Τέμπη: Συγκίνηση στην αιμοδοσία στη μνήμη των 21 μαθητών από το Μακροχώρι (ΦΩΤΟ)

Τέμπη: Συγκίνηση στην αιμοδοσία στη μνήμη των 21 μαθητών από το Μακροχώρι (ΦΩΤΟ)

Αφιερωμένη στους 21 μαθητές από το Μακροχώρι, που έχασαν τη ζωή τους πριν από 20 χρόνια στα Τέμπη ήταν η αιμοδοσία που διοργάνωσαν ο πολιτιστικός σύλλογος του Μακροχωρίου «Ψηφιδωτό» και ο σύλλογος αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας «Η Αγάπη», σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

Ο κόσμος του Μακροχωρίου (και όχι μόνο) ανταποκρίθηκε και από το πρωί έως και το μεσημέρι της Κυριακής (19/3) έδωσε το «παρών» στον χώρο που στεγάζεται ο σύλλογος «Ψηφιδωτό», στο Μακροχώρι. Στο πλευρό της προσπάθειας στάθηκαν και οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Ημαθίας με «μπροστάρη» τον Αντώνη Ιατρόπουλο.

Υπολογίζεται ότι καθ’ όλη διάρκεια πραγματοποιήθηκαν περίπου 50 αιμοδοσίες, αποδεικνύοντας έτσι την μεγάλη στήριξη του κόσμου στο εγχείρημα.

Φυσικά παρόντες ήταν ο πρόεδρος του «Ψηφιδωτού», κ. Ελευθεριάδης Βασίλειος και η πρόεδρος του συλλόγου «Η Αγάπη», κ. Καδόγλου Ευτυχία.

Στον χώρο της αιμοδοσία παραβρέθηκε και ο πολιτικός κόσμος της Ημαθίας. Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, τον χώρο επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωσταντίνος Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Λάζαρος Ασλανίδης και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης πατήρ Λάζαρος Μουρατίδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από veriotis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top