Με σαφώς πιο εμφανή την παρουσία της αστυνομίας άνοιξε σήμερα η αγορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Διαφορετική ήταν η εικόνα που παρουσίαζε σήμερα η αγορά της Θεσσαλονίκης από το πρωί, καθώς σχηματίστηκαν ουρές καταναλωτών και πάλι έξω από μεγάλα καταστήματα πολυεθνικών εταιρειών ένδυσης, οι ουρές ωστόσο αυτή τη φορά ήταν με τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης και κάτω υπό την επίβλεψη αστυνομικών.
Είναι χαρακτηριστικό πώς σε όσα καταστήματα χθές υπήρχε πρόβλημα συνωστισμού, σήμερα στα ίδια σημεία βρίσκονταν τουλάχιστον δύο αστυνομικοί που έκαναν διαρκώς συστάσεις αλλά και ελέγχους για τα προβλεπόμενα μέτρα.
Με την αγορά ανοιχτή και τον καιρό, καλό από το πρωί, πολύς κόσμος και βέβαια νεολαία κατέβηκε στο κέντρο της πόλης για να ψωνίσει η να περπατήσει χωρίς ευτυχώς να παρατηρούνται ιδιαίτερα κυκλοφοριακά προβλήματα.
Να σημειωθεί ότι το άνοιγμα των καταστημάτων σήμερα ειναι προαιρετικό ενώ η αγορά θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 6.00μμ .