Τέμπη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας

Τέμπη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από σήμερα, Δευτέρα 11 Απριλίου στην Κοιλάδα των Τεμπών, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς:

Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, την Δευτέρα (11-04-2022) και την Τρίτη (12-04-2022), κατά τις ώρες 08:00 έως 20:00.

Αποκλεισμός των χώρων στάθμευσης εντός της Κοιλάδας των Τεμπών, δύο -2- ώρες πριν από την έναρξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την αποφυγή εγκλωβισμού κάποιου χρήστη εντός της Κοιλάδας, κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού της.

Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κ. Τασούλας: Αποφασιστική αντίδρασή στη βάρβαρη επίθεση Πούτιν

Ζελένσκι: Συζήτησε με τον Σολτς το ενδεχόμενο επιπλέον κυρώσεων στη Ρωσία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top