Συνωστισμός με… κοκτέιλ ξανά στη Θεσσαλονίκη – Επέμβαση της ΕΛΑΣ (VIDEO)

Συνωστισμός με… κοκτέιλ ξανά στη Θεσσαλονίκη – Επέμβαση της ΕΛΑΣ (VIDEO)

Η επέμβαση της αστυνομίας χρειάστηκε για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ και στο ίδιο σημείο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαλυθεί το πλήθος ατόμων που είχε συγκεντρωθεί έξω από… take away καταστήματα και απολάμβανε το ποτό του.

Εκατοντάδες άτομα γέμισαν και σήμερα τα στενά που βρίσκονται γνωστά μπαράκια στη Θεσσαλονίκη και λειτουργούν με τη μέθοδο του take away. Μάλιστα, μια ώρα περίπου πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας στη διασταύρωση των οδών Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως – αλλά και σε άλλα σημεία – για να αποχωρήσει το πλήθος ατόμων που συνωστιζονται έξω από καταστήματα και πεζοδρόμια.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στη συνέχεια σε ελέγχους αλλά και βεβαιώσεις παραβασεων ενώ τα άτομα γρήγορα άρχισαν να διαλύονται για να αποφύγουν το πρόστιμο.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε έξω από καταστήματα – πριν την επέμβαση της ΕΛΑΣ – είναι το παρακάτω βίντεο που δημοσιεύει το GRTimes.gr και δείχνει δεκάδες νεαρούς συνωστισμενους να απολαμβάνουν το ποτό τους σε απόσταση… αναπνοής και οι περισσότεροι να έχουν αφαιρέσει την μάσκα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ