Συλλυπητήρια από το ΔΣ του ΙΕΛΚΑ για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Συλλυπητήρια από το ΔΣ του ΙΕΛΚΑ για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για την αδόκητη απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΙΕΛΚΑ, «η ελληνική κοινωνία και το υγιές επιχειρείν έχουν μεγάλη ανάγκη από ανθρώπους με το πρωτοπόρο πνεύμα, τις αρχές και τις αξίες που εκπροσωπούσε. Το έργο του ήταν ιδιαίτερα ουσιαστικό σε δύσκολες εποχές, κάτι που αντικατοπτρίζεται στην παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του, υπηρετώντας στο ΕΒΕΑ από το 1993 ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. και από το 2006 μέχρι σήμερα από τη θέση του προέδρου και συνδέθηκε η πολύχρονη και πετυχημένη θητεία του τόσο με την ιστορία και πορεία του ΕΒΕΑ όσο και με τη σημαντική προσφορά του στον επιμελητηριακό θεσμό, αλλά και στο πλευρό των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και όλων των στελεχών του Επιμελητηρίου.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος αποτέλεσε ένα από τα πρώτα στελέχη της αγοράς που αναγνώρισε τη σημασία της επιστημονικής έρευνας στο λιανεμπόριο και η ουσιαστική του υποστήριξη των δράσεων του ΙΕΛΚΑ, αποτελεί μία ακόμα παρακαταθήκη για το υγείες επιχειρείν».

Το ΔΣ του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών τιμώντας τη μνήμη του διακεκριμένου επιχειρηματία και εξαίρετου ανθρώπου Κωνσταντίνου Μίχαλου, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του, αντί στεφάνων θα καταθέσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού.

«Η μνήμη του θα είναι αιώνια, όχι μόνο για τη διορατικότητα στο επιχειρείν, αλλά και για την ουσιαστική προσφορά του προς χιλιάδες συνανθρώπους μας» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τριήμερο πένθος στον ΕΒΕΠ τη Δευτέρα για το θάνατο του Κ. Μίχαλου

ΠΣΕ για Μίχαλο: Καθοριστική η συμβολή του στην επιχειρηματική δραστηριότητα

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Ένωση Ελληνικών Τραπεζών: Δωρεά στο παιδικό χωριό SOS στη μνήμη του Κ. Μίχαλου

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Την Δευτέρα η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο

Γιάννης Κουφίδης για Μίχαλο: Μεγάλο πλήγμα- Καλό ταξίδι Πρόεδρε μου

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Τσίπρας για Μίχαλο: Είμαι συγκλονισμένος – Πριν λίγες ώρες ήμασταν μαζί

Συλλυπητήρια πρωθυπουργού για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Νεκρός από ανακοπή ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top