Απίστευτη καταγγελία από γονέα για τον οδηγό σχολικού που συνελήφθη χωρίς δίπλωμα.
Νέες καταγγελίες έρχονται στην επιφάνεια για τον οδηγό σχολικού λεωφορείου, που συνελήφθη επειδή δεν είχε δίπλωμα.
Ένας γονέας παιδιού μίλησε στο LIVE NEWS του MEGA και προχώρησε σε απίστευτη αποκάλυψη για τον 66χρονο. Ειδικότερα, περιέγραψε ένα σκηνικό που είχε συμβεί το 2021 με τον συγκεκριμένο οδηγό.
Όπως ανέφερε, ο οδηγός είχε κρατήσει ομήρους τα παιδιά επειδή είχαν χαλάσει δύο χερούλια! «Εμείς είχαμε μία εμπειρία τον Νοέμβριο του 21’ γιατί μας παραπονιόταν τα παιδιά πως περνούσε κόκκινα φανάρια, μύριζε αλκοόλ, στην καραντίνα δεν φορούσε ποτέ μάσκα.
Ώσπου μία μέρα μας πήραν τρομαγμένα τα παιδιά και μας είπαν πως ο οδηγός σταμάτησε στη μέση του δρόμου και τους ζητούσε 30 ευρώ γιατί ισχυριζόταν πως έσπασαν δύο χερούλια.
Τα είχε κλειδώσει μέσα στο πούλμαν και δεν τα άφηνε. Πήγαμε εμείς εκεί και επενέβη η διευθύντρια και τον διαβεβαίωσε πως θα του δοθούν τα χρήματα.
Πήγαμε στο τμήμα διότι υπήρξαν φωνές και προσπάθησε να χτυπήσει και έναν γονέα», ανέφερε. Σύμφωνα με τον γονέα, εκείνοι απευθύνθηκαν σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με σκοπό να απομακρυνθεί ο συγκεκριμένος οδηγός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κιβωτός του Κόσμου: Ποινική δίωξη για ασέλγεια στον πατέρα Αντώνιο
Ποιες λαμπάδες είναι στην κορυφή προτιμήσεων των Θεσσαλονικέων (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Ουάσινγκτον: Αγόρασε χάπια άμβλωσης για 3 χρόνια εν αναμονή πιθανής απαγόρευσής τους
Tags Κατηγορίας