Θεσσαλονίκη-Δικηγόρος 24χρονης Γεωργίας: Περιμένουμε ανατροπή της εισαγγελικής πρότασης (VIDEO)

Θεσσαλονίκη-Δικηγόρος 24χρονης Γεωργίας: Περιμένουμε ανατροπή της εισαγγελικής πρότασης (VIDEO)

Την ανατροπή της εισαγγελικής πρότασης, για την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου, από το Δικαστικό Συμβούλιο περιμένει ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας. Ο Αθανάσιος Ζιώγας ανέφερε ότι έγιναν μια σειρά από παραλείψεις από τις αρχές στην υπόθεση του καταγγελόμενο βιασμό, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

“Επεξεργαζόμαστε την εισαγγελική πρόταση προκειμένου να αποκρούσουμε όσα αστήριχτα και μη αποδεδειγμένα αναγράφονται και να προετοιμάσουμε το υπόμνημά μας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Η Γεωργία άσκησε το δημοκρατικό δικαίωμα που έχει κάθε πολίτης πηγαίνοντας να καταγγείλει άμεσα ένα βίαιο περιστατικό σε βάρος της.

Η Γεωργία δεν ευθύνεται για όσες παραλείψεις έγιναν στη συνέχεια, για το ότι δεν της πήραν αίμα, δεν ευθύνεται για ότι πήραν καθυστερημένα τα ούρα. Ούτε για το ότι δεν υπήρχαν ουροσυλλέκτες στο τμήμα. Έστειλαν μια κοπέλα, που πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της την Πρωτοχρονιά, στα φαρμακεία για να βρει ουροσυλλέκτες.

Δεν ευθύνεται αν μεταφέρθηκαν χωρίς ασφάλεια ή barcode τα δείγματα στην Ελβετία, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν μετά από τρεις μήνες για μια απλή εξέταση ούρων που θα μπορούσε να βγει άνετα εδώ. Δεν ευθύνεται η Γεωργία που αμφισβητούνται τα αποτελέσματα της Βέρνης από τους ανθρώπους που τα έστειλαν εκεί.

Δεν ευθύνεται για το ότι έγινε επεξεργασία και περικοπές στις 16 κάμερες του ξενοδοχείου.

Όλα αυτά τα θέσαμε στην εισαγγελέα η οποία προφανώς δεν τα έλαβε υπόψιν. Πιστεύουμε ότι το δικαστικό συμβούλιο θα μπορεί να περισώσει την αξιοπιστία της Δικαιοσύνης και να δικαιώσει τη Γεωργία και να της δώσει το δικαίωμα να εμφανιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, εκεί που θα υπάρχει και λαϊκή βούληση διότι υπάρχουν ένορκοι και δικαστές, να αντιπαρατεθεί με τους ανθρώπους που δεν εμφανίστηκαν και δεν τους έχει δει κανείς. Αλλά να δουν και τη Γεωργία κατά πρόσωπο, για να δουν αν αξίζει να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο να καταγγείλει μια πράξη όπως αυτή και αν εξαιτίας αυτής της πράξης ενθαρρυνθούν και άλλοι”.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γ. Μπίκα: Ο εισαγγελέας ζητά να επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα στην 24χρονη γιατί «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές»

Βιασμός 24χρονης-Θεσσαλονίκη: Την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου προτείνει η εισαγγελέας

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top