Θεσ/νίκη: Κλείνει η Πολεοδομία για 2 μέρες – Τουλάχιστον 3 κρούσματα κορωνοϊού

Θεσ/νίκη: Κλείνει η Πολεοδομία για 2 μέρες – Τουλάχιστον 3 κρούσματα κορωνοϊού

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Συνολικά τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού, εντοπίστηκαν στην Πολεοδομία (Διεύθυνση Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών) του Δήμου Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα η υπηρεσία να παραμείνει κλειστή την Πέμπτη και την Παρασκευή για το κοινό.

Δύο κρούσματα χθες και τουλάχιστον ένα ακόμα σήμερα, έγιναν γνωστά στη Διεύθυνση Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών του δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία στεγάζεται στην οδό Μανουσογιαννάκη.

Τα συγκεκριμένα κρούσματα προέρχονται από συγκεκριμένο όροφο του κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται η υπηρεσία, γεγονός που σύμφωνα με όσα δήλωσε στο GRTimes.gr, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και υπεύθυνος Covid του δήμου, Χάρης Αηδονόπουλος, ενδεχομένως να οδηγήσει και στην ύπαρξη και άλλων θετικών.

Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν σήμερα για αυτήν την εξέλιξη και τους ζητήθηκε να προχωρήσουν στη διενέργεια rapid tests, είτε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου βρίσκεται και σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, είτε στο συμβεβλημένο με τον δήμο διαγνωστικό κέντρο.

Με αυτά τα δεδομένα, αποφασίστηκε η Διεύθυνση Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών, να παραμείνει κλειστή για το κοινό, αύριο Πέμπτη 4 Μαρτίου και την Παρασκευή 5 Μαρτίου, με τους εργαζόμενους να κάνουν τηλεργασία από το σπίτι, ενώ σύμφωνα με τον κ. Αηδονόπουλο, όσοι είχαν νοσήσει παλαιότερα και έχουν αναπτύξει αντισώματα, θα μπορούν να παραβρίσκονται στην υπηρεσία.

Θυμίζουμε πως και τον περασμένο Νοέμβριο είχαν εντοπιστεί τουλάχιστον επτά κρούσματα στην Πολεοδομία, που είχε επίσης κλείσει για το κοινό για κάποιες μέρες.

Διαβάστε επίσης:

Δ.Θεσσαλονίκης: Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Πολεοδομία

Και 4ο κρούσμα στην Πολεοδομία του Δ. Θεσσαλονίκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ