Εισήγηση να κλείσουν οι κλινικές Covid σε Κιλκίς και άλλες 5 περιοχές- Δείτε το έγγραφο

Εισήγηση να κλείσουν οι κλινικές Covid σε Κιλκίς και άλλες 5 περιοχές- Δείτε το έγγραφο

Τίτλοι τέλους φαίνεται ότι μπαίνουν στις κλινικές Covid του Γ.Ν. Κομοτηνής, Διδυμοτείχου, Κιλκίς, Δράμας, Ξάνθης και Χαλκιδικής. Αυτή είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes.gr, η εισήγηση της 4ης ΥΠΕ, ύστερα από σύσκεψη με το Διοικητή, κ. Τσαλικάκη. Τα παραπάνω νοσοκομεία, θα δέχονται μόνο ύποπτα κρούσματα. Διαβάστε που θα διακομίζονται τα θετικά.

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη

Το κλείσιμο των κλινικών Covid στην Κομοτηνή, στο Διδυμότειχο, στο Κιλκίς, στη Δράμα, στην Ξάνθη και στην Χαλκιδική, εισηγείται η 4η ΥΠΕ, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό έγγραφο που εξασφάλισε το GRTimes.gr. Τα νοσοκομεία των εν λόγω περιοχών, δε θα νοσηλεύουν πλέον περιστατικά κορωνοϊού. Θα υποδέχονται μόνο ύποπτα κρούσματα και σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν ως θετικά, θα διακομίζονται ως εξής:

Το Νοσοκομείο Κομοτηνής – Διδυμοτείχου – Ξάνθης, σε περίπτωση θετικοποίησης των περιστατικών, θα τα διακομίζει στο ΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Το ΓΝ Δράμας, θα διακομίζει τα θετικά περιστατικά στο ΓΝ Καβάλας και στο ΓΝ Σερρών.

Το ΓΝ Χαλκιδικής και το ΓΝ Κιλκίς θα διακομίζει τα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας στο εκάστοτε εφημερεύον Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (ασχέτως σε ποια Υ.ΠΕ. ανήκουν).

Η παραπάνω εισήγηση προτείνεται να έχει ισχύ από σήμερα μέχρι νεοτέρας.

Δείτε το έγγραφο:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ