Στ. Καλαφάτης: Ημέρα της μάνας είναι κάθε μέρα, 365 μέρες το χρόνο

Στ. Καλαφάτης: Ημέρα της μάνας είναι κάθε μέρα, 365 μέρες το χρόνο

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τη σημερινή Γιορτή της Μητέρας, δήλωσε:

«Ημέρα της μάνας είναι 365 φορές το χρόνο. Είναι κάθε μέρα. Σήμερα απλά το φωνάζουμε. Γιατί κι΄ αυτό χρειάζεται. Γιατί τιμούμε κάθε μάνα για την προσφορά της στην οικογένεια και τα παιδιά της. Γιατί η μάνα είναι συνώνυμο με την ίδια τη ζωή. Λυπάται πιο πολύ από εμάς όταν λυπούμαστε και χαίρεται περισσότερο όταν χαιρόμαστε. Είναι παρούσα, στους κινδύνους και τις επιτυχίες μας. Είναι η αγκαλιά που ξεχωρίζει, που ξεχειλίζει από αγάπη.

Σήμερα, όμως οι σκέψεις μας είναι στραμμένες και στις Μητέρες της Ουκρανίας, που έχασαν τα παιδιά τους στο μέτωπο της ρωσικής εισβολής, που αγωνιούν γι΄αυτά μάχονται, που βρίσκονται στα καταφύγια ή το δρόμο της προσφυγιάς.

Είναι ακόμα στραμμένες στις γιατρούς και τις νοσηλεύτριες που συνεχίζουν ηρωικά να δίνουν μάχες στο μέτωπο της πανδημίας.

Είναι κοντά στις μητέρες που δύσκολα τα βγάζουν πέρα, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, που υφίστανται κακοποιητικές συμπεριφορές και χρειάζονται τη στήριξη μας. Ας κάνουμε όλοι κάτι παραπάνω.

Χρόνια πολλά σε κάθε μάνα».

O κ. Καλαφάτης παρέστη, το πρωί, στην εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας που οργάνωσε το “Άλμα Ζωής” στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης καθώς και στην εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, στη ΔΕΘ.​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Μέσα σε οκτώ λεπτά μόσχευμα έφτασε από το αεροδρόμιο στο Ιπποκράτειο, συνοδεία της ΕΛΑΣ

Αντ. Σαμαράς: Τα ενεργειακά ζητήματα συνδέονται με τα εθνικά

Κυρ. Μητσοτάκης στο «Βήμα»: Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του ’23

Κυρ. Μητσοτάκης: Εθνικός στόχος, μέσα στο καλοκαίρι η έξοδος της χώρας από την ενισχυμένη εποπτεία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top