Θεσ/νίκη: Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις -Επιθεώρηση Ζέρβα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Θεσ/νίκη: Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις -Επιθεώρηση Ζέρβα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Επιθεώρηση στα έργα ασφαλτόστρωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη σε τρεις κόμβους της πόλης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Ειδικότερα, τα έργα πραγματοποιούνται στη συμβολή της Γεωργίου Παπανδρέου (Ανθέων) με τις οδούς 25ης Μαρτίου, Λασκαράτου και Γραβιάς.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζέρβας, «ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο δρόμων, το οποίο είναι περίπου 400 χιλιόμετρα και όλοι ξέρουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Ξεκινήσαμε από την περίοδο του κορωνοϊού, με συνεχείς ασφαλτοστρώσεις στο βασικό οδικό δίκτυο της πόλης, όπως η Κατσιμίδου, η Δραγούμη, η Παπάφη και σήμερα συνεχίζεται».

Αναφερόμενος στις σημερινές εργασίες που πραγματοποιούνται σε τρεις κόμβους τόνισε ότι γίνονται για να βελτιωθεί τοπικά η κατάσταση η οποία είναι δύσκολη τόσο για τους πεζούς όσο και για τα οχήματα. «Η παρουσία μου εδώ δηλώνει ότι συνεχίζουμε, το Σαββατοκύριακο θα είμαστε στη λεωφόρο Στρατού, συνεχίζουμε στην Μητροπόλεως μέσα στον μήνα, με στόχο, αυτό το καλοκαίρι, τη χρονιά και μέσα στη τετραετία η κατάσταση στο οδικό δίκτυο να έχει αλλάξει», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes:

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λόγω των εργασιών δημιουργήθηκε έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, εξαιτίας και των σταθμευμένων οχημάτων εκατέρωθεν του δρόμου, οι ιδιοκτήτες των οποίων, παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί δεν φρόντισαν να τα απομακρύνουν.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ