Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου: Η γυμνάστρια που πάλεψε με τον καρκίνο στέλνει μήνυμα αγάπης και ζωής (ΦΩΤΟ) 

Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου: Η γυμνάστρια που πάλεψε με τον καρκίνο στέλνει μήνυμα αγάπης και ζωής (ΦΩΤΟ) 

«Εύχομαι να βγαίνουν όλο και περισσότεροι νικητές και να το μοιράζονται μαζί μας να περνούμε όλοι δύναμη», λέει η Ρεγγίνα Μακέδου σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στον Στρατή Λημνιό και στο GRTimes.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός

Μπήκε στη ζωή μας με έναν τρόπο ανορθόδοξο. Ένα κορίτσι πανέμορφο, με υπέροχο χαμόγελα ξεκίνησε πριν περίπου τρία χρόνια να χορεύει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν και να ανεβάζει τα βιντεάκια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκείνη την περίοδο η Ρεγγίνα Μακέδου έδινε μάχη για να ζήσει. Πάλευε με τον καρκίνο, κι’ όμως έστελνε κάθε μέρα μηνύματα ζωής με χορό και τραγούδι.

Τη γνώρισα και γοητεύτηκα. Νιώθεις τόσο ασήμαντος, τόσο μικρός απέναντι της. Έδινε μάχη για να κερδίσει τη ζωή της και δε σταματούσε να σκορπά χαμόγελο και χαρά.

Δυσκολεύτηκε στη συνέχεια. Το να μπαινοβγαίνεις στα νοσοκομεία και να μην μπορείς να κάνεις διαφορετικά δεν την πτοούσε. Αυτό προσπαθούσε να δείχνει, γιατί το κορίτσι αυτό με τη βαθιά ενσυναίσθηση ήξερε καλά ότι τα χιλιάδες άτομα που έπαιρναν κουράγιο και δύναμη από εκείνη, από τον τρόπο που διαχειριζόταν το πρόβλημα με την υγεία της έπρεπε να συνεχίσουν να παλεύουν, να αγωνίζονται.

Η ζωή είναι τόσο ωραία και έχει υπέροχα χρώματα και αυτό η Ρεγγίνα μας το δίδαξε με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά τη μεταμόσχευση που έκανε μηδένισε το καντράν όπως λέει στον Στρατή Λημνιό και στο GRTimes και έκλεισε το μάτι στη ζωή.

Είναι μεγάλη νικήτρια η Ρεγγίνα. Σε μια εποχή που τα πρότυπα πολλές φορές τίθενται υπό αμφισβήτηση αποτελεί ξεκάθαρα φάρο ελπίδας. Για όλους μας.

Το υπέροχο αυτό πλάσμα βρέθηκε σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση και έστειλε το μήνυμα της ζωής σε όλους για μια ακόμη φορά.

Μοιράστηκε την ιστορία της και ο λόγος που το έκανε και θα το ξανακάνει είναι, όπως ξεκάθαρα σημειώνει, να ενισχυθεί η ανάγκη δοτών μυελού των οστών. Πόσο σημαντικό το μήνυμα της ειδικά για αυτό το μήνα που είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την λευχαιμία.

«Εύχομαι να βγαίνουν όλο και περισσότεροι νικητές και να το μοιράζονται μαζί μας να παίρνουμε όλοι δύναμη”, σημείωσε η Ρεγγίνα Μακέδου μιλώντας στον Στρατή Λημνιό.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Ρεγγίνα θα παραβρεθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου σε εκδήλωση του TEDxPanteionUniversity που επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά, παρουσιάζοντας το 7o κατά σειρά Main Event του με τίτλο ‘FEED’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου – Το μήνυμα για τη φωτιά που απειλεί το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ρεγγίνα Μακέδου: Η γυμνάστρια που έδωσε μάχη για να ζήσει είναι εδώ και χαρίζει το πιο όμορφο χαμόγελό της ενόψει των γενεθλίων της (ΦΩΤΟ)

Ρεγγίνα Μακέδου: Η γυμνάστρια που «ξόρκισε» τον καρκίνο χορεύοντας χαμογελά ξανά – Συγκλονίζει με το μήνυμά της μετά τη μεταμόσχευση (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικό μήνυμα ζωής της Ρεγγίνας Μακέδου για τους δότες οργάνων: «Είναι η ζωή μας. Δε ξέρω ποιος ποια είσαι, θα σε ευχαριστώ για μια ζωή» (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top