Στο τραπέζι ακόμα και μηνύσεις από την Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών

Στο τραπέζι ακόμα και μηνύσεις από την Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία των επαγγελματιών που εργάζονται στις λαϊκές, η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει “λουκέτο” μιας εβδομάδας σε τρεις μεγάλες αγορές της Θεσσαλονίκης

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Μετά την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών για αναζήτηση των υπευθύνων της απόφασης, για σήμερα το απόγευμα συγκλήθηκε εκτάκτως διοικητικό συμβούλιο. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Grtimes.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών, Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θράκης και Θεσσαλίας, Άγγελος Δερετζής, στο τραπέζι αναμένεται να πέσει και το ενδεχόμενο κατάθεσης μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου. 

Λίγη ώρα νωρίτερα δε, σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δερετζής σημείωσε: “Προσκάλεσα για σήμερα το απόγευμα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Μοναδικό θέμα συζήτησης ο τρόπος αντίδρασης μας, για την αναστολή λειτουργίας των τριών λαϊκών αγορών.

Πρόθεση μου και πρόταση μου θα είναι να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι για αυτό που συνέβη. Και να αναζητηθούν με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ