Στο ΠΑΜΑΚ ο Άγγελος Συρίγος: Παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Πανεπιστημίου

Στο ΠΑΜΑΚ ο Άγγελος Συρίγος: Παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Πανεπιστημίου

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας επισκέφθηκε ο αρμόδιος για την Ανώτατη Εκπαίδευση υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος.

Ο κ. Συρίγος συναντήθηκε με τις πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, που του παρουσίασαν τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του πανεπιστημίου και συζήτησαν για τρέχοντα θέματα ακαδημαϊκής επικαιρότητας.

«Eίχα την τιμή σήμερα να επισκεφθώ το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι ένα θεματικό πανεπιστήμιο, νοικοκυρεμένο, σοβαρό, το οποίο πιστεύω ότι δείχνει ότι τα θεματικά πανεπιστήμια έχουν χώρο στην Ανώτατη Εκπαίδευση και πιστεύω ότι θα έχουν και λαμπρή πορεία στο μέλλον. Το Πανεπιστήμια Μακεδονίας το αποδεικνύει», δήλωσε ο κ. Συρίγος.

«Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι ως πρύτανης τον αγαπητό συνάδελφο, αλλά σήμερα με τη θεσμική του ιδιότητα, ευρισκόμενο για να δει το πανεπιστήμιο και μέσα από μία άλλη σκοπιά, όχι ως ακαδημαϊκός αλλά ως πολιτικός προϊστάμενος», δήλωσε ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, Στέλιος Κατρανίδης, προσκαλώντας τον κ. Συρίγο «να τον ενημερώσουμε για τα πραττόμενα στο πανεπιστήμιο, για θέματα σχετικά με τη διοίκησή του αλλά και γα το τι κάνουμε και ως διοίκηση και ως τμήματα και ως σχολές στο Πανεπιστήμιο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΘ-Αυτοψία Συρίγου: Η Βιβλιοθήκη θα γίνει και θα λειτουργήσει

Γ. Οικονόμου: Ο Κ. Μητσοτάκης στις ΗΠΑ ανέδειξε την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, σταθερότητας και ασφάλειας (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top