Σύλλογος Γυναικών Ιερισσού: Προσφορά στη γυναίκα και στην κοινωνία

Σύλλογος Γυναικών Ιερισσού: Προσφορά στη γυναίκα και στην κοινωνία
Β.Ελλάδα, Ελλάδα   | 16/07/2020 | 17:17
Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Ξεκίνησε με στόχο τη στήριξη των γυναικών σε πολλά επίπεδα, σύντομα όμως άρχισε να δραστηριοποιείται ενεργά σε κάθε πολιτιστική, φιλανθρωπική και κοινωνική δράση της περιοχής. Ο Σύλλογος Γυναικών Ιερισσού, ιδρύθηκε το 1985 και μετρά 35 χρόνια «ζωής» και προσφοράς, αποτελώντας έναν από τους πιο ενεργούς συλλόγους της Χαλκιδικής.

Στο «τιμόνι» του Συλλόγου Γυναικών Ιερισσού που αριθμεί 140 μέλη, βρίσκεται εδώ και τρεις δεκαετίες η κα. Άννα Αϊβαζίδου, η οποία μιλώντας στο GRTimes.gr, εξηγεί πως οι Ιερισσιώτισες παίρνουν θέση και συμμετέχουν σε κάθε σημαντικό ζήτημα του τόπου, είτε για τον τουρισμό και την ανάδειξη της περιοχής, είτε σε κοινωνικά θέματα.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, τα μέλη του συλλόγου δεν χρειάστηκε να σκεφτούν για να απαντήσουν στο αν θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση KOUZINA που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου, με στόχο για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και της γαστρονομίας της περιοχής. Εξάλλου, όπως λέει η κα. Αϊβαζίδου, όποιος σύλλογος κάνει μια δράση ή ο δήμος Αριστοτέλη, «πάντα είμαστε μέσα».

Όσον αφορά τις σχέσεις με τον Δήμο, υπογραμμίζει ότι διατηρούνται πάντα άριστες, για το καλό του τόπου: «Με κάθε δήμαρχο είμαστε μαζί. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι. Είμαστε πάντα στήριγμα του κάθε δημάρχου γιατί θέλουμε το καλύτερο για τον τόπο μας».

Ο Σύλλογος οικονομικά δεν παίρνει καμία βοήθεια, καμία επιδότηση και τα έσοδα του προέρχονται από τις δράσεις που κάνει και μόνο. Μόνο μια φορά στο παρελθόν είχε πάρει κάποια χρήματα από τον δήμο, προκειμένου να κάνει στολές για τη φιλαρμονική του δήμου. «Οι στολές όμως μετά έγιναν παιδικές παραδοσιακές, που μέχρι σήμερα έχουν τα δύο δημοτικά σχολεία. 16 το ένα και 16 το άλλο, σύνολο 32. Οι στολές αυτές ράφτηκαν από ειδικούς στη Θεσσαλονίκη, κατά τα πρότυπα των μεγάλων στολών, με όλες τις παραδοσιακές προδιαγραφές, που αντέχουν στον χρόνο» δηλώνει η πρόεδρος του συλλόγου.

140 «μητέρες» για ένα παιδί

Όπως λέει η κα. Αϊβαζίδου, ο Σύλλογος Γυναικών Ιερισσού και συγκεκριμένα το Δ.Σ του συλλόγου, έχει βαπτίσει μέχρι σήμερα τέσσερα παιδιά.

Το ένα από αυτά, δεν είχε την τύχη να μεγαλώνει με τους γονείς του και διαμένει από την ηλικία του 1,5 έτους στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, ενώ τώρα θα πάει στη Β` Λυκείου.

«Πάμε εκεί κάθε Νοέμβριο που έχει τα γενέθλια του. Έχουμε κάνει βιβλιάριο για το παιδί και μαζεύουμε χρήματα για το μέλλον του. Κάθε χρόνο κάνουμε μια εκδήλωση – φέτος μας πρόλαβε και σε αυτό ο κορωνοϊός – μαγειρεύουμε, κάνουμε λουκουμάδες και πουλάμε στην παραλία τον Αύγουστο και τα χρήματα που μαζεύουμε τα βάζουμε στο βιβλιάριο του. Τον Νοέμβριο που πάμε, σε συνεργασία με τα δύο δημοτικά σχολεία της Ιερισσού, μαζεύουμε πράγματα και τα δίνουμε όχι μόνο στο βαφτιστήρι μας, αλλά σε όλα τα παιδιά. Τώρα είναι μεγάλος βέβαια, αλλά στα γενέθλια του χαίρονται τα μικρά. Τον βαπτίσαμε 1,5 ετών και από τότε τον έχουμε υπό την προστασία μας και έχει τη στήριξη όλων μας» λέει γεμάτη περηφάνεια η πρόεδρος του συλλόγου.

Η υγεία πάνω από όλα

Σύμφωνα με την κα. Αϊβαζίδου, το μεγαλύτερο έργο του συλλόγου αφορά τις δράσεις για την υγεία, οι οποίες δεν είναι ούτε λίγες, ούτε χωρίς ουσία.

Μεταξύ πολλών άλλων, ο σύλλογος ξεκίνησε με μια τράπεζα αίματος και σήμερα έφτασε στο σημείο να έχει δύο,  μια στον Πολύγυρο κα μια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, εδώ και 5 χρόνια. Τα κλιμάκια της αιμοδοσίας από τα δύο νοσοκομεία, πηγαίνουν στο δημαρχείο (τον Μάρτιο από τον Πολύγυρο και τον Αύγουστο από το Ιπποκράτειο) και κάθε έξι μήνες, όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά πολλοί κάτοικοι και από τη νεολαία, συμμετέχουν στην αιμοδοσία.

Από δράση για τη συγκέντρωση ειδών για τους Γιατρούς του Κόσμου

Δύο φορές τον χρόνο, με πρωτοβουλία του Συλλόγου, τα μέλη του πηγαίνουν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για εξετάσεις όπως μαστογραφία, οστική πυκνότητα, υπέρηχο, ώστε να καλύψουν κάποιες ανάγκες πρόληψης που είναι πολύ βασικές.

Επίσης, κατόπιν ενεργειών του συλλόγου, προσωπικό από το Κέντρο Υγείας πηγαίνει στο ιατρείο της Ιερισσού, όπου οι γυναίκες έχουν την ευκαιρία να κάνουν το τέστ ΠΑΠ, χωρίς να ταλαιπωρούνται.

Ακόμη, ο Σύλλογος Γυναικών, προμηθεύτηκε με έξοδα του έναν απινιδωτή τον οποίο εγκατέστησε στο κτίριο της Πυροσβεστικής, για να υπάρχει και 24ωρη φύλαξη και πρόσβαση. Με το ΕΚΑΒ, πολλοί πολίτες έκαναν μαθήματα ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης)  προκειμένου να υπάρχουν άτομα που να μπορούν να τον χειρίζονται.

Τέλος, όπως λέει η κα. Αϊβαζίδου, ο σύλλογος έχει αγοράσει νοσοκομειακά κρεβάτια, τα οποία παραχωρεί για χρήση σε όσου πολίτες τα χρειάζονται.

Προσφορά στην τοπική κοινωνία

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ιερισσού, τονίζει πως οι δράσεις του συλλόγου, έχουν μεν στο επίκεντρο τους τη γυναίκα, γίνονται ωστόσο με στόχο να αφήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο θετικό αποτέλεσμα στην περιοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν κάνει πολλά έργα που είδαν ότι έλλειπαν από την Ιερισσό.

Για παράδειγμα, έφτιαξαν μια παιδική χαρά στο κέντρο της Ιερισσού που κόστισε 12,5 χιλιάδες ευρώ. Η προηγούμενη ήταν πολύ παλιά και δεν εξυπηρετούσε τις ανάγκες των παιδιών και ο Σύλλογος μερίμνησε ώστε να γίνει μια καινούρια.

Επίσης με έξοδα του Συλλόγου, το 2001 είχε κατασκευαστεί ένα μεγάλο κιόσκι με μια παραδοσιακή βρύση και τώρα οι γυναίκες ανέλαβαν και τη διαδικασία συντήρησης του. Ακόμα και στην παραλία όπου χρειαζόταν μια βρύση, ο σύλλογος μερίμνησε και την τοποθέτησε, με αποτέλεσμα ο δήμος να διαθέσει τα σχετικά χρήματα που θα έπρεπε να ξοδέψει, καλύπτοντας άλλες ανάγκες των δημοτών.

«Έχουμε κάνει πάρα πολλές ομιλίες, πάρα πολλά σεμινάρια για όλα σχεδόν τα θέματα. Τώρα τον Μάιο είχαμε προγραμματίσει να έρθει η ψυχολόγος Τένια Μακρή, αλλά λόγω κορωνοϊού μεταφέραμε την εκδήλωση για τα τέλη Σεπτέμβρη. Θα έρθει από την Αθήνα με δικά μας έξοδα για να κάνει μια ομιλία» λέει η κα Αϊβαζίδου, εξηγώντας ποιες άλλες δράσεις κάνει ο σύλλογος της.

Μια φορά τον χρόνο, λίγο μετά την πρωτοχρονιά, οι γυναίκες της Ιερισσού ντύνονται Άγιο Βασίληδες, πηγαίνοντας πίτες και γλυκά στα άτομα που μένουν στο γηροκομείο της Μητροπόλεως στην Αρναία, περνώντας εκεί μερικές ώρες παρέα με τους ηλικιωμένους. Επίσης μια φορά τον χρόνο, τον Σεπτέμβριο, φέρνουν τους ηλικιωμένους στην Ιερισσό και τους κάνουν το τραπέζι, ενώ παράλληλα τους ψυχαγωγούν για μια μέρα.

Στον πολιτισμό, ο Σύλλογος Γυναικών Ιερισσού, συμμετέχει σε ότι γίνεται στο χωριό. Πανηγύρια, εκδηλώσεις και οτιδήποτε άλλο.

«Είχαμε κάνει και χορευτικό και είχαμε φτιάξει και 10 παραδοσιακές ιερισσιώτικες στολές, που σήμερα είναι φυλαγμένες και όταν τις χρειάζεται κάποιος σύλλογος δικός μας, τις παραχωρούμε» αναφέρει.

Η γαστρονομική εκδήλωση KOUZINA

Η πλέον πρόσφατη δράση στην οποία συμμετείχε ο Σύλλογος Γυναικών Ιερισσού, ήταν η γαστρονομική εκδήλωση KOUZINA – που από φέτος πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και την οργανωτική ομπρέλα του Δήμου Αριστοτέλη και του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αριστοτέλη – το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου.  Περισσότερες από 20 επιχειρήσεις και φορείς της περιοχής, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναδειχθούν τα τοπικά προϊόντα και η ιδιαίτερη γαστρονομία της περιοχής με εκλεκτές συνταγές και γεύσεις που διασώθηκαν από το παρελθόν και που συνδέονται με τα έθιμα και τις συνήθειες του τόπου.

Μεταξύ αυτών, πιάτα με Ορκίνι, ψάρι που αλιεύεται στα νερά της Ιερισσού, μαγειρεμένο με όλους τους τρόπους, σουπιές με μάλαθρα (μάραθο), χταπόδι μαγειρευτό, σαλάτα με παππούδια (φασόλια μαυρομάτικα) και σαλάτα με τρέβλα (γλιστρίδες), γαλατόπιτα, κολομπαρόπιτα και πολλά άλλα εδέσματα που γέμισαν το τραπέζι που στήθηκε στο λιμάνι της Ιερισσού.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, ανέφερε ότι δημιουργήθηκε ένα δίκτυο τουριστικών επαγγελματιών και παραγωγών παραδοσιακών προϊόντων, μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που θα φέρει κοντά τον τουρισμό με τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

«Στόχος, του δήμου είναι να μπει στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη» ανέφερε ο κ. Βαλιάνος, προσθέτοντας ότι για αυτό έχει δρομολογηθεί μια σειρά δράσεων, με την ελπίδα πάντα, ότι η πανδημία θα περιοριστεί και θα επιτρέπονται τα ταξίδια:

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

07:2011/08

Μητσοτάκης: Ενημερώνει σήμερα τους πολιτικούς αρχηγούς Ελλάδα ,Πολιτική ,Σημαντικά

07:1211/08

Κινδύνευσαν τέσσερα άτομα από πυρκαγιά στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0011/08

Ακύρωση ΔΕΘ: Πόσα εκατομμύρια ευρώ χάνει η Θεσσαλονίκη Κορωνοϊός ,Οικονομία ,Σημαντικά

07:0011/08

Ο καιρός για σήμερα, Τρίτη, σε όλη τη χώρα Κοινωνία ,Σημαντικά

07:0011/08

Προσφυγή στο ΣτΕ για τον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ Κοινωνία ,Παιδεία

23:5910/08

Nέες εναέριες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο Διεθνή ,Ελλάδα

23:5210/08

Καθ. Ζερεφός-Εύβοια: Δεν γίνεται ποτέ εκκένωση στο νερό Κοινωνία

23:5010/08

Γαλλία: Περίπου 5.000 κρούσματα Covid-19 σε τρεις μέρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4010/08

ΚΚΕ: ΕΕ, ΝΑΤΟ και ΗΠΑ θέλουν να βάλουν χέρι στον ενεργειακό πλούτο Κόμματα ,Πολιτική

23:3010/08

Ευρωπαϊκό Κέντρο Νόσων: 10.000-15.000 κρούσματα κάθε μέρα στην ΕΕ Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2010/08

ΣΥΡΙΖΑ: Να παρεμποδιστεί οποιαδήποτε παραβίαση της υφαλοκρηπίδας Κόμματα ,Πολιτική

23:1010/08

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Αντόνιο Μπαντέρας Κορωνοϊός

23:0410/08

Καλαμαριά: Έρχεται το Παρα Θιν’ Αλός Δήμοι ,Πολιτισμός

23:0010/08

Ηράκλειο: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην ΥΠΕ Περιφέρειες ,Υγεία

22:5010/08

Κορωνοϊός: Τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 20 εκατ. παγκοσμίως Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4010/08

Γώγος: Πρέπει να ληφθούν και άλλα μέτρα μέσα στην εβδομάδα Κορωνοϊός

22:3010/08

Καλλιθέα: Επίθεση με τσεκούρι σε γυναίκα Ελλάδα ,Κοινωνία

22:1910/08

Τουρκία: Δημοσίευσε φωτογραφίες του Oruc Reis, συνοδευόμενο από πολεμικά πλοία Διεθνή ,Πολιτική ,Σημαντικά

22:1010/08

Εύβοια: Συνεχίζονται ακόμη οι εργασίες για επανηλεκτροδότηση Κοινωνία

22:0010/08

Αυγενάκης: Χαιρόμαστε με τον παραγωγικό διάλογο Αθλητισμός

21:5010/08

Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση να κάνει το εθνικό της χρέος Κόμματα ,Πολιτική

21:4010/08

Χρ. Γιαννούλης: Αναζητείται ο Απ. Τζιτζικώστας στον Λαγκαδά Περιφέρειες ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

21:3010/08

ΕΕ: Έτοιμη να παράσχει βοήθεια στην Εύβοια ΕΕ ,Κοινωνία

21:2210/08

Μητσοτάκης: Ενημερώνει αύριο τους πολιτικούς αρχηγούς Πολιτική

21:2010/08

Βρυξέλλες: Παρακολουθούν στενά την κατάσταση στην Μεσόγειο Διεθνή ,Πολιτική

21:1010/08

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Λάκκωμα Χαλκιδικής Ελλάδα ,Κοινωνία

21:0010/08

Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Πλήγμα η ματαίωση της ΔΕΘ Ειδήσεις ,Θεσσαλονίκη

20:5010/08

Κρούσμα κορωνοϊού στο υπουργείο Πολιτισμού Κορωνοϊός ,Πολιτισμός

20:4010/08

Πλακιωτάκης: Αυξημένοι έλεγχοι στα λιμάνια για την τήρηση των μέτρων Κοινωνία

20:3610/08

Ερντογάν: «Όσοι δεν μας ακούν αμαυρώνουν το μέλλον τους» Διεθνή

20:3010/08

Κορωνοϊός: Δέκα νέα κρούσματα στην Κύπρο Διεθνή

20:2010/08

Λίβανος: Παραιτήθηκε η κυβέρνηση Διεθνή

20:1010/08

Μητσοτάκης για Χαρδαλιά: Εχει την απόλυτη προσωπική μου στήριξη Πολιτική

20:0710/08

Τουρκικό ΥΠΕΞ:»Θα ανατρέψουμε την πειρατική συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου» Διεθνή ,Πολιτική

20:0010/08

Χαλκιδική: Νέο πάρκινγκ στα Μουδανιά – Δείτε φωτογραφίες Κοινωνία

19:5010/08

Ηχηρή παρέμβαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το Oruc Reis Διεθνή

19:4010/08

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο για την ακύρωση της 85ης ΔΕΘ Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

19:3010/08

Ιωαννίδης: Προλάβαμε τα χειρότερα στη Χαλάστρα Δήμοι ,Κοινωνία

19:2410/08

Αυστηρό διάβημα στο τουρκικό ΥΠΕΞ με εντολή Δένδια Διεθνή ,Πολιτική

19:2010/08

Μητσοτάκης: Μη αποδεκτή η πολιτική των ίσων αποστάσεων Πολιτική

19:1310/08

Μητσοτάκης από Εύβοια: Η Πολιτεία δίπλα σε αυτούς που έχασαν περιουσίες και νοικοκυριά Πολιτική

19:1010/08

Κορωνοϊός: 18 κρούσματα στη Θεσσαλονίκη – Κι άλλα μέτρα, ζητούν οι ειδικοί Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:0010/08

Καφετέρια για πρόβατα…χωρίς τον λύκο Διεθνή

18:5010/08

Κορωνοϊός: 126 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

18:4810/08

Δ. Θεσσαλονίκης: Τρία νέα κρούσματα – Τι λέει η διοίκηση Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

18:4410/08

Λουκέτο και πρόστιμο σε beach bar στη Μυτιλήνη Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

18:4010/08

Εικονική περιήγηση στα Μοναστήρια της Πιερίας Δήμοι

18:3210/08

Στην ελληνική υφαλοκρηπίδα το Oruc Reis Διεθνή ,Ελλάδα ,Σημαντικά

18:3010/08

Εύβοια: Έκτακτη επιχορήγηση των πληγέντων δήμων Δήμοι ,Κοινωνία

18:2710/08

Μεγάλη έκρηξη στη Βαλτιμόρη με τουλάχιστον 1 νεκρό Διεθνή

18:2010/08

Ιταλία-Covid-19: Ενισχύονται τα μέτρα ενόψει του Δεκαπενταύγουστου Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:1310/08

Ραγδαίες εξελίξεις στον Λίβανο: Παραιτείται η κυβέρνηση Διεθνή

18:1010/08

Καράογλου: Απόφαση ευθύνης η ακύρωση της ΔΕΘ Κορωνοϊός ,Οικονομία

18:0010/08

Πόρος: “Μαϊμού” φυσικοθεραπεύτρια φέρεται να έσπειρε τον κορωνοϊό Κορωνοϊός

17:5010/08

Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς Lifestyle

17:4010/08

Τραγωδία στην Εύβοια: Συγκλονιστικές εικόνες από την επόμενη μέρα Ελλάδα ,Κοινωνία

17:4010/08

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στη Χαλκιδική Κοινωνία

17:3410/08

Με δεύτερη Navtex απαντάει η Τουρκία Διεθνή

17:3010/08

Πότε κατατάσσονται οι στραυτεύσιμοι την 2020 Ε/ΕΣΣΟ Κοινωνία

17:2910/08

Τζήκας στο GRTimes.gr: Τα σχέδια μετά την ακύρωση της ΔΕΘ Κορωνοϊός ,Οικονομία ,Σημαντικά

17:2010/08

ΠΟΥ: Η επιδημία θα επιστρέψει εάν αμβλύνουμε την πίεση Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:1110/08

Πού κλείνουν μπαρ-εστιατόρια από μεσάνυχτα – Τα νέα μέτρα Κορωνοϊός

17:1010/08

Λίβανος: Μπαράζ παραιτήσεων υπουργών Διεθνή

17:0010/08

Εύβοια: Συνεργάτης του Νίκου Αναστασιάδη το όγδοο θύμα Κοινωνία

16:5510/08

Κορωνοϊός: Δε θα πραγματοποιηθεί η ΔΕΘ – Τα νέα μέτρα Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

16:5310/08

Live τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας Κορωνοϊός

16:5010/08

Από σήμερα η αποζημίωση ειδικού σκοπού του Ιουνίου Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:4010/08

Έκκληση για αίμα από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκη ,Υγεία

16:3010/08

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε ναρκωτικά σε… ηχείο! Θεσσαλονίκη

16:2010/08

Λάρισα: Στους 4 οι διασωληνωμένοι από γάμο στον Αμπελώνα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:1010/08

Μετέτρεψε το εξοχικό του σε αποθήκη ναρκωτικών! (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

16:0010/08

Γερμανία: Λάθος μήνυμα οι κινήσεις της Τουρκίας Διεθνή

15:5910/08

Εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία στην Εύβοια Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

15:5510/08

ΕΛ.ΑΣ.: Πάνω από 10.000 συλλήψεις τον Ιούλιο – Δείτε γιατί Κοινωνία

15:5010/08

Δ. Λαγκαδά: Σε εξέλιξη η καταγραφή των ζημιών Θεσσαλονίκη

15:4010/08

ΣΥΡΙΖΑ: Εμπαιγμός προς τους πληγέντες της Εύβοιας από κυβέρνηση Μητσοτάκη Πολιτική

15:3010/08

ΚΙΝΑΛ για Εύβοια: Ακέραιη η ευθύνη της κυβέρνησης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

15:2010/08

Κοτανίδου: Κάποιοι θεωρούν ότι είναι άτρωτοι και μεταδίδουν τον ιό Ελλάδα ,Κορωνοϊός

15:1910/08

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε στάση λεωφορείου (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times

15:1010/08

Πήγαν να γράψουν πιστή και τους επιτέθηκε Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:1010/08

Θεσ/νίκη: Συλλήψεις για ναρκωτικά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:0410/08

Στην Εύβοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ+VIDEO) Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

15:0010/08

Σύρος: Πυρκαγιά και έκρηξη στον Ταρσανά (ΦΩΤΟ+VIDEO) Κοινωνία

14:5010/08

Μια βδομάδα ο μέσος όρος επώασης του κορωνοϊού Επιστήμη ,Κορωνοϊός

14:4010/08

Σχεδόν 55.000 έλεγχοι λόγω κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:3310/08

Φωτιά στην περιοχή Χανδρινός Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

14:3010/08

Λευκορωσία: Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες Διεθνή

14:3010/08

Europa League, o θεσμός που… πονάει τους Ιταλούς Αθλητισμός

14:2010/08

Βατόπουλος-Κορωνοϊός: H νεολαία δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

14:1910/08

ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί κανέναν εκβιασμό Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

14:1010/08

Γεραπετρίτης για τουρκική προκλητικότητα: Δεδομένη η ελληνική αποφασιστικότητα Ελλάδα ,Πολιτική

14:0010/08

ΚΥΣΕΑ: Εξετάστηκαν οι τρόποι αντίδρασης στην τουρκική προκλητικότητα Ελλάδα ,Πολιτική

13:5010/08

Εύβοια: Οκτώ οι νεκροί – Ταυτοποιήθηκε η σορός στον Κάλαμο Ελλάδα ,Κοινωνία

13:4010/08

Με την σοβαρότητα της Ίντερ Αθλητισμός

13:3010/08

Κορωνοϊός: Έρχονται νέα μέτρα – Έχει αυξητικές τάσεις ο ιός Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ