ΣΥΡΙΖΑ: Τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση για τα Rafale;

ΣΥΡΙΖΑ: Τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση για τα Rafale;

Με κοινή τους δήλωση οι αρμόδιοι τομεάρχες Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Τσίπρας, ασκούν κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τη Σύμβαση του ΥΠΕΘΑ με τις γαλλικές εταιρείες για τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale, την οποία χαρακτηρίζουν προβληματική, διάτρητη και ετεροβαρή”. 

Καταστρατηγώντας τις διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής, η κυβέρνηση και η κυβερνητική πλειοψηφία, συνεπικουρούμενες από τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, επιβάλλουν πλήρη αδιαφάνεια στη διαδικασία της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων για τα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη Rafale, με μια άκρως προβληματική, διάτρητη και ετεροβαρή Σύμβαση, των γαλλικών εταιρειών με το ΥΠΕΘΑ. 

Σε δυόμισι μέρες, ως “επείγον” και χωρίς προηγούμενη γνώμη της αρμόδιας Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, άρον – άρον, κάνουν νόμο μια Σύμβαση, την οποία δεν μπορεί, επί της ουσίας, να βελτιώσει η Βουλή! Ούτε και να την ελέγξει. Γιατί άραγε τα κάνουν αυτά; Έχουν κάτι να κρύψουν; αναφέρει χαρακτηριστικά η κοινή δήλωση. 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ