Θεσ/νίκη: Τι δήλωσε ο αδερφός της 10χρονης (VIDEO)

Θεσ/νίκη: Τι δήλωσε ο αδερφός της 10χρονης (VIDEO)

Σε μια περίεργη υπόθεση φαίνεται πως εξελίσσεται η εξαφάνιση της δεκάχρονης, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από την Πέμπτη το μεσημέρι, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί έξω από βενζινάδικο επί της οδού Σοφούλη στην Καλαμαριά.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση που αναμένεται να ρίξει “φως” τις επόμενες ημέρες η αστυνομική έρευνα. Η ψυχολογική της κατάσταση, οι μελανιές που φέρεται να έχει στο σώμα της αλλά και τα στοιχεία που αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες ότι τους μετέφερε η δεκάχρονη μόλις την βρήκαν, έχουν αρχίσει να συνθέτουν το “παζλ” αυτής την πολύκροτης υπόθεσης.

Θυμίζουμε, ότι όπως δήλωσε μιλώντας στο GRTimes.gr, ο άνθρωπος που την βρήκε σήμερα το πρωί, περίπου στις 9 έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων, η δεκάχρονη έμοιαζε σαν χαμένη, εμφανώς ταλαιπωρημένη και κουρασμένη, ενώ ανέφερε στον ίδιο πως “η κυρία μου έδωσε τριάντα ευρώ για να πάρω ταξί” και στη συνέχεια είπε πως δεν θέλει να καλέσουν την αστυνομία. Επιπλέον, η δεκάχρονη έχει μελανιές στα χέρια, όπως είπε η αυτόπτης μάρτυρας και επιβεβαίωσε ο αδελφός της πριν από λίγο.

Σημειώνεται, ότι η μαθήτρια μεταφέρθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο νοσοκομείο και τις γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις που προβλέπονται (διαβάστε εδώ).

Κατά την παραμονή της, όσο της μιλούσαν οι αστυνομικοί μαζί με παιδοψυχολόγους και ειδικούς, σύμφωνα με πληροφορίες η δεκάχρονη δεν είχε καμία απόλυτος επαφή με συγγενικά της πρόσωπα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία έρευνα όλα τα ενδεχόμενα και υπάρχει τουλάχιστον ένας βασικός ύποπτος.

Τι δήλωσε ο αδελφός

Στο σπίτι που μένουν οικογενειακώς έφτασε περίπου στις 19.00 ο αδελφός της δεκάχρονης, Χρήστος. Όπως είπε ο ίδιος δεν του έχουν επιτρέψει καθόλου να δει την αδελφή του.

“Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω” δήλωσε. Συμπλήρωσε δε, πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του. “Ελπίζω να φοβήθηκαν και να άφησαν την αδελφή μου. Να μην τολμήσουν να το ξανακάνουν σε κανένα παιδί, γιατί δεν θέλω να το ξαναπεράσει κανένας αυτό. Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ”, πρόσθεσε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι στην μικρή γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βοήθησε.

Δείτε τι δήλωσε:

Διαβάστε επίσης:

Συγγενείς 10χρονης: «Θέλουμε να μάθουμε τι έγινε» (VIDEO)

Πώς βρέθηκε η 10χρονη – Τι λέει ο άνθρωπος που τη βρήκε (VIDEO)

Θεσ/νικη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top