Στο εμπορικό Cosmos η κινητή μονάδα – Πάνω από 350 εμβολιασμοί σε τρεις ώρες (VIDEO)

Στο εμπορικό Cosmos η κινητή μονάδα – Πάνω από 350 εμβολιασμοί σε τρεις ώρες (VIDEO)

Σε λιγότερο από τρεις ώρες 350 εμβολιασμοί – Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, πολλοί για πρώτη δόση – Τι αναφέρει ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σήμερα η κινητή εμβολιαστική μονάδα της 4ης ΥΠΕ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες ηλικίας άνω των 12 ετών, να κάνουν, χωρίς ραντεβού, την πρώτη ή την τρίτη/ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά της Covid, εφόσον έχει συμπληρώσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει από τις 12:00 το μεσημέρι και η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στο Mediteranian Cosmos έως και τις 19:00. Όπως ανέφερε ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Δημήτρης Τσαλικάκης, η συμμετοχή του κόσμου είναι πολύ μεγάλη από νωρίς ενώ έως και τις 3 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν πάνω από 350 εμβολιασμοί.

“Είναι ένα δώρο που κάνουμε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης να επισπεύσουν τον εμβολιασμό και να βγούμε όλοι πιο γρήγορα από αυτό που μας ταλαιπωρεί”, τόνισε.

Πέρα από τους ανθρώπους που πραγματοποιούν την τρίτη δόση του εμβολίου, αρκετός είναι ο κόσμος που έχει σπεύσει για να κάνει την πρώτη δόση, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την θωράκιση του πληθυσμού έναντι της πανδημίας.

Στο εμπορικό κέντρο λειτουργούν πέντε εμβολιαστικές γραμμές, στελεχωμένες από προσωπικό Κέντρων Υγείας και τα εμβόλια που γίνονται είναι της Pfizer. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΥΠΕ έχουν φροντίσει να δίνουν στους πολίτες χαρτάκι με αριθμό σειράς προκειμένου να μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους ή τη βόλτα τους στο εμπορικό και στη συνέχεια να επιστρέφουν για να εμβολιαστούν, με τη μικρότερη δυνατή αναμονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top