Θεσ/νικη: Μεγάλες ουρές έξω από τράπεζες

Θεσ/νικη: Μεγάλες ουρές έξω από τράπεζες

Πολίτες σχημάτισαν σήμερα, Δευτέρα, ουρές έξω από τις τράπεζες και ΕΛΤΑ παρά τις συστάσεις και τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροvωϊού.

Πολίτες διαφόρων ηλικιών από το πρωί πήγαν στις τράπεζες είτε για τις συντάξεις τους, είτε για την πληρωμή λογαριασμών και την τακτοποίηση των υποχρεώσεών τους, είτε για ρυθμίσεις δανείου, καθώς αρκετοί από αυτούς δεν μπορούν ή δεν γνωρίζουν πώς να το κάνουν ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με τα απαγορευτικά μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών για τους κινδύνους διασποράς και εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι τράπεζες έχουν ορίσει μέγιστο αριθμό στους πελάτες που μπορούν να εισέρχονται ανά κατάστημα, κάτι το οποίο καθορίζεται από το εμβαδόν του καταστήματος.

Μια τεράστια ουρά πολιτών έχει σχηματιστεί έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην Αγίου Δημητρίου, που όπως φαίνεται και από την εικόνα, δεν γίνεται η τήρηση αποστάσεων 2 μέτρων. Ωστόσο, αρκετοί από τους πολίτες φορούν μάσκα, ώστε να προστατευτούν.

Ανάλογη εικόνα υπάρχει και έξω από κατάστημα ΕΛΤΑ στην περιοχή Μαρτίου της Θεσσαλονίκης, που πολίτες έχουν σχηματίσει μεγάλη ουρά. Ωστόσο, φαίνεται να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ