Στο “στόχαστρο” Ισραηλινών επενδυτών η Φλώρινα

Στο “στόχαστρο” Ισραηλινών επενδυτών η Φλώρινα

Την πρόθεσή τους να επενδύσουν στη Φλώρινα γνωστοποίησαν οι νομικοί εκπρόσωποι δυο ισραηλινών εταιρειών σε συναντήσεις που είχαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας, Σάββα Σαπαλίδη, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.

Σύμφωνα με τον κ.Σαπαλίδη, το εν λόγω επενδυτικό ενδιαφέρον των ισραηλινών εταιρειών για τη Φλώρινα αφορά αφενός την φημισμένη τοπική παραγωγή οσπρίων, αφετέρου στη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου, ισχύος 500 MW. Οι σχετικές προοπτικές θα διερευνηθούν περαιτέρω σε επόμενη επίσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιήσουν στη Φλώρινα μέλη της διοίκησης-ιδιοκτησίας των εν λόγω Ισραηλινών εταιρειών.

Το Επιμελητήριο Φλώρινας εκφράζει την ικανοποίησή του για τις επαφές αυτές, που όπως σημειώνει ο κ.Σαπαλίδης, θα δυναμώσουν το “επιχειρείν” στην περιοχή, διασφαλίζοντας παράλληλα θέσεις εργασίας στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη γραμμή εκκίνησης τα Open Malls Αμυνταίου και Φλώρινας

Φλώρινα: Επένδυση στην καλλιέργεια φράουλας και μεταποίηση σε αποστάγματα

Β. Ελλάδα: Στα σκαριά η ανάπτυξη μονάδων εκτροφής και μεταποίησης «καραβίδας του γλυκού νερού» σε λίμνες – Αφετηρία η Βεγορίτιδα!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top