωσικής αγοράς. Η μεγάλη  προσφορά του έγραψε σελίδες επιτυχιών στη σύγχρονη τουριστική ιστορία της χώρας, ιδίως στην Βόρεια Ελλάδα. Είναι μια μεγάλη απώλεια που μας  βυθίζει στο πένθος. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΞΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπ. Μουζενίδης: Ποιος ήταν ο οραματιστής του ελληνικού τουρισμού που έφυγε από τη ζωή

Θλίψη στον τουρισμό- Πέθανε o Μπόρις Μουζενίδης

Γρ. Τάσιος: Συγκλονισμένος για την απώλεια του Μπ. Μουζενίδη

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top