Στο Π.Χ.Π.Θ “Άγιος Παντελεήμονας” ο γ.γ Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γ. Σταμάτης

Στο Π.Χ.Π.Θ “Άγιος Παντελεήμονας” ο γ.γ Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γ. Σταμάτης

Το Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμονας», του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφτηκε χθες ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, του υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Γιώργος Σταμάτης.

Η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΚΜ), κα Βασιλική Νάκου και μέλη του Δ.Σ του Κέντρου, υποδέχτηκαν τον κ. Σταμάτη ο οποίος περιηγήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους του Παραρτήματος, καθώς και στο νέο τμήμα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και το οποίο αλλάζει χρήση, ώστε να φιλοξενεί ηλικιωμένους συμπολίτες μας που πάσχουν από άνοια.

Ξεχωριστή στιγμή, αποτέλεσε η επίσκεψη του κ. Σταμάτη σε έναν από τους αγαπητούς περιθαλπόμενους του Κέντρου, στον Κυριάκο, το δωμάτιο του οποίου έχει τη γαλάζια οροφή που ζήτησε ο ίδιος.

Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του ΚΚΠΚΜ για τα θέματα και τα προβλήματα του Κέντρου, ενώ η κα. Νάκου τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια προς την ίδια και για τον έπαινο του προς τη διοίκηση και τους εργαζόμενους, για τις αλλαγές, τη σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και τον μεγάλο αγώνα ενάντια στον Covid .

«Η επιβράβευση είναι το ηθικό όπλο όλων μας σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία και αποτελεί το δόρυ των εργαζομένων, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους υπερβαίνοντας τις δυσκολίες με αγάπη στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η απάντηση σε κάθε ερώτηση μας είναι: Ο άνθρωπος» επισήμανε σχετικά η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, κα Βασιλική Νάκου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top