Συνεργασία της «Μασούτης» με την Quest Online

Συνεργασία της «Μασούτης» με την Quest Online

Mε στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των e-καταναλωτών, η εταιρεία Μασούτης και το you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, που συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ελληνικά αμιγώς ηλεκτρονικά καταστήματα, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους στις on-line αγορές.

Πιο συγκεκριμένα οι επισκέπτες του eshop.masoutis.gr, θα έχουν πλέον πρόσβαση μέσα από το γνωστό και οικείο τους περιβάλλον ηλεκτρονικών αγορών στη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει το you.gr με χιλιάδες προϊόντα, σε 500 διαφορετικές κατηγορίες, μεταξύ αυτών εξοπλισμό πληροφορικής, smartphones και τηλεοράσεις, είδη για το σπίτι, είδη μόδας, είδη γυμναστικής, εργαλεία κλπ.

Έτσι, εύκολα και γρήγορα, μέσα από το αγαπημένο τους ηλεκτρονικό κατάστημα θα μπορούν να παραγγέλνουν και να γεμίζουν το καλάθι τους με όλα τα απαραίτητα, έχοντας ταυτόχρονα, όποτε χρειαστούν, άμεση υποστήριξη από δύο καταξιωμένους και έμπειρους οργανισμούς, που είναι προσηλωμένοι στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών τους.

Σήμερα, που οι καταναλωτές εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με τις ηλεκτρονικές αγορές για να καλύψουν τις ανάγκες τους, συνεργασίες όπως αυτή μεταξύ της Μασούτης και του you.gr, είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς βελτιώνουν την on-line αγοραστική εμπειρία  και διευκολύνουν τους πελάτες στην καθημερινότητά τους.

www.you.gr (QUEST ONLINE MAE)

H εταιρεία Quest Online MΑΕ, ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τις συνέργειες του Ομίλου Quest, η Quest Online, σχεδιάζει, αναπτύσσει και υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων καθημερινής χρήσης www.you.gr, ένα από τα πλέον δημοφιλή, αξιόπιστα και γοργά αναπτυσσόμενα  Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ