Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA» !

Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA» !

Δυναμικό παρόν δίνει φέτος η Αλεξανδρούπολη στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA” στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της στρατηγικής για την Τουριστική προβολή του, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει σε σημαντικά τουριστικά δρώμενα με κορυφαίο αυτό της PHILOXENIA 2021 .

Στο περίπτερο 15-04Α, τα στελέχη του Δήμου θα παρουσιάζουν στους επισκέπτες τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης ως τουριστικό προορισμό τεσσάρων εποχών.

Με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, για την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων που ασχολούνται εξ αντικειμένου με τον τουρισμό, θα υπάρχει δυνατότητα διανομής του προωθητικού τους υλικού (φυλλάδια, χάρτες, καρτολίνια, mini-baners κλπ) προς τους επισκέπτες.

Η Αλεξανδρούπολη είναι ένας τόπος φιλικός στην οικογένεια και στα παιδιά. Είναι πιστοποιημένος ως BIKE FRIENDLY προορισμός, διαθέτοντας χιλιόμετρα ποδηλατοδρόμων για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. Διαθέτει φημισμένες φυσικές ομορφιές, φιλόξενα ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας, πολλές ευκαιρίες και προσκλήσεις διασκέδασης για όλες τις ηλικίες.

 

Ένα από τα δυνατά “όπλα” της, είναι φυσικά η παραδοσιακή Θρακιώτικη κουζίνα, με πολλές προτεινόμενες συνταγές για τους λάτρεις και του φρέσκου ψαριού και του ποιοτικού ντόπιου κρέατος.

Με σύγχρονο ψηφιακό τρόπο και με την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα συστηθεί στους επισκέπτες και θα τους προσκαλέσει να αποκτήσουν μια πανέμορφη εμπειρία διακοπών σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top