Θεσ/νίκη: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στο κέντρο λόγω της βροχής (ΦΩΤΟ)

Θεσ/νίκη: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στο κέντρο λόγω της βροχής (ΦΩΤΟ)

Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του GRTimes. “Ο κόσμος λόγω της βροχής προτίμησε να κινηθεί με το αυτοκίνητό του”, αναφέρει στο GRTimes ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής» Κλήμης Λεοντιάδης.

“Ασφυξία” στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, καθώς εκατοντάδες πολίτες προτίμησαν να κινηθούν με τα αυτοκίνητά τους εξαιτίας της βροχής. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του GRTimes, στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου, η οποία ενώνει τα ανατολικά προάστια με το κέντρο της πόλης, τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης “Ο Ερμής”, Κλήμης Λεοντιάδης, αναφέρει στο GRTimes ότι οι Θεσσαλονικείς επέλεξαν σήμερα να κινηθούν με τα αυτοκίνητά τους, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν στα ΜΜΜ, εξαιτίας της βροχής.

“Η κίνηση αυτήν την ώρα είναι αυξημένη, τόσο στο κέντρο, όσο και στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης. Οι πολίτες άρχισαν σιγά σιγά τα ψώνια τους για το Πάσχα, είτε από τα καταστήματα λιανεμπορίου, είτε από το Καπάνι. Άλλοι πάλι εργάζονται και θεώρησαν πιο βολικό να χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους λόγω της βροχόπτωσης”, τονίζει.

Στην οδό Τσιμισκή, τα αυτοκίνητα κινούνται κανονικά, καθώς η κίνηση ελέγχεται από τροχονόμους, οι οποίοι φροντίζουν μεταξύ άλλων να κυλούν ομαλά οι διαδικασίες φορτοεκφόρτωσης προϊόντων στα καταστήματα.

Δείτε φωτογραφίες από την λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ