Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού στην Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και την Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού στην Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και την Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και την Επαρχιακή Οδό Μουδανιών-κύκλωμα Κασσάνδρας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες καθαρισμού θα γίνουν επί των διαχωριστικών στηθαίων και των ρείθρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Ν. Μουδανιών, από τον Ανισόπεδο Κόμβο του Λακκώματος έως τον Ανισόπεδο Κόμβο της Σιθωνίας/Κασσάνδρας και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών–κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Σιθωνίας/Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο της Κασσανδρείας. Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από την  Δευτέρα έως την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου του 2023 και συνεχίζονται από σήμερα, Τετάρτη (1/3)  έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου του 2023, από τις 7 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΟΔΥ: Στο 7,8% η θετικότητα σε 5.424 rapid test την Τετάρτη (15/2)

Καβάλα: Παραλίγο τραγωδία σε δημοτικό – Νοσηλεύτρια έσωσε 7χρονο από πνιγμό (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top