Συγκλονιστικό το κύμα συμπαράστασης στον μικρό Αντώνη (VIDEO)

Συγκλονιστικό το κύμα συμπαράστασης στον μικρό Αντώνη (VIDEO)
Ελλάδα, Σημαντικά   | 21/08/2019 | 17:20
Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Ένα μικρό «θαύμα» συντελέστηκε τις τελευταίες ημέρες σε Ελλάδα και Κύπρο, με αφορμή την υπόθεση του μικρού Αντώνη που πάσχει από μια πολύ σπάνια νόσο και από τον αγώνα να συγκεντρωθούν τα πολλά χρήματα που κοστίζει η μοναδική θεραπεία.

Για την οικογένεια του 22 μηνών Αντώνη, το κάλεσμα βοήθειας που απηύθυνε στον κόσμο, ώστε να συγκεντρωθούν τα 2 εκατομμύρια δολάρια, ήταν κάτι δεδομένο. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην εξαντλήσουν κάθε περιθώριο να σώσουν τη ζωή του, παρά το δυσθεώρητα μεγάλο ποσό που χρειάζεται η θεραπεία του. Αυτό όμως που δεν περίμεναν οι ίδιοι και που δεν θεωρούσαν ως δεδομένο, ήταν το κύμα συμπαράστασης και η συγκλονιστική ανταπόκριση του κόσμου.

Όπως αναφέρουν στο GrTimes.gr η μητέρα του Αντώνη, Χαρά Θωμά και ο πατέρας Χρίστος Ανδρέου, μέσα σε λίγες μέρες, συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό, που τους έδωσε τεράστια αισιοδοξία ότι ο στόχος τους θα ολοκληρωθεί. Το πιο αναπάντεχο «δώρο» ωστόσο, ήρθε σήμερα από την Κυπριακή κυβέρνηση που, ενδεχομένως βλέποντας όλο αυτό το «κύμα» αγάπης που εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, ανακοίνωσε ότι τελικά θα αναλάβει το κόστος για τη θεραπεία του παιδιού, με αποτέλεσμα η οικογένεια να ανασάνει βαθιά ανακουφισμένη και να γεμίσει χαμόγελα. «Απέραντη ευγνωμοσύνη και αμέτρητες ευχαριστίες» είναι τα πρώτα λόγια τους στην ανακοίνωση που έκαναν πριν από λίγο:


Οι γονείς του Αντώνη, μιλούν στο GrTimes

Την αγάπη του κόσμου άλλωστε, ανέδειξαν με τις δηλώσεις τους στο GrTimes και οι γονείς του μικρού Αντώνη.

«Η ανταπόκριση του κόσμου μέσα σε μια εβδομάδα ήταν εντυπωσιακή και απρόσμενη. Έχει συγκεντρωθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό για ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και ναι, είμαστε αισιόδοξοι ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να στηρίζει αυτήν την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας» είπε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου η Χαρά Θωμά.

Όπως τόνισε, η ιστορία του Αντώνη έχει κάνει τον γύρο της Κύπρου ίσως και της Ελλάδας, ευχαριστώντας όλους όσους τον έχουν «αγκαλιάσει» σαν να είναι δικό τους παιδί.

«Ο Αντώνης είναι το χαμογελαστό παιδί. Είναι ένα παιδί που έχει θέληση να επιβιώσει. Είναι ένας μαχητής. Σπάνια θα τον δεις να είναι είτε στεναχωρημένος, είτε κατσούφης. Διασκεδάζει και ζει την κάθε στιγμή της ζωής του» λέει ο κ.Χρίστος Ανδρέου.

Προσθέτει πως ο ίδιος και η σύζυγος του προσπαθούν να του προσφέρουν όσο πιο πολύ αγάπη και ψυχαγωγία μπορούν. «Από πλευράς νόησης, αντίληψης και κατανόησης, όποιες δοκιμασίες έχουν γίνει στον Αντώνη, ξεπερνούν το όριο της ηλικίας του. Είναι καθαρά μυϊκό το πρόβλημα και όχι εγκεφαλικό ή νοητικό» τονίζει.

Οι γονείς του παιδιού εδώ και περίπου 18 μήνες, από όταν άρχισαν τα προβλήματα υγείας του Αντώνη, δεν έχουν προσωπική ζωή ή χρόνο να ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο. «Ο χρόνος της καθημερινότητας μας επικεντρώνεται πρωτίστως στην εντατική παρακολούθηση και φροντίδα του παιδιού. Και όσον αφορά στο αναπνευστικό του σύστημα, τη φροντίδα του, τη σίτιση, φυσιοθεραπεία, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία και οτιδήποτε άλλο θα ήθελε ένα μικρό παιδάκι για να ψυχαγωγηθεί και να απασχοληθεί» λέει ο κ.Ανδρέου.

Μοναδικό «παράθυρο» για την επιβίωση του μικρού Αντώνη

Όσον αφορά στην αναγκαιότητα λήψης του νέου φαρμάκου, οι γονείς είναι κατηγορηματικοί. «Η γονιδιακή θεραπεία ZOLGENSMA, είναι η μοναδική που μπορεί να θεραπεύσει το παιδί. Το φάρμακο εγκρίθηκε στις ΗΠΑ μόλις τον περασμένο Μάιο και αναμένεται να εγκριθεί στην Ε.Ε μέσα στους επόμενους 6 μήνες με έναν χρόνο. Η θεραπεία που λαμβάνει τώρα, βοηθά προοδευτικά στην κινητικότητα των μυών του κορμού και των άκρων αλλά έχει πολύ βραδεία δράση στους αναπνευστικούς μύες, που είναι οι σημαντικότεροι, όσον αφορά στην αναπνευστική λειτουργία και τη διατήρηση της ζωής, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του» δηλώνει ο πατέρας.

Οι γονείς τονίζουν ακόμη πως το νέο φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται πριν την ηλικία των 24 μηνών για να λειτουργήσει σωστά, με αποτέλεσμα ο μικρός Αντώνης να έχει περιθώριο μόνο μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο. Μια «χρυσή» και μοναδική ευκαιρία, που αποτελεί στοίχημα ζωής, όπως παραδέχονται.

Σε ερώτηση του GrTimes, για το αν η αισιοδοξία τους είναι μεγάλη και για το αν μπορούν να «δουν» ήδη από τώρα, το παιδί τους να έχει κάποια στιγμή φυσιολογική ζωή, όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία του, οι γονείς αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Το πιστεύουμε και βάζουμε στόχους και κάνουμε όνειρα. Αν δεν βάλεις όνειρα να τα κυνηγήσεις πως μπορούν να επιτευχθούν;;» διερωτάται η κα.Χαρά, ενώ ο σύζυγος της λέει πως αυτό το ενδεχόμενο πάντοτε του φαινόταν μακριά, τώρα όμως το βλέπει πολύ πιο κοντά.

Υπογραμμίζουν ακόμη τη συμπαράσταση των φίλων και της οικογένειας που στέκονται στο πλευρό τους και τους βοηθούν αρκετά . «Είναι δίπλα μας και βοηθούν αρκετά. Κυρίως συναισθηματικά γιατί επι του πρακτέου θα πρέπει να έχεις εκπαιδευτεί να μπορέσεις να είσαι δίπλα στον Αντώνη και να τον φροντίσεις. Δεν είναι παιδί που το αφήνεις στον Παππού ή στη γιαγιά για  να πας κάπου» λέει ο κ.Ανδρέου.

Η κα.Θωμά από την πλευρά της, καταλήγει κάνοντας την ευχή να ανοίξει ο δρόμος και για άλλες θεραπείες για αντίστοιχες παθήσεις. «Χάρη στο ότι έχει εφευρεθεί η γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία,  αυτό σημαίνει ότι ανοίγουν οι δρόμοι για τη γονιδιακή θεραπεία για άλλες παρόμοιες νόσους. Μακάρι να προχωρήσει η επιστήμη και η ιατρική σε αυτόν τον τομέα» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η ιστορία του Αντώνη και η σπάνια νόσος

  • Ο Αντώνης, είναι το πρώτο παιδάκι στην Κύπρο που διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 και έχει λάβει θεραπεία. Όσα παιδιά στο παρελθόν είχαν διαγνωστεί με αυτή τη νόσο και δεδομένου ότι δεν υπήρχε τότε διαθέσιμη θεραπεία, δυστυχώς έχουν καταλήξει.
  • Μέχρι και πριν 5 χρόνια η ασθένεια συμπεριλαμβανόταν στις ανίατες και θανατηφόρες, με μέσο χρόνο προσδόκιμου ζωής για τα βρέφη τους 11 μήνες και μέσο μέγιστο χρόνος ζωής τα 2 χρόνια.
  • Τα προβλήματα υγείας του Αντώνη άρχισαν από την ηλικία των 4 μηνών
  • Στις 7 Μαρτίου 2018 έγινε η πρώτη επιβεβαιωμένη διάγνωση της νόσου στο Μακάρειο νοσοκομείο της Λευκωσίας
  • Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σχεδόν παρέλυσε, καθώς δεν μπορούσε να κουνήσει κανέναν μυ.
  • Το φάρμακο που παίρνει τώρα, εδώ και περίπου έναν χρόνο, εγκρίθηκε μόλις τον Απρίλιο του 2017 στην Ε.Ε.
  • Με τη λήψη του τωρινού φαρμάκου, η κινητικότητα του βελτιώθηκε αισθητά, υπάρχουν όμως προβλήματα στο αναπνευστικό που το φάρμακο δεν βοηθάει.
  • Η θεραπεία που λαμβάνει τώρα, μαζί με τα λοιπά έξοδα, κοστίζει περίπου 240.000 ευρώ τον χρόνο. Εάν δεν υπήρχε η λύση του νέου γονιδιακού φαρμάκου, θα έπρεπε να την λαμβάνει εφ΄ όρου ζωής.
  • Το νέο φάρμακο ZOLGENSMA, κοστίζει 2 εκ. δολάρια, χορηγείται μια φορά και μόνο και θεραπεύει προοδευτικά τη Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου 1. Ο ασθενής πρέπει να είναι κάτω των 24 μηνών.

Δείτε και το video που ετοίμασε η οικογένεια, ξεκινώντας τη διαδικτυακή καμπάνια, για τον μικρό Αντώνη:

Αντώνης – Η ιστορία μου <3

Online εισφορές μέσω PayPal: http://www.meagapi.giatonantoni.comΟ Αντώνης, γεννηθής στις 04/10/2017, στον 5ο μήνα της ζωής τουδιαγνώστηκε με τη νόσο Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου 1 (Spinal Muscular Atrophy) μιασπάνια, εκφυλιστική και καταληκτική νόσο με μέσο προσδόκιμο επιβίωσης χωρίς θεραπεία τα 2 χρόνια. Πρόκειται για τη συχνότερη γενετική αιτία θανάτου στα βρέφη λόγω της προοδευτικής αδυναμίας των μυών και των αναπνευστικών επιπλοκών. Ο Αντώνης είναι ο πρώτος ασθενής στην Κύπρο, που με την οικονομική χορηγία της Κυπριακής Δημοκρατίας, έλαβε στις 18/06/2018 το παγκοσμίως τότε μοναδικό για την αντιμετώπιση της νόσουφάρμακο «nusinersen/spinraza». Το φάρμακο αυτό φαίνεται να σταμάτησε την επιδείνωση τηςνόσου και αναμφίβολα σήμερα ο Αντώνης μας ζει ένεκα της δράσης του φαρμάκου αυτού. Παράλληλα, το φάρμακο συνέβαλε σημαντικά σε βελτίωση της κινητικότητας του κορμού και των άκρων αλλά δεν φαίνεται να δρα τόσο άμεσα στην ενδυνάμωση των αναπνευστικών μυών με απώτερο ενδεχόμενο την αναπνευστική ανεπάρκεια και τις σοβαρές αναπνευστικές απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.Ωστόσο, πρόσφατα μια καινοτόμα και επαναστατική θεραπεία μας γεμίζει ελπίδες για την επιβίωση και το μέλλον του Αντώνη. Πρόκειται για τη γονιδιακή θεραπεία ZOLGENSMA η οποία τον Μάιο του 2019 εγκρίθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τα παιδιά με Νωτιαία Μυική Ατροφία ηλικίας μέχρι 2 ετών. Η συγκεκριμένη θεραπεία χορηγείται ενδοφλέβια μόνο μια φορά καιαποσκοπεί στην εφ’ άπαξ διόρθωση της γονιδιακής βλάβης που προκαλεί τη νόσο. Ευρήματα πρόσφατων κλινικών μελετών υποστηρίζουν ότι το ZOLGENSMA δεν αντιμετωπίζει απλά τη νόσο αλλά προοδευτικά τη θεραπεύει. Το οικονομικό κόστος της θεραπείας ανέρχεται στα 2εκατομμύρια ευρω.Eυχαριστούμε MDA Cyprus, Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου & TelethonCyprus για το βίντεο.

Geplaatst door Για τον Αντώνη με Αγάπη op Dinsdag 13 augustus 2019

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα στο Facebook «Για τον Αντώνη με Αγάπη»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:3527/02

Κοροναϊος: Ακινητοποιήθηκε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκη ,Υγεία

23:2527/02

Πρώτη συνάντηση Παυλόπουλου – Σακελλαροπούλου Πολιτική

23:1527/02

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον κυβέρνησης: Ούτε μισή συγγνώμη στους νησιώτες Πολιτική

23:0527/02

Πατρινό Καρναβάλι:Εγκρίθηκε η ακύρωση των εκδηλώσεων Ελλάδα ,Κοινωνία

22:5527/02

Κοροναϊός: Αρνητικά τα δείγματα συζύγου και φίλης της 40χρονης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

22:4527/02

Δ. Νάουσας: Ματαίωση των εκδηλώσεων του τριημέρου Ελλάδα ,Κοινωνία

22:3527/02

Μεγάλη πτώση της Wall Street λόγω κοροναϊού Διεθνή ,Οικονομία

22:2527/02

Κοροναϊός: Οι τελευταίες εξελίξεις Διεθνή ,Υγεία

22:1727/02

Δήμος Θεσ/νικης: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για κοροναϊό Δήμοι ,Κοινωνία ,Σημαντικά

22:0027/02

Κοροναϊός: Σε σχολική εκδρομή στο Λονδίνο η κόρη της 40χρονης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

21:5327/02

Στις 5 Μαρτίου η έναρξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών Οικονομία

21:5027/02

Κανονικά οι λαϊκές αγορές το Σάββατο και την Καθαρά Δευτέρα Κοινωνία

21:4027/02

ΕΟΔΥ: Που μπορούν να καλούν όσοι μπορεί να έχουν προσβληθεί από κοροναϊό Ελλάδα ,Υγεία

21:3027/02

Σύρος: Ένταση, ξύλο και τραμπουκισμοί στο δημοτικό συμβούλιο Κοινωνία

21:2027/02

Σε Σάμο, Χίο και Μυτιλήνη ο Μητσοτάκης Πολιτική

21:0027/02

Φαρμακοβιομήχανοι: Διαβεβαίωση ότι υπάρχουν φάρμακα Ελλάδα ,Υγεία

20:5227/02

To ελληνικό κόσμημα πάει στο Las Vegas Lifestyle ,Επιχειρήσεις

20:5027/02

Κοροναϊός: Σε «καραντίνα» οι μαθητές του 105ου Δημοτικού Σχολείου Κοινωνία ,Υγεία

20:4027/02

ΕΛ.ΑΣ.: Έρευνα για τα γεγονότα σε Λέσβο και Χιο Ελλάδα ,Κοινωνία

20:3027/02

Ψηφίστηκε το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο Πολιτική

20:2027/02

Έως δύο χρόνια φυλακή για παραβάτες απόφασης για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

20:1027/02

Κοροναϊός: Νέο ύποπτο περιστατικό στο Αττικόν Ελλάδα ,Υγεία

20:0027/02

Τουλουπάκη: Ποινικό αδίκημα η διαρροή εγγράφων του FBI Πολιτική

19:5027/02

Κοροναϊός: Πληροφορίες για δύο ύποπτα κρούσματα στη Βουλή Βουλή ,Ελλάδα ,Σημαντικά

19:4227/02

Θεσ/νικη: Συλλαλητήριο για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο Θέματα GR Times ,Κοινωνία

19:3027/02

Χαρίτσης: Κατηγορεί τον Χρυσοχοΐδη για τις βιαιότητες στα νησιά Πολιτική

19:2027/02

ΠΟΥ: Ολέθριο λάθος να υποθέσουν οι χώρες ότι δεν θα χουν κρούσματα Διεθνή ,Υγεία

19:1027/02

Αυγενάκης: Κανονικά όλοι οι αγώνες το Σαββατοκύριακο Αθλητισμός

19:0027/02

Θεσσαλονίκη: Απολύμανση στη ΧΑΝΘ λόγω κοροναϊού Θεσσαλονίκη

18:5027/02

Γερμανία: Μέτρα για τη «νέα κατάσταση» με τον κοροναϊό Διεθνή ,Υγεία

18:4027/02

ΕΛΑΣ – ΑΣΟΕ: Η ανακοίνωση για τον αστυνομικό που τράβηξε όπλο Κοινωνία

18:3027/02

Χίος: Αστυνομικοί «χούλιγκαν» κυνηγάνε πολίτες (VIDEO) Κοινωνία

18:2027/02

Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: Στη χώρα κυριαρχεί ο νόμος της ζούγκλας Κοινωνία

18:1027/02

Κοροναϊός: Εργαζόμενη της Τράπεζας Πειραιώς η 40χρονη Υγεία

18:0027/02

Το 2020 ξεκινά με ψηφιακή καινοτομία για τη Mega Brokers Οικονομία

17:5027/02

Ο «χάρτης» των κρουσμάτων του νέου κοροναϊού Διεθνή ,Υγεία

17:4027/02

Κλειστό νηπιαγωγείο στο Κιλκίς λόγω γρίπης Δήμοι ,Ελλάδα

17:3027/02

Πρ. Ξενοδόχων Ξάνθης: Σπέρνουν τον πανικό χωρίς λόγο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

17:1727/02

Οικονομική καταστροφή η ακύρωση των καρναβαλιών Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κοινωνία

17:1027/02

ΟΑΣΑ: Μέτρα για εργαζόμενους και επιβάτες για τον κοροναϊό Ελλάδα ,Κοινωνία

17:0027/02

Νέα κρούσματα κοροναϊού στην Ισπανία Διεθνή ,Υγεία

16:5027/02

Αναστασιάδης: Οραματίστηκα μία μέρα όπου όλη η υφήλιος θα μιλάει Ελληνικά Ελλάδα ,Πολιτική

16:4027/02

Ακυρώνεται το καρναβάλι της Πάτρας – Σκέψεις για το καλοκαίρι Δήμοι ,Ελλάδα ,Κοινωνία

16:3827/02

Ατύχημα ο θάνατος του βρέφους, στα «μαλακά» οι γονείς Ελλάδα ,Κοινωνία

16:3027/02

Γρίπη: Στους 77 οι νεκροί – 17 την τελευταία βδομάδα Ελλάδα ,Υγεία

16:2927/02

Οδηγίες από τον ΟΣΕΘ για τον κορονοϊό Θεσσαλονίκη

16:2427/02

Κοροναϊός: Στη… σκιά του φόβου και των πρώτων ελλείψεων η αγορά Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

16:1327/02

Τσέπελης: Δεν είναι τόσο απλό να ακυρωθεί το καρναβάλι Δήμοι ,Ελλάδα

16:0027/02

Κανονικά το καρναβάλι της Κέρκυρας λέει η δήμαρχος Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5027/02

Κατερίνη: Έτοιμη η πρώτη τρισδιάστατη διάβαση (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κοινωνία

15:4827/02

Προφυλακιστέος και ο 4ος αδελφός για τη δολοφονία Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:4527/02

Πάτρα: Συνεδριάζει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο για το καρναβάλι Ελλάδα ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

15:4327/02

Oι νέοι καρποί γνώσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Αγροτική Οικονομία ,Θέματα GR Times ,Παιδεία

15:3427/02

Σε ποιους δήμους ακυρώνονται η Αποκριά και τα Κούλουμα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

15:2027/02

Σ. Τσιόδρας: Γιατί κλείσαμε το σχολείο για δύο εβδομάδες Ελλάδα ,Πολιτική

15:1227/02

Η ΕΚΤ ανησυχεί για την εξάπλωση του κοροναϊού Διεθνή ,ΕΕ

15:0027/02

Καράογλου: Η Πιερία μπορεί να εξελιχθεί σε επίκεντρο πολιτισμού Β.Ελλάδα ,Πολιτική

14:5027/02

Κοροναϊός: Αρνητικά τρία ύποπτα κρούσματα στην Κύπρο Διεθνή ,Υγεία

14:4027/02

Μητσοτάκης: Ο κοροναϊός δίνει άλλη διάσταση στο προσφυγικό Ελλάδα ,Πολιτική

14:3027/02

Άλλοι δύο νεκροί στην Ιταλία από τον κοροναϊό Διεθνή ,Υγεία

14:2027/02

Πρώην VS νυν στο Τελ Αβίβ, «πονάει» στην Αγγλία ο Ολυμπιακός Αθλητισμός

14:1427/02

Θεσ/νίκη: Έσπασε τη τζαμαρία και «μπούκαρε» σε κατάστημα Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:1027/02

ΔΕΔΔΗΕ: Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών Ελλάδα

13:5727/02

Δήμος Θεσσαλονίκης: Μοίρασε μάσκες και απολυμαντικά Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:3827/02

Αύξηση άνω του 30% στις εξαγωγές ένδυσης -κλωστοϋφαντουργίας Οικονομία

13:3727/02

Έκτακτα μέτρα στην Βουλή λόγω κοροναϊού Βουλή ,Ελλάδα

13:2427/02

Θεσ/νικη: Εκκένωση του fm100 και TV100 λόγω κοροναϊού Θεσσαλονίκη

13:1527/02

Ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στη Λαμία Ελλάδα ,Κοινωνία

12:5827/02

Τρίτο κρούσμα κοροναϊού στην Αθήνα – Ακυρώνονται τα Καρναβάλια Ελλάδα ,Σημαντικά

12:5027/02

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στη Βιέννη Διεθνή ,Υγεία

12:4327/02

Παρέμβαση ΑΠΘ για μετρό και σταθμό «Βενιζέλου» Επιστήμη ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:4227/02

Συνεχίζεται ο αγώνας στη Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

12:2727/02

Θεσσαλονίκη: Θετικό και το παιδί της 38χρονης στον κοροναϊό Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

12:2027/02

Καράογλου: Δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε Ελλάδα ,Πολιτική

12:1027/02

Προανακριτική: Αποφασίστηκε η κλήτευση του Ν. Παππά Ελλάδα ,Πολιτική

12:0027/02

Μηταράκης: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εργασιών σε Χίο και Μυτιλήνη Ελλάδα ,Πολιτική

11:5027/02

Ποια η απόφαση για το 105 Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

11:4027/02

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων του Δήμου Άργους Ορεστικού Β.Ελλάδα ,Δήμοι

11:3027/02

Όπου υπάρχουν άνθρωποι – Ντοκιμαντέρ για τα 30 χρόνια των Γιατρών του Κόσμου Πολιτισμός

11:2027/02

Ελβετία: Ματαιώνεται το σαλόνι υψηλής ωρολογοποιίας Διεθνή ,ΕΕ

11:1027/02

Μυτιλήνη: Αναχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις από το νησί Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0027/02

Λομβαρδία: Σε οικειοθελή απομόνωση ο περιφερειάρχης (ΒΙΝΤΕΟ) Διεθνή ,ΕΕ

10:5427/02

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κώστα Βουτσά (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Σημαντικά

10:5027/02

Στοίχημα Europa League: Το συνδυαστικό στη Σεβίλλη και τα γκολ στην Τουρκία Αθλητισμός

10:4027/02

Αμετανόητος ο Μουτζούρης: Γιατί να ζητήσω συγνώμη; Ελλάδα ,Πολιτική

10:3027/02

Μεθυσμένοι στο τιμόνι 1.561 οδηγοί! Ελλάδα ,Κοινωνία

10:2027/02

Δεν καταθέτει η Τουλουπάκη στην Προανακριτική Ελλάδα ,Πολιτική

10:1327/02

Στο OK!THESS η digital πρόταση του The People’s Trust Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

10:1027/02

Κοροναϊός: Κάτω του 50% η αποτελεσματικότητα των μέτρων διαλογής Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

10:0627/02

Ρουμάνοι και Σέρβοι «ψηφίζουν» Χαλκιδική Τουρισμός

10:0027/02

Πέτσας: Γραφικός και επικίνδυνος ο Μουτζούρης Ελλάδα ,Πολιτική

09:5827/02

Η Χαλκιδική με εναλλακτικό τουρισμό στη F.RE.E Τουρισμός

09:5027/02

Κοροναϊός: Πρώτα κρούσματα σε Δανία- Εσθονία, 6ο σε Ιράκ Διεθνή

09:4927/02

Το ελληνικό κόσμημα στην διεθνή έκθεση του Μονάχου Επιχειρήσεις

09:4027/02

Συνεδριάζει η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

09:2927/02

ΑΧΕΠΑ: Καλά στην υγεία της η 38χρονη Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

09:0827/02

Κοροναϊός: Το Πάσχα το πρώτο crash test για τον τουρισμό Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

08:5027/02

Θεσ/νίκη: Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το απόγευμα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:4027/02

Μαρούσι: Επίθεση σε κατάστημα παιχνιδιών Ελλάδα ,Κοινωνία

08:3027/02

Τι λένε οι επιστήμονες για το νέο κοροναϊό (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Υγεία

08:2027/02

Μερτς: Το μεταναστευτικό είναι πρόβλημα όλων μας στην Ευρώπη Διεθνή ,ΕΕ ,Ελλάδα

08:1127/02

Κοροναϊός: 29 νέοι θάνατοι στην Κίνα Διεθνή

07:5727/02

Το προφίλ των 4 αδελφών- κατηγορούμενων για δολοφονία Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:5027/02

Συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό το υπουργικό συμβούλιο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

07:4027/02

Μεταναστευτικό: Αποκλεισμός Μουτζούρη από τη σύσκεψη Ελλάδα ,Κοινωνία

07:3027/02

Γ. Τσακούμης: Oι μηχανικοί και οι προκλήσεις της Ανάπτυξης Θέματα GR Times ,Οικονομία

07:2027/02

ΠΚΜ: Σε ποια σημεία εκτελούνται εργασίες συντήρησης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:1027/02

Διακοπή ρεύματος σε περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0027/02

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη Κοινωνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ