Θέρμη: Ξανά χωρίς self test ο μαθητής – Περιφέρεται στο προαύλιο (VIDEO)

Θέρμη: Ξανά χωρίς self test ο μαθητής – Περιφέρεται στο προαύλιο (VIDEO)

Ξανά στο επίκεντρο το λύκειο στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Ο μαθητής πήγε ξανά χωρίς το αποτέλεσμα του self test και ζητάει να μπει στην αίθουσα για μάθημα.

Για δεύτερη μέρα μαθητής της Β΄ Λυκείου στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης προσήλθε για μάθημα χωρίς να έχει κάνει self test. Ο διευθυντής του σχολείου δεν του επέτρεψε να μπει στην αίθουσα για μάθημα και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία βρισκόταν από νωρίς έξω από το σχολείο.

Ο διευθυντής του σχολείου που φοιτούν 330 μαθητές μόλις αντίκρισε τον μαθητή να περιφέρεται μόνος του μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου τον ρώτησε αν έκανε το self test και αν το έφερε μαζί του. Ο τελευταίος απάντησε αρνητικά και ζήτησε να παρακολουθήσει το μάθημα, όμως ο διευθυντής αρνήθηκε.

Ο μαθητής δεν πείθεται να αποχωρήσει και παραμένει στην αυλή. Ο διευθυντής βρίσκεται σε επικοινωνία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προκειμένου να δουν πως θα χειριστούν το περιστατικό. «Το παιδί μπήκε στο προαύλιο από άλλη είσοδο και ίσως έχουμε θέμα, γιατί λέει ότι θέλει να μπει στην τάξη. Αν το κάνει αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε το νόμο» τόνισε μεταξύ άλλων ο λυκειάρχης.

Να σημειωθεί ότι χθες ο ίδιος μαθητή της Β΄ Λυκείου ήθελε να παρακολουθήσει το μάθημα αλλά χωρίς να έχει την βεβαίωση του self test. Ο διευθυντής του σχολείου ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ