Θεσ/νίκη: Πρώτη μέρα στην αγορά χωρίς… «click» (ΦΩΤΟ)

Θεσ/νίκη: Πρώτη μέρα στην αγορά χωρίς… «click» (ΦΩΤΟ)

Στους κανονικούς της ρυθμούς άρχισε να επιστρέφει από σήμερα η αγορά της Θεσσαλονίκης, πρώτη μέρα χωρίς τους περιορισμούς των click inside, click away και των sms.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη

Ο πιο πολυσύχναστος εμπορικός δρόμος της Θεσσαλονίκης, η οδός Τσιμισκή, έκανε σήμερα ένα μεγάλο βήμα προς την «κανονικότητα» χωρίς click inside και click away.

Μετά την κατάργηση της αποστολής SMS σε 13033 και 13032, -που είχε χρονικό περιορισμό 2 ωρών για τα ψώνια των καταναλωτών-, ο κόσμος έσπευσε να κάνει τις αγορές του, για πρώτη φορά εδώ και μήνες, ελεύθερος από πολλούς περιορισμούς.

Καθώς ο καιρός σιγά σιγά γίνεται όλο και καλύτερος και οι καταναλωτές θέλουν να εφοδιαστούν με τα καλοκαιρινά τους ρούχα, η σημερινή μέρα ήταν ιδανική για ψώνια, σε συνδυασμό και με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις που ισχύουν έως και αύριο 15 Μαΐου.

Ουρές δημιουργήθηκαν έξω από γνωστές αλυσίδες, καθώς υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ατόμων ανά τετραγωνικό για κάθε κατάστημα. Οι πελάτες περιμένουν την σειρά τους και οι σεκιούριτι τους ενημερώνουν για το πότε μπορούν να περάσουν.

Επίσης, η κυκλοφορία έχει «πυκνώσει» ακόμη και έξω από τα καταστήματα, καθώς πολλοί είναι αυτοί που βγήκαν για μια βόλτα με τις οικογένειές και τις παρέες τους, χωρίς να μπαίνουν σε κάποιο μαγαζί.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του GrTimes και η κίνηση στον δρόμο είναι αυξημένη με τις θέσεις πάρκινγκ δυσεύρετες, ενώ η αστυνομία ήδη ξεκίνησε να κόβει κλήσεις σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ