Στ. Καλαφάτης: «Τιμούμε εκείνους που έβαλαν το «Εμείς» πάνω απ΄το «Εγώ» και απέδειξαν στην πράξη τι σημαίνει Πατριωτισμός» 

Στ. Καλαφάτης: «Τιμούμε εκείνους που έβαλαν το «Εμείς» πάνω απ΄το «Εγώ» και απέδειξαν στην πράξη τι σημαίνει Πατριωτισμός» 

«Τιμούμε εκείνους που έβαλαν το «Εμείς» πάνω απ΄το «Εγώ» και απέδειξαν στην πράξη τι σημαίνει Πατριωτισμός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Καλαφάτης σε δήλωση του.

Αναλυτικά η δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Σταύρου Καλαφάτη στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών: 

«Τιμούμε σήμερα εκείνους που σκέφτονταν τι παραπάνω μπορούν να δώσουν και όχι τι να πάρουν από την Πατρίδα. Εκείνους που έδωσαν μερίδιο της δημιουργίας τους στους αγώνες του Έθνους για την ελευθερία. Αλλά και στις προσπάθειες του κράτους για καλύτερη εκπαίδευση και υγεία. Εκείνους που σε δύσκολες εποχές συνέβαλαν στην πρόοδο και την ανάπτυξη με έργα, που άλλαξαν την εικόνα της Ελλάδας.

Εκείνους που έβαλαν το «Εμείς» πάνω απ’ το «Εγώ». Και απέδειξαν στην πράξη τι σημαίνει Πατριωτισμός. Εκείνους που το έργο τους έγινε σύμβολο προσφοράς και φιλοπατρίας. Τμήμα της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας.

Τιμούμε τους εθνικούς ευεργέτες. Τους μεγάλους Έλληνες που στάθηκαν άξιοι τιμής και εθνικής ευγνωμοσύνης», τόνισε ο  Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, σε δήλωσή του στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών, στον Ι. Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Αμέσως μετά ο κ. Καλαφάτης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Εθνικών Ευεργετών, εντός της Δ.Ε.Θ.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top