Σταθμός «Νέα Ελβετία»: Ευχαριστήρια επιστολή Κ. Ζέρβα σε Μιχ. Σταυριανουδάκη

Σταθμός «Νέα Ελβετία»: Ευχαριστήρια επιστολή Κ. Ζέρβα σε Μιχ. Σταυριανουδάκη

Ευχαριστήρια επιστολή απηύθυνε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών & Οργάνωσης, Μιχάλη Σταυριανουδάκη για την άμεση ανταπόκριση, υποστήριξη και καταλυτική συνδρομή του στο δύσκολο έργο της Δημοτικής αρχής για την απόκτηση των αναγκαίων κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή του τερματικού σταθμού Μετρό Θεσσαλονίκης στην Νέα Ελβετία.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η περιοχή αυτή παρέμενε έως και σήμερα αδιαμόρφωτη, καθώς οι απαλλοτριώσεις ιδιωτικών εκτάσεων, η διάνοιξη της οδού Ψελλού αλλά και η δημιουργία χώρου πρασίνου σε θεσμοθετημένο χώρο ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν λόγω οικονομικής αδυναμίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοψία Στ. Πέτσα στην περιοχή της Ψελλού – Αλλάζει όψη η νοτιοανατολική πύλη της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Κομβικό σημείο αναφοράς

«Με τη χρηματοδότηση ύψους 12 εκατ. ευρώ του Δήμου Θεσσαλονίκης από το Υπουργείο Εσωτερικών, εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις, μέσω των αναγκαίων απαλλοτριώσεων ιδιωτικών εκτάσεων, σε συνδυασμό με τις εκτάσεις που ανήκουν ήδη στο Δήμο και στο Ελληνικό Δημόσιο, δημιουργίας πολυτροπικού Σταθμού Μετεπιβίβασης συγχρόνων προδιαγραφών και κομβικού σημείου αναφοράς με δυνατότητα εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού όλης της ανατολικής περιοχής Θεσσαλονίκης που μετακινείται με Μετρό από και προς το σταθμό της Νέας Ελβετίας», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών & Οργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: 12 εκατ. ευρώ για τη διάνοιξη της Ψελλού- Τι δήλωσε ο Κ. Ζέρβας

(Στη φωτογραφία ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης, Μιχάλης Σταυριανουδάκης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαλκιδική: Νέα σεξιστική επίθεση από τον 77χρονο δημοτικό σύμβουλο του Δ. Σιθωνίας-Τι αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή

Σκιάθος: Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου – Πέρασε μια ανάσα από τον κόσμο (VIDEO)

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 6,46% στον αριθμό των θανάτων στη χώρα το α’ εξάμηνο του 2022

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top