Σκουπιδότοπος η πλατεία Αγ. Γεωργίου μετά το κορωνοπάρτι

Σκουπιδότοπος η πλατεία Αγ. Γεωργίου μετά το κορωνοπάρτι

Συντονισμένη επιχείρηση από τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου Αθηναίων χρειάστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (17/4) ώστε να απομακρυνθούν από την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη οι σοροί σκουπιδιών που μαζεύτηκαν μετά το κορωνοπάρτι που έγινε στο σημείο το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, τα απορρίμματα που περιλάμβαναν μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια, πακέτα τσιγάρων, χαρτιά και διάφορες συσκευασίες γέμισαν 50 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, ενώ ακολούθησε καθαρισμός και απολύμανση της πλατείας, των γύρω δρόμων και των πεζοδρομίων με ειδικά πιεστικά μηχανήματα.

«Η φροντίδα μας για την καθαριότητα ήταν και παραμένει πρώτιστη. Παλεύουμε να διατηρούμε το δημόσιο χώρο καθαρό και φροντισμένο ιδίως τώρα που τον έχουν ανάγκη οι περισσότεροι από μας» τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Νίκος Αβραμίδης και πρόσθεσε ότι «εμείς ως δήμος Αθηναίων, απευθύνουμε έκκληση στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης να συμβάλλουν σε αυτό, ως δείγμα αλληλεγγύης και σεβασμού στους συμπολίτες αλλά και στους εργαζόμενους στην καθαριότητα».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ