ΣΕΘ-Νέοι Ορίζοντες: Τι συζητήθηκε με τη Νιόβη Παυλίδου

ΣΕΘ-Νέοι Ορίζοντες: Τι συζητήθηκε με τη Νιόβη Παυλίδου

Τη Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης –Νέοι Ορίζοντες, Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Μαραντέλος και ο γραμματέας του Σάββας Μουρατίδης.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και μέσω του Συμπαραστάτη μας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε στην επίλυσή τους», είπε ο κ. Φωτιάδης και ευχήθηκε στην κυρία Νιόβη Παυλίδου καλή επιτυχία στο έργο που πρόσφατα ανέλαβε. Τόνισε επίσης την ανάγκη ουσιαστικής συνεργασίας των επιχειρηματιών και των πολιτών με τη Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο και χωρίς γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.
«Πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος θεσμός είναι κομβικής σημασίας για το επιχειρείν, καθώς μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας εφόσον ο Συμπαραστάτης σταθεί πραγματικά δίπλα μας, αρωγός στα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε και τα οποία θα θέτουμε», δήλωσε ο κ. Φωτιάδης.

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης του ΣΕΘ-Νέοι Ορίζοντες και η Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης συμφώνησαν να έχουν μια συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία με στόχο τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στον νομό Θεσσαλονίκης και την ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους επιχειρηματίες και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Με την παράκληση να δημοσιευθεί

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ