Σπυράτος για δίκη Άλκη: «Υπάρχουν όλα τα δεδομένα για μια δίκαιη δίκη» (VIDEO)

Σπυράτος για δίκη Άλκη: «Υπάρχουν όλα τα δεδομένα για μια δίκαιη δίκη» (VIDEO)

 «Έχουν αναλυθεί DNA, τηλεφωνικές κλήσεις, υπάρχουν όλα τα δεδομένα μιας δίκαιης δίκης» αναφέρει, ο Παρασκευάς Σπυράτος, ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ο Παρασκευάς Σπυράτος, τόνισε σε δηλώσεις του ότι «Αυτό που εισπράττω από τους κατηγορουμένους που έχω έρθει σε επαφή είναι ότι πράγματι υπάρχει μια ειλικρινής θέση μεταμέλειας που νομίζω θα εκφράσουν γιατί βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δυσάρεστο γεγονός. Θεωρώ ότι έχουν εκφράσει όλοι αυτή την οποία μεταμέλεια μπορούν να εκφράσουν σε αυτό τον χρόνο και θα την επαναλάβουν και θα την εκφράσουν και σε αυτό το δικαστήριο».

Ο ίδιος ανέφερε ότι το αποδεικτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί είναι ιδιαίτερο μοναδικό. «Έγινε μια δουλειά προεργασίας σε βάθος. Έχουν αναλυθεί DNA, τηλεφωνικές κλήσεις, υπάρχουν όλα τα δεδομένα μιας δίκαιης δίκης και όλοι ευελπιστούμε να μπορέσει αυτή η διαδικασία να αξιολογηθεί ο ρόλος και η θέση καθενός κατηγορουμένου και να αποδοθούν τα του Καίσαρος στον Καίσαρη» τόνισε.

«Υπάρχει ομάδα με πιο περιφερειακό ρόλο»

«Θεωρώ ότι από την ενδελεχή επισκόπηση του πλήρους αποδεικτικού υλικού ότι υπάρχουν δεδομένα υπάρχουν κατηγορούμενοι οι οποίοι έχουν αποδεχθεί ότι κατάφεραν χτυπήματα» σημείωσε ο ίδιος δικηγόρος, επισημαίνοντας ότι «υπάρχει μια ομάδα κατηγορουμένων η οποία είχε έναν πιο περιφερειακό ρόλο και αυτό θα προκύψει από την αποδεικτική πάντα διαδικασία ενδεχομένως να είχαν και έναν πιο περιφερειακό, απομακρυσμένο ρόλο από την κυρία πηγή των γεγονότων».

Σύμφωνα με τον κ. Σπυράτο έχουν αναλυθεί μέχρι και τα πατάκια των αυτοκινήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top