Θεσσαλονίκη: Ασφαλτόστρωση στο δρόμο-καρμανιόλα που «απειλεί» οδηγούς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ασφαλτόστρωση στο δρόμο-καρμανιόλα που «απειλεί» οδηγούς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ρεπορτάζ: Αναστασία Κοσμίδου

Κινητοποιήθηκε άμεσα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για τις επιβεβλημένες εργασίες στη επαρχιακή οδό Καλοχωρίου, η οποία έχει μετατραπεί σε δρόμο-καρμανιόλα, καθώς σημειώνονται συχνά περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων.

Θυμίζουμε ότι όπως ανέδειξε το GRTimes σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σε καθημερινό κίνδυνο θέτουν τη ζωή τους οι οδηγοί, κυρίως μοτοσικλέτας, που διασχίζουν την επαρχιακή οδό Καλοχωρίου, προς την 26ης Οκτωβρίου, καθώς στο οδόστρωμα έχουν δημιουργηθεί λακκούβες, έως και 10 εκατοστών, από τη διέλευση βαρέων οχημάτων, με αποτέλεσμα οι ρόδες των μηχανών να παγιδεύονται εντός τους.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες του GRTimes τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σημειωθεί δεκάδες τροχαία ατυχήματα, με τους οδηγούς να είναι αγανακτισμένοι, καθώς αναγκάζονται να διασχίσουν τον δρόμο, εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική έξοδος.

Απαντώντας στις καταγγελίες των οδηγών ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Πάρις Μπίλιας γνωστοποίησε στο GRTimes ότι έχει δοθεί από την Περιφέρεια εντολή στον ανάδοχο του έργου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην επαρχιακή οδό Καλοχωρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του GRTimes από τα τροχαία που έχουν σημειωθεί στο σημείο: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θεσσαλονίκη: Δρόμος-καρμανιόλα «στέλνει» καθημερινά στο νοσοκομείο οδηγούς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Καλοχώρι: Ένας τραυματίας μετά από εκτροπή μηχανής (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top