Θεσ/νίκη: Συνωστισμός και πάλι – Συστάσεις αστυνομίας (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Θεσ/νίκη: Συνωστισμός και πάλι – Συστάσεις αστυνομίας (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Μεγάλος συνωστισμός για άλλη μία φορά καταγράφεται σε κεντρικά καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης με την αστυνομία να χρησιμοποιεί κάθε μέσο που διαθέτει για να απομακρυνθεί ο κόσμος.

Από νωρίς το απόγευμα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πώς ο κόσμος άρχισε να συνωστίζεται και πάλι έξω από τα καταστήματα που και χθες είχαν πάρα πολύ κόσμο.

Δείτε το βίντεο του GRTimes:

Καθώς οι αρχικές συστάσεις προς τους πολίτες να απομακρυνθούν δεν έπιασαν τόπο, χρησιμοποιούνται περιπολικά με ηχητικά σήματα, χωρίς μέχρι στιγμής τουλάχιστον να βεβαιώνονται παραβάσεις.

Την ίδια στιγμή, σχεδόν σε κάθε μία από αυτές τις επιχειρήσεις, σταθμεύει και ένα περιπολικό ή ζεύγος αστυνομικών προκειμένου με την παρουσία τους να αποτρέπεται ο συνωστισμός, πράγμα που ωστόσο δεν φαίνεται να αποδίδει.

Θυμίζουμε πως στη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν χθες βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε τρεις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σημειώνεται πως αυτή την ώρα η κίνηση των αυτοκινήτων στην οδό Τσιμισκή είναι πολύ αυξημένη με μεγάλο μέρος του δρόμου, τόσο από την αριστερή όσο και από τη δεξιά πλευρά, δηλαδή από το λεωφορειόδρομο, να έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ.

Aπό κόσμο, “πλημμύρισε” και το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας. Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν την ηλιόλουστη μέρα ώστε να απολαύσουν τον κυριακάτικο καφέ τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ