Συναυλία ευγνωμοσύνης από Πόντιους στο ΑΧΕΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Συναυλία ευγνωμοσύνης από Πόντιους στο ΑΧΕΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μουσική συναυλία με παραδοσιακά μουσικά όργανα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, στο προαύλιο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης» και το Σωματείο Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ σε μια προσπάθεια να εκφραστεί ο σεβασμός και η συμπαράσταση στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και σε όλο το προσωπικό του ΑΧΕΠΑ, ως νοσοκομείου αναφοράς κορωνοϊού COVID – 19,

Η συναυλία περιελάμβανε ορχηστρικά μουσικά θέματα από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, που παρουσίασε το Μουσικό Εργαστήρι τού Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης και θα έχει διάρκεια 15 λεπτών.

αχεπα-μουσικη-συναυλια-ποντιοι (1)

Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, «η ευγνωμοσύνη αποτελεί αξία του πολιτισμού μας και πρέπει να εκφράζεται. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια μικρή ηθική υποστήριξη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, που συνεχίζει να καταβάλει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά του ιού στη Θεσσαλονίκη».

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων ΑΧΕΠΑ, Βασίλης Αναστασιάδης:

Στην εκδήλωση αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος:

Δείτε βίντεο του GRTimes από την εκδήλωση:

Διαβάστε επίσης:

ΑΧΕΠΑ: Το «ευχαριστώ» με ποντιακά τραγούδια σε γιατρούς και νοσηλευτές (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top